![]() |
Alıntı:
Teşekkür ederim sevgili Akçabardak, baya kullanışlı oldu. Sevgiler. |
Alıntı:
Sorma arkadaşım ablamın yıllar önce salıncağı vardı. Babam geceleri hep onda yatardı.Şimdi söylüyorum gülüyor, baya yaşlandı tabi:(. Belli olmaz belki bir gece yatmak ister demi.Zaman su misali akıp gidiyor. Geçmişte ki her şey nasılda kıymetli oluyor. Aslında zamanında çıkarmalı tadını. Duygulandım neyse:( Sevgili B e t ü l biraz da yatalım diye yaptık:). Hazırların eni dar, sadece oturulabiliyor.90 cm baya yatak gibi oldu:).Minder kısmını umarım beceririm, şimdiye kadar çok büyük parçalar dikmedim::). Teşekkür ederim sevgiler. |
sevgili aleydi, çok güzel olmuş.güle güle sallanıp saltanatını yaşarsın. en zevkli işi de (boya) size kalmış. tabi önce bir renge karar vermelisiniz. bana kalsa böyle doğal kalsın derim. üzerine bir yat verniği tamam. minderlerini istediğin gibi yapabilirsin rengarenk bir kaç da çiçekli kırlent ooohhh! yan gel keyfine bak! kim bilir belki yolumuz düşerse oralara salıncakta sallanırmışım. sevgiler
|
Alıntı:
İnşallah arkadaşım çok mutlu olurum. Buyurun gelin hiç çekinmeyin. Başım gözümle, ağırlamaya çalışırız. Az önce eşime (biraz sallanalım )dedim. Allahtan komşular tatilde. Biri görse bizi gülerdi herhalde:). Gecenin bir vakti, yeni yaptık salıncağı oturup sallanıyoruz.:).Teşekkür ederim sevgilerimle. |
sevgili aleydi,davet için teşekkür ederim. gelemez isem de o salıncakta sallanmış gibi mutlu oldum. sizde hazır komşular yokken bolca sallanarak tadını çıkartın. sevgiler.
|
Alıntı:
Gel sözüm gidiyoruz :eek::cool: |
Alıntı:
Buradan fikir edinebilirsin. Sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
[QUOTE=SDurul;1394288]Modeldekiyle birebir aynı olmuş, emeklerinize sağlık. Minderli halini bekliyoruz, sevgili aleydi.
Ablacım ben çok sabırsızım sabah ilk işim minder almaya gitmek oldu. Sabah üzerinize afiyet üşütmüşüm. Yatsam çok hastaydım. NE mümkün yatmam o yastıklar alınacak. Nasıl olmuş bankım:). Yatakları kendim dikmeyi düşünüyorum. Salıncak kahverengi mavi olacak. Onun minderlerini kendim hazırlıycam. Öneri için teşekkür ederim. Sevgilerimle. Eklenti 564800 |
Alıntı:
Bu arada zevklerimiz baya baya benziyor mindeeler harika :) |
Sevgili aleydi çok geçmiş olsun, hasta hasta bir de yastık almaya mı gittin? ellerine sağlık çok güzel olmuş. dinlenmeden koşuşturursan hastalığını çabuk atlatamazsın, biraz dinlen bence, salıncak kaçmıyor ya... farkındayım bu günlerde kendini çok yıpratıyorsun, tekrar çok geçmiş olsun.
|
Vaay! Süper olmuş Aleydi ablam ellerine sağlık ;) siz karı-koca ne kadar maharetlisiniz öyle...:p nazar değmesin maşallah...
