![]() |
Orkideleriniz çok güzel maşallah, üzerinden çiçek eksik olmasın diliyorum, yalnız ekilmek üzere topladığınız, maydanoz, şebboy ve diğr tohumlar için biraz acele davranmışsınız daha tam olgunlaşmamışlar, tohumlar iyice kahverengileşeceklerdi, siz onları yeşil yeşil toplamışsınız umarım çimlenirler.
|
evet doğrusunuz iyice kurusalar iyi olurdu. bunlar terasımdalar salı günü bahçeme gideceğim uzun müddet oradıyım inşallah. ben gelene kadar kuruyup dökülürler diye topladım. ne kadar kurtarsam kardır .biraz evinliler çıkarlar umuyorum..
|
4 Eklenti(ler)
günaydın. sabah sefası ıslattığım yerde, açmış...
|
Bahçe baştan sona muhteşem herbiri ayrı ayrı çok çooooook güzel içeriside mutlu sağlıklı bir yaşam dilerim. SELAMLAR
|
sevgili kılıç sayfama ziyaretiniz iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. inşallah güzelliklerin, ve emeklerimizin sefasını hepimizi yaşayalım..selamlar....
|
3 Eklenti(ler)
yeni açanlar.
|
1 Eklenti(ler)
....
|
Merhaba, küçük kaktüs bahçenize bayıldım..Ayrıca size katılıyorum ve itiraf ediyorum..bazen benimde dışarda gördüğüm çiçeklrden dayanamayıp çelik alasım geliyo ama..zor tutuyorum kendimi..İyi günler dilerim :)
|
sevgili aysel yavuz beyenileriniz için teşekkür ederim karınca misali yol almaya çalışıyorum ..buradaki gördüğüm bahçelerden feyz alıpta. ama bu bitki sevgisi merakım bir katdaha arttı gözüm hep yeşilliklerde bahçelerde..hayranlıkla bakıyorum. allah sonumu hayır eylesin.. selamlar..
|
Sevgili efeege, kaktüs tarlanız çok güzel olmuş ve bahçe de bir o kadar güzel... Ellerinize sağlık... :D Bu gidişle hepimizin sonunu Allah hayr'eylesin inşallah...
|
merhabalar yenigine..bahçeyle fazla ilenemiyorum henüz arkadaşların bahçelerini görünce özeniyorum ama küçük bahçeyi düzenlemek daha zor bilinçsisizce diktiklerimiz var zamanla geliştireceğim inşallah diyoruzya sonumuza hayr,,selamlar..
|
:D Zaten hep göre göre; Allah sonumuzu hayr'etsin diyoruz... Sevgili efeege küçük bahçe, büyük bahçe hiç farketmiyor sonuçta hepimiz bilinçsizce dikiyoruz. Ben ekmişim, dikmişim şimdi diyorum ki bunu neden buraya dikmişim. Sabah sefası tohumları ektim akasya ağacanın dibine. Tamam güzel gelişiyorlar çok şükür; fakat akasyanın tüm böcekleri üzerinde, akasyadan dökülen bütün bitler üzerinde. Bakalım ne olacak garibim sefalar. :(
|
Sayın efeege sizde bu güzel hastakığa bulaşan birisiniz.
Bu hastalığa yakalanan birdaha asla kurtulamıyormuş.:) Aynen biz doğa severler de olduğu gibi. Hepimize kolay gelsin. Aramıza hoş geldiniz. |
Alıntı:
İzmir'li olmama rağmen Nazilli'ye bu sene ilk defa gitme şansını buldum. Gerçekten çok güzel bir yer. Forumda ilgili konulara biraz tanıtım yaparsanız çok iyi olur. Sayfanız hayırlı olsun. |
Alıntı:
evet nazillimiz güzel nezih bir ilçedir. tam emekli şehri derler.. bu aralar sayfamıza ziyaret edemiyorum biraz rahatsızım. böcek sokması sonucu sağ yüzüm tamamen şişti acile gittim iğne ilaç derken biraz toparladım . bahçeyle pek ilgilenemedim. istirahatteyim. internette pek sağlıklı çekmiyor. o yüzden sayfadan biraz uzağım gönlüm aklım hep sizlerde ve güzel bahçelerinizde. herkese bol güzellikler selamlar.. |
Alıntı:
Acil şifalar diliyorum. |
Sn. efeege, geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Biran önce sağlığınıza ve bahçenize kavuşmanız dileğiyle.. |
sayın mandalinleerik. ve kadir 26.
teşekkür ederim sanırım allerjik durum boğazım dillerim falan şişmişti çok şükür şimdi iyiyim. halbuki alışkınım çocukluğum bahçelerde geçti.. zaman geçince bünye unutmuş demekki. dikkat etmemizde yarar var. neyseki çok şükür..selamlar.. |
Alıntı:
Neyse ki şimdi iyileşmişsiniz bu güzel bir haber. O halde paylaşımlara devam. Yeni resimleri bekliyoruz. Saygılar. |
3 Eklenti(ler)
yeniler
|
Sevgili efeege; öncelikle geçmiş olsun, çok şükür iyiymişsiniz. Kaktüs tarlanız çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, çok sevdim. Ben de yapacak olsam binanın ön tarafına yapabilirim oraya da hep saz ekibi yatıyor. :( Ezerler hepsini. Gülünüz maşallah ne kadar sağlıklı, bit, tırtıl, mantar için birşey kullanıyor musunuz?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
evet japon gülü bu sene ilk çiçeğini açtılar....:) |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
şidilik toplu hasatım bu kadarcık.
bu sene sebze dikmeyi geç kalınca verimi gecikti. :( |
3 Eklenti(ler)
sebzedeki umudumu çiçeklerle telafi ediyorum..
beyaz japon gülüm iyice coşmaya başladı her gün güzelliğini esirgemiyor.. |
1 Eklenti(ler)
petunyalar sıcaktan bozulmaya başladılar yerlerini değiştirip gölgeye aldım. çiçekte açıyor ama,
dallarını kırıp tazelesemmi acaba.. |
1 Eklenti(ler)
....
|
5 Eklenti(ler)
yeni güzellerimi paylaşayım dedim.
komşum mısır tohumu verdi hemen diktim 3 günde çıktılar.. özel gedeosuzmuş bakalım öylemi çıkacak merak ediyorum... |
Sevgili efeege çiçekleriniz maşallah çok güzeller; hasatınız da çok hoşuma gitti, Rabbim bereketini versin inşallah... Çok güzel bir salata olmuştur hasattan...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025