![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bugün iki farklı yerden kargom geldi... Bahçenin ihtiyaçlarıda hiç bitmiyor:D
Eklenti 557932 Domates klipsi Eklenti 557933 Damlama boru sabitleme kazığı |
3 Eklenti(ler)
Kristalize kar tanelerini andıran çiçeğiyle...
Eklenti 558011 Eklenti 558012 Eklenti 558013 Astilbe (Yalancı KeçiSakalı Çiçeği) |
Nekadar hoş bir çiçek bu böyle hayran oldum maşallah.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
Tek kelimeyle maşallah, bereketi bol olsun.
|
Alıntı:
Bu arada, diğer arkadaşlara nazar değdirdiğim şüpheleri var, ben de endişe ediyorum kendimden aman dikkat Telato ağabeyim :D gerçi 3 kere maşallah dedim, daha bir şey olmaz her halde olursa da ben karışmam :p |
Valla onu bunu bilmem Laleci kardeşim:D şimdi herşey yolunda giderken, sebzelerime birşey olursa...
Bir bakmışsın Bağcılarda arıyorum seni... bulurum... çıkarım karşına:D:D (adresin var zaten:D) |
:D Aman Laleci, al sana fırsat kaç git İstanbul'dan :D Adres de var evet :D Gelip beni bulsan haklısın ne diyeyim :p
Telato ağabeyim, yok yok bir şey olmaz her halde ya, yani, inşallah, bakalım, kısmet :D Hadi oldu bir şey diyelim, (olmaz inşallah da...) gideriz İsmail Kuzucu ağabeyimin serasına, oohh mis gibi, çözüm tamamdır ;) |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Eklenti 558342
Tabi ki bütün domateslerim meyvede değil, bu domateslerimi geç bahçe toprağıyla buluşturduğum için henüz çiçekte. Eklenti 558345 Bu damlama boru hattında kırmızı, siyah ve sarı dolma biberler yer alıyor. Eklenti 558347 Burada ise uzun italyan patlıcanı, kırmızı afrika patlıcanı ve çizgili patlıcan var. |
1 Eklenti(ler)
|
Bahçeniz çok muntazam oldu Sn. telato, yeriniz geniş olunca ne güzel sere serpe aralıklarla göze de hitap ediyor, çok uğraştınız ama şimdi mukafatını alacaksınız hayırlısıyla, ellerinize sağlık.
|
4 Eklenti(ler)
Alıntı:
Oturma(çardak) alanı ve yürüme alanının dışında ekilen alan bakın kaç m2...? Eklenti 558691 Sebze ekilen alan 25m2... Eklenti 558692 Soğanlı çiçekleri ektiğim alan 10m2... Eklenti 558693 Karpuz, kavun ve bal kabağı ektiğim alan 7m2... Eklenti 558694 Üçgen bahçem ise 1m2 alan... |
Alıntı:
Çok haklısınız Sn.telato ama yine de çok şanslısınız :) şöyle sizin tam ortada olan 2 sıra sebzniz bende yok sayalım çünkü tam ortadan 80 cm. eninde beton yol geçiyor arka sokağa çıkmak için :) Bahçemin sağ tarafında 3 tane ağaç var, bir portakal, bir mandalin, ve bir limon ağacı. Sol tarafta yine 3 ağaç var bir zeytin, bir mandalin ve bir şeftali ağaçları bulunmaktadır, o yüzden ağaçların altına pek yaklaşamıyorum, sizin sıralarınız daha aralıklı bana göre, o yüzden sere serpe demiştim :D Belki de fotoğrafta öyle görünüyordur bilemedim aşağı yukarı 3 aşağı 5 yukarı alanlarımız aynı gibi :) sağlık olsun olduğu kadarıyla. |
Ah ahh bizim gibi bahçeyle ilgilenen kişilerin şu bahçelerine bakın:( ufacık bahçelerde debelenip duruyoruz. Yapacak birşey yok:( ama...
Ben en azından sık ekip az ürün alacağıma, aralıklı ekip bol ürün almayı hedefliyorum. Şimdi hiç bahçesi olmayanlar bize ne kızıyorlardır ama:D:D |
:) Tam şükredin şükredin, ya ben ne yapayım ne bahçem var, ne balkonum ortalıklarda debelenip duruyordum diyecektim kiii Sayın telato hislerime tercüman olmuşsunuz...
Sevgili akçabardak'a ben de katılıyorum sanki sizin bahçeniz daha ferah ve genişmiş gibi geliyor bana da Sayın telato. Ama olsun küçük minik en azından ekip dikebileceğiniz kendinize ait bir toprağınız var. Ellerinize, gönlünüze sağlık... |
Sanırım düzenli olduğu için öyle gösteriyor;) Ölçüler ortada:o
Sayın YeniGine sizin için ne diyebilirim ki, sadece Allah'tan dilemekten başka... Allah size bahçelerin en güzelini nasip etsin... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
..
Alıntı:
Güzelin kokusu var mı? Kaç gün açık kalıyor acaba? Öteki lila nazlınız hala açmadı mı? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025