Bu arada geçmiş olsun, kendine dikkat et ablam, Akçabardak anlamın dediği gibi salıncak kaçmıyor ya. Her şeyin evveli sağlık, sağlığın, keyfin yerinde olmadıktan sonra kaz tüyü minderli salıncağın olmuş ne fayda? Biliyorum hep çalışmak, bahçeni daha da güzelleştirmek istiyorsun ama biraz da dinlenmene bak bence... ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu ara çok yoruldum ablacım. Her konuda böyleyim ben. Bir şey hemen olacak. Zavallı eşimde bana ayak uydurmaya çalışıyor:). Ben hasta olduğumda yatmam zaten, Allah yatırmasında. Çoğu zaman ayakta geçiriyorum. Yatarsam sanki daha çok hasta olucakmışım gibi geliyor. Daha fotoğraflayamadığım bir bölüm var. Eşim bunları yaparken, ben çimi kaldırdım. Tahta set yaptım. Yaklaşık6_7 metre alan. Toprak taşıdım, gübre karıştırdım. Çıkan çimleri el arabasıyla arkaya taşıdım vs. Sonra saksıdaki çok sıkışık çiçekleri oraya diktim. Sağolsun biraz oğlum yardım etti. Onunda son yılı ara vermeden ders çalışmaya başladı. Vakti olmuyor. Şu işler bitse bir toparlansam süper olacak:). Bodrumu boşaltıp orayı temizleyip, badana boya, raf yapmayı düşünüyoruz. Ortaya çıkan şeyler beni çok mutlu etti:). O yüzden yorgunluğumu unutuyorum teşekkür ederim:). Sevgilerimle. |
Her şeyin evveli sağlık, sağlığın, keyfin yerinde olmadıktan sonra kaz tüyü minderli salıncağın olmuş ne fayda? Biliyorum hep çalışmak, bahçeni daha da güzelleştirmek istiyorsun ama biraz da dinlenmene bak bence... ;)[/QUOTE]
Yıl 1999 mesai saatinin sonu. Elimi makinaya kaptırdım. Bir kesik oluştu. Bütün arkadaşlarım etrafımda pervane oldular. Ben koşuyorum fabrikanın sağlık bölümüne doğru. arkadaşlarımda benle birlikte koşuyorlar. 24:15 Servisler kalkıyor. Eşim askerde. Arkadaşlar geldiler, arabaları evde, alıp gelelim mi hastaneye götürelim mi diye. Yok dedim iyiyim. 24:30 olmuş saat, eve nasıl gidicem . Servisler kalkmadı ki dediler. Kimse servise binmemiş.50_60 tane otobüs. Sadece benim servisimi bekletebilirlerdi. Herkes beni gördü etrafımı sardılar iyimisin diye. O an hayatımda en duygulandığım anlardan biridir:(. Hayatım boyunca hiç unutamıycağım. Şuanda da çok duygulandım. Siz böyle sağlığımla ilgilenince:(. Tatlı yorgunluklar:). Haklısın sağlık olmayınca hiç bir şeyin kıymeti olmuyor. Ben bugün çok mutluydum:). Aradığım kafamdaki şeyleri bulunca , hasta olsam da, unuttum:). Şimdi bir an da arttı. O telaşla fark edemedim demekki.Teşekkür ederim, sizin gibi beni düşünen arkadaşlarımın olması, çok büyük mutluluk. Bahçem güzelleşsin istiyorum da . Sürekli bir şeyler çıkarınca , sürekli dağılıyor :).Görüşürüz, sevgilerimle. |
Alıntı:
Ben gençliğimin kıymetini hiç bilmedim, şimdi sağlığın ne kadar önemli olduğunu anladım ama geri dönüş yok artık. Gücüm tükendi, bel ve sırt ağrılarım gün geçtikçe çoğalıyor öyle olunca da günlük performansım azalıyor, o yüzden sağlığına dikkat et diye demiştim ama elimizde mi ki... ama yine de istirahat iyidir. Sevgilerimle |
:)sevgili aleydi, yastıkların çok güzel cıvıl cıvıl, ah yakın olsaydık ben minderlerini çoktan dikip sana vermiştim. birde iki kişi serer, seyrine bakardık.sonra üzerine birer fincan kahve içer keyfini çıkartırdık.şaka yaptığımı sanma elimden dikiş gelir.genelde kendi giysilerimi kendim dikerim.son zamanlar da biraz kendimi es geçiyorum. hazıra kaçarak.
