agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   efeege / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/31775.htm)

akçabardak 16-06-2013 14:13

Orkideleriniz çok güzel maşallah, üzerinden çiçek eksik olmasın diliyorum, yalnız ekilmek üzere topladığınız, maydanoz, şebboy ve diğr tohumlar için biraz acele davranmışsınız daha tam olgunlaşmamışlar, tohumlar iyice kahverengileşeceklerdi, siz onları yeşil yeşil toplamışsınız umarım çimlenirler.

efeege 16-06-2013 14:40

evet doğrusunuz iyice kurusalar iyi olurdu. bunlar terasımdalar salı günü bahçeme gideceğim uzun müddet oradıyım inşallah. ben gelene kadar kuruyup dökülürler diye topladım. ne kadar kurtarsam kardır .biraz evinliler çıkarlar umuyorum..

efeege 17-06-2013 07:36

4 Eklenti(ler)
günaydın. sabah sefası ıslattığım yerde, açmış...

kılıç 17-06-2013 10:00

Bahçe baştan sona muhteşem herbiri ayrı ayrı çok çooooook güzel içeriside mutlu sağlıklı bir yaşam dilerim. SELAMLAR

efeege 17-06-2013 12:27

sevgili kılıç sayfama ziyaretiniz iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. inşallah güzelliklerin, ve emeklerimizin sefasını hepimizi yaşayalım..selamlar....

efeege 20-06-2013 08:33

3 Eklenti(ler)
yeni açanlar.

efeege 20-06-2013 08:34

1 Eklenti(ler)
....

Aysel Yavuz 20-06-2013 09:35

Merhaba, küçük kaktüs bahçenize bayıldım..Ayrıca size katılıyorum ve itiraf ediyorum..bazen benimde dışarda gördüğüm çiçeklrden dayanamayıp çelik alasım geliyo ama..zor tutuyorum kendimi..İyi günler dilerim :)

efeege 21-06-2013 00:24

sevgili aysel yavuz beyenileriniz için teşekkür ederim karınca misali yol almaya çalışıyorum ..buradaki gördüğüm bahçelerden feyz alıpta. ama bu bitki sevgisi merakım bir katdaha arttı gözüm hep yeşilliklerde bahçelerde..hayranlıkla bakıyorum. allah sonumu hayır eylesin.. selamlar..

YeniGine 21-06-2013 00:37

Sevgili efeege, kaktüs tarlanız çok güzel olmuş ve bahçe de bir o kadar güzel... Ellerinize sağlık... :D Bu gidişle hepimizin sonunu Allah hayr'eylesin inşallah...

efeege 21-06-2013 20:05

merhabalar yenigine..bahçeyle fazla ilenemiyorum henüz arkadaşların bahçelerini görünce özeniyorum ama küçük bahçeyi düzenlemek daha zor bilinçsisizce diktiklerimiz var zamanla geliştireceğim inşallah diyoruzya sonumuza hayr,,selamlar..

YeniGine 22-06-2013 00:29

:D Zaten hep göre göre; Allah sonumuzu hayr'etsin diyoruz... Sevgili efeege küçük bahçe, büyük bahçe hiç farketmiyor sonuçta hepimiz bilinçsizce dikiyoruz. Ben ekmişim, dikmişim şimdi diyorum ki bunu neden buraya dikmişim. Sabah sefası tohumları ektim akasya ağacanın dibine. Tamam güzel gelişiyorlar çok şükür; fakat akasyanın tüm böcekleri üzerinde, akasyadan dökülen bütün bitler üzerinde. Bakalım ne olacak garibim sefalar. :(

Adil 24-06-2013 21:27

Sayın efeege sizde bu güzel hastakığa bulaşan birisiniz.
Bu hastalığa yakalanan birdaha asla kurtulamıyormuş.:)
Aynen biz doğa severler de olduğu gibi.
Hepimize kolay gelsin.
Aramıza hoş geldiniz.

mandalinleerik 24-06-2013 21:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi efeege (Mesaj 1171835)
nihayet bahçemdeyim kaktüslerimi taş bulup taşıdım birazda olsa düzenledim

Bahçeniz çok güzel. Hele ki kaktüs bahçesine bayıldım. Suyuna dikkat ederseniz çok güzel olacaktır.
İzmir'li olmama rağmen Nazilli'ye bu sene ilk defa gitme şansını buldum. Gerçekten çok güzel bir yer. Forumda ilgili konulara biraz tanıtım yaparsanız çok iyi olur.
Sayfanız hayırlı olsun.

efeege 25-06-2013 12:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi mandalinleerik (Mesaj 1173516)
Bahçeniz çok güzel. Hele ki kaktüs bahçesine bayıldım. Suyuna dikkat ederseniz çok güzel olacaktır.
İzmir'li olmama rağmen Nazilli'ye bu sene ilk defa gitme şansını buldum. Gerçekten çok güzel bir yer. Forumda ilgili konulara biraz tanıtım yaparsanız çok iyi olur.
Sayfanız hayırlı olsun.

ziyaretiniz beğenileriniz temennileriniz için teşekkür ederim..
evet nazillimiz güzel nezih bir ilçedir. tam emekli şehri derler..
bu aralar sayfamıza ziyaret edemiyorum biraz rahatsızım.
böcek sokması sonucu sağ yüzüm tamamen şişti acile gittim iğne ilaç derken biraz toparladım . bahçeyle pek ilgilenemedim. istirahatteyim. internette pek sağlıklı çekmiyor. o yüzden sayfadan biraz uzağım gönlüm aklım hep sizlerde ve güzel bahçelerinizde.
herkese bol güzellikler selamlar..

mandalinleerik 25-06-2013 13:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi efeege (Mesaj 1173675)
Bu aralar sayfamı ziyaret edemiyorum biraz rahatsızım.
Böcek sokması sonucu sağ yüzüm tamamen şişti acile gittim iğne ilaç derken biraz toparladım. Bahçeyle pek ilgilenemedim. İstirahatteyim.
İnternet te pek sağlıklı çekmiyor. O yüzden sayfadan biraz uzağım gönlüm aklım hep sizlerde ve güzel bahçelerinizde. Herkese bol güzellikler selamlar..

Sayın efeege geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz. Nasıl bir böcek soktu? Zehirli mi? yoksa alerjik bir durum mudur?
Acil şifalar diliyorum.

kadir_26 25-06-2013 14:04

Sn. efeege, geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Biran önce sağlığınıza ve bahçenize kavuşmanız dileğiyle..

efeege 25-06-2013 16:58

sayın mandalinleerik. ve kadir 26.
teşekkür ederim sanırım allerjik durum boğazım dillerim falan şişmişti çok şükür şimdi iyiyim.
halbuki alışkınım çocukluğum bahçelerde geçti..
zaman geçince bünye unutmuş demekki.
dikkat etmemizde yarar var. neyseki çok şükür..selamlar..

mandalinleerik 25-06-2013 20:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi efeege (Mesaj 1173746)
sayın mandalinleerik. ve kadir 26.
teşekkür ederim sanırım allerjik durum boğazım dillerim falan şişmişti çok şükür şimdi iyiyim.
halbuki alışkınım çocukluğum bahçelerde geçti..
zaman geçince bünye unutmuş demekki.
dikkat etmemizde yarar var. neyseki çok şükür..selamlar..

Çocukluğu bahçelerde geçmiş birinin böyle alerjik bir durumla karşılaşması üzücü olmuş. Benimde çocukluğum bahçelerde geçti alışkınım diye sevinirim hep ama öyle değilmiş demek.
Neyse ki şimdi iyileşmişsiniz bu güzel bir haber. O halde paylaşımlara devam. Yeni resimleri bekliyoruz.