![]() |
Güllerin görüntüsü beni, kokusu sizleri mest etmis olsa gerek. Güllü kamariye de Mis kokular içinde güzel şekerleme yapılır ama uzanacak yer var mi ki? Clamatisler ise herzamanki gibi şahane görünüyorlar.
|
Alıntı:
Alıntı:
Baloncuk demeee işte, geçen gün bir fotoğrafınızı yakaladım yazdım ama sildim sonra |
5 Eklenti(ler)
Dün sabah bahçeye çıktığımda güllerin güzellikleri beni fotoğraf çekmeye zorladı.
Bu mevsimde çok güzeller. Bu sene derin budama yapmıştım bir çoğunu, tam da istediğim boyuta gelemediler ama sağlıklı ve güzeller. Sene sonunda bunlarda budamayı daha yüksek tutmayı düşünüyorum. Dün akşamdan beri yağan yağmur adeta sel oluşturdu. Köyümüz yamaçta ve ana yol aşağıda. Suyun taşıdığı taş-toprak, söktüğü bitki kökleri neredeyse yolu tıkamış. Arabaların geçişi zorlaşmış, traktörle temizlik başladı. İri iri açmış güllerin taç yaprakları dökülmüş. Yağmur dindiğinde biraz da güneş açarsa hemen yaprak gübresi yapmam gerekecek. Bahçeden kareler. |
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Güler Hanım, merhaba,
Yanlış hatırlamıyorsam sizin bir ısparta gülünüz vardı, şimdi ne durumda? Rica etsem yakın zamanda çekilmiş bir fotoğrafını paylaşır mısınız lütfen? |
Sayın nuaymu, yarın gündüz gözü ile fotoğraflarım.
burada ikinci fotoğraf |
Alıntı:
Yok abi ben burada takla atmazsam gözlerim açık gidecek :) Oğuz abiiii kıspeti hazırla cimlerde güreş tutacağız yenilende rakıyı söyler ona göre :D |
Hepsi çok güzeller. Hem bahçeye hem size maşallah..
|
Alıntı:
Gerçi şu anda diz hizasında, derin budama yapılmış durumda ve çok yapraklandı, belki de kesilmesi gereken bir dalı bırakmışımdır. |
2 Eklenti(ler)
Ben bu sene Isparta gülünde budama yapmadım. Komşum güllerini toplamak istedi ben de kendisini kıramadım. Hem boylandı hem de bayağı çiçek verdi.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Güler hanım merhabalar.
Belki özlemiş olabilirsiniz diye, İkizce'nin bu gün çektiğim bir fotoğrafını sunuyorum. İyi akşamlar. Eklenti 610621 |
Çok teşekkür ederim s.serdar, ne kadar değişmiş. Çok uzun zaman oldu İkizce'ye gitmeyeli. Hala çerkesçe konuşuyorlar mı?
Bayağı kalabalıklaşmış köy. Anneme ait tarlaların satış işlemleri için geleceğiz bu sene. |
Lisilerimi toprakla buluşturdum, ama ne buluşturma.... maceramı Bitki Delileri Başlığında paylaştım çünkü tam oraya yakışır. :D :D
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Belâlınız yan tarla sahibi Faysal Bey'in soyadı Tetik mi?
Doğru, Ankara'da oturan yaz tatilinde köye dönenlerin çok olduğunu Sefa'dan duymuştum. |
Sevgili GÜLER hanım ben sizin bahçenizin hastasıyım bukadar mı tertipli olur bir bahçe yumrulu begonyalarınız çok güzel bende üç renk aldım ama güneşi sevmiyorlar galiba sizin begonyalarınızın çiçekleri çok vitamin veriyormusunuz ben çiçek açtıran vitaminlerden verdim ama böyle iştahlı değiller beni bilgilendirirseniz memnun olurum Saygılarımla .
|
Alıntı:
Soy adını bilmiyorum. Muhtardan sorup öğrenirsem yazarım. |
Alıntı:
|
Sayın birgecelikgelin, benim çiçeklerim balkonda pencere önünde, pergola güneşi nisbeten kesiyor o yüzden akşam üzeri güneş görüyor.
Şu sıralar sulamayı haftada bir yapıyorum, yaz sıcaklarında bu bazen iki olabiliyor yani toprağın kuruluk durumuna bakıyorum. Daha hiç vitamin vermedim ayda bir kez sardunyalara sulama sırasında potasyum ilavesi yaparken onlara da veriyorum. |
Alıntı:
Evet, soyadı Tetik'imiş. |
Sevgili GÜLER hanım bukadar işinizin arasında sorularıma cevap verdiğiniz için size candan teşekkür ederim Saygılarımla .
|
Alıntı:
Sonradan duyduk ki bir sürü alingilli işler çevirmişler şimdi biz de gerek İkizce'de gerekse Haymana'daki bütün hisselerin satışını istedik. Faysal'ın ağabeyi Faruk daha ılımlıdır ama Faysal'ın ters olduğunu ben de duydum. Allah yardımcınız olsun. ;) |
Güler Abla bahçenize bayılıyorum fakat ara ara giriyorum zaten sizin bahçenizin sayfasına.Çünkü büyüsüne kapılıp bahçe almak için banka soyarım diye korkuyorum.Gerçekten sevgi ve emek işi tek tek ağaçlarla çiçeklerle ilgilenmek.Size kolay gelsin çocukluğumuzda okuduğumuz resimli masal kitapları kadar tadına doyulmaz.Resimlere bak yazıları oku ve hayal kur.İyi ki varsınız ablacığım....
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025