![]() |
3 Eklenti(ler)
incirlerimiz ,kuşlarla ortak
|
1 Eklenti(ler)
trabzon hurmamız büyümekte,arka fonda narlarımızda dallarının yükü ağırlaşmakta.
|
3 Eklenti(ler)
susaklar çok güzel büyümekte bakalım onları nasıl değerlendirebilirim.
|
2 Eklenti(ler)
tatlısını yapmaktan vazgeçilen bak kabağı börek yapılmak üzere kopartıldı.arşın börülcesi kavrulup yemeği yapıldı. salatası lezzetli olmuyor.
|
3 Eklenti(ler)
havaların serinlemesiyle pasiflora atak yaparak çiçeklerini daha kaliteli açmaya başladı.
|
3 Eklenti(ler)
zinya pek keyifli olmasada çiçek açıyorlar.
|
2 Eklenti(ler)
tekrar kavuştuğum kırmızı minem
|
Her zamanki gibi bahçe muhteşem...Rengarenk....
|
3 Eklenti(ler)
aster bahçeme renklendirdi.
|
3 Eklenti(ler)
sabah sefası.
|
1 Eklenti(ler)
hiç gülsüz bahçe olurmu?renk portakal.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
selluka
köküm bahçede büyük bir saksıda,dallarım çiçeklerim balkonda, şanslıyım. kokusuda çok hoş |
Çok güzel açmış....Kokusunu doya doya koklayın...İnşallah benimkide açar..:(
|
Alıntı:
|
Şimdi dahada merak ettim...
|
Alıntı:
|
Şu an uzamakla meşgul...;)
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
bahçemden aster (dilber kirpiği) bu sezonun son çiçekleri
Eklenti 519977 Eklenti 519978 Eklenti 519979 Eklenti 519980 Eklenti 519981 |
5 Eklenti(ler)
bahçemden......
nar haftaya yenilebilecek duruma gelir umuyorum. Eklenti 520014 havaların serinlemesi çiçeklerime iyi geldi. Eklenti 520015 Eklenti 520016 Eklenti 520017 Eklenti 520018 |
münevver hanım bahçeniz harika... tebrik ediyorum sizi. Susaklarınız dikkatimi çekti hayranıyım kendilerinin zira işlemesini de yapıyorum lamba olarak. O da ayrı bir hobim =)
|
4 Eklenti(ler)
trabzon hurmam,dün 30 tane hurmayı korogari yapıldı.umarım inşallah başarılı olmuşumdur.şimdi çatıda kurutuluyor.
Eklenti 520023 Eklenti 520024 portakallarım limonlarım epey büyüdüler. Eklenti 520025 Eklenti 520026 |
5 Eklenti(ler)
sakızlarım herzamanki gibi çiçeklerini sergiliyor.
Eklenti 520027 Eklenti 520028 Eklenti 520029 Eklenti 520030 Eklenti 520031 |
Alıntı:
ayşegül hanım ,teşekkür ederim.elimden geldiğince uğraşıyorum.sizinde hayatınızda yeşiliniz bol olsun.güzel yorumlarınızla destek veriyorsunuz. ehhh!kim tutar bizi. susakları bende seviyorum.geçen yılki susaklarımdan kuşevi yaptım.boyama onestreke çalışması bu yılda bende lamba yapmak istiyorum.ama biraz bilgi ve tecrübeye ihtiyaç duyacağım. daha çok boncuk işlemesi düşünüyorum.delme işlemlerini nasıl yaparım bilemiyorum. neyse henüz susaklar kurumadı bir kurusunlar. |
sevgili Münevver48 bayıldım bahçenize ,maşallah hepsi birbirinden güzel .bizim saksıya dikip kış geldiğinde eve aldığımız çiçekleri bahçenize dikebiliyorsunuz ne güzel . emeğinize sağlık .
|
sevgili aleydi,güzel yorumun beğenin için teşekkür ederim.evet canım bölge farkı fakat korumaya aldıklarım oluyor.
|
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
kelebek çalısı,bu yıl çelikten ürettim.henüz bir yaşında olmasına rağmen üzerinden çiçekleri hiç eksik olmadı. farklı renklerinide üretmek istiyorum.
Eklenti 525195 Eklenti 525196 |
3 Eklenti(ler)
çelikten ürettiğim iki yaşındaki begonvilim,bu kışıda saksıda geçirecek inşallah bahara bahçede kalıcı ve uygun bir köşeye dililecek.
Eklenti 525197 Eklenti 525198 Eklenti 525199 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025