sevgili aleydi, inşallah sağlığınıza çabuk kavuşursunuz. her şeyin başı sağlık,bu kadar acele etmene de gerek yok benim bahçem 8-9 yılda bu hale geldi. daha o kadar çok yapılacak iş var ki, belki daha ne işi dersin. bitmiyor canım.sadece objektiflere güzel tarafların yansıtmaya çalışıyorum. lafı uzatmama gerek yok içine sindire sindire keyifle çalışmanı öneririm. sonuçta bahçe bizim, sağlıkta bizim ikisini de önemseyelim. sevgiler. |
Alıntı:
Bence sizde çok yoruyorsunuz kendinizi. Onlarca çiçekle uğraşmak hiç kolay değil. Ahh ah bu çiçek aşkı, bizi yataklara düşürdü:D. Sevgilerimle. |
sonuçta bahçe bizim, sağlıkta bizim ikisini de önemseyelim. sevgiler.[/QUOTE]
Ben yıllardır neden dikişe gitmedim diye, şimdi hayıflanıyorum.Eşim söylemişti kursa git diye, aslında. O da çok meraklı bir makina alalım dikiş dikelim diyordu). Ablam verdi makinesini.Ne güzel, kendin seçtiğin modeli dikmek. Ben bazen kafamda bir model oluşturuyorum. Onu bulamıyorum. Bu yıl kursa gidebilirim umarım. Gerçi oğlumun orta okul yıllarında çanta yaptım, kaşık bebek öğretmenleri aldılar, vermediler:D. Kursa gitmesem de dikişe yatkınlığım var:). Eşim sabırsızlanıyor minderleri dikelim, ben yardım ederim diye:).Sende çok maheretlisin. Hazır dikip versen çok mutlu olurdum tabi:). Yastıkları hazır aldım. Haklısın 9 yıl da bu kadar çeşit ve güzellik oluşmuş. Artık ortalığı toplayıp, keyfini çıkarırıız umarım:).Önce sağlık tabi. Yabani ot dolmuş. Sebzeleri hiç çapalayamadım.Bir tane ot olmazdı. Her sabah çıkar koparırdım:). Yaşlanıyorum galiba:). Sevgilerimle teşekkür ederim. |
El işi derslerine girdim. Teknoloji tasarım derslerine girdim. Çocuklara ahşap boyama dahil yaptırdım.Yıl sonunda sergi açtık. Çocukların yaptıklarını sattık. Aldığımız parayı çocuklara verdik. sonuçta onların emekleri. Demek kendisi alanlarda varmış.
Sayfayı hazırlamaya başlıyordum ama gecikti. Usta işleri yoğunlaşınca foruma da girmedim. |
Alıntı:
Keşke alabilir miyiz diye sorsalardı öğretmenim. Seve seve hediye ederdim.El işi öğretmeni değil. Birisi resim, diğeri sosyalci. Beğendiklerinden dolayı aldılar. Belki de örnek olarak kullanacaklar. Hiç bir bilgim yok, sormadıkları için:(. Bir kaç gündür sizi göremeyince. Çalışmalara başladığınızı düşünmüştüm. Önce sağlık, kendinizi yormadan hazırlayın, acele etmeyin. Görüşmek üzere. |
Alıntı:
Evet ben de çok yoruluyorum ama ne yapayım seviyoruz çiçekleri, onlara baktıkça beni dinlendiriyorlar, mutlu oluyorum, elim ayağım tutana kadar uğraşayım diyorum. Sevgiler selamlar. |
Bir yandan evin işleri, bir yandan sayfa çalışması başlattım. Resimleri sürekli çekerek dosyalara atmıştım. Önce onları düzenleyip ,isimleri not etmem gerekiyor. Madem bu kadar bekledik, düzenli yapmaya çalışayım.
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili Akçabardak ablacım size ve öğretmenime güllerden bir demet, yorgunluğunuzu alır umarım.
Eklenti 565034 Eklenti 565035 Eklenti 565036 Eklenti 565037 Eklenti 565038 |
5 Eklenti(ler)
Ne zamandır sukulentlerin son durumunu yayınlamak istiyordum. Sevgili Sdurul ablama ve sevgili Sudenur'a sevgilerimle.
Eklenti 565039 Eklenti 565040 Eklenti 565041 Eklenti 565042 Eklenti 565043 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
:):)sevgili aleydi, dün gibi sukulenlerini dikeli maşallah çok güzel gelişmişler. elin deydi bir kere, gözün sukulent den başka bir şey göremez.bunlarda bir sayfalık olmuş gibi ne dersin;) sevgiler......
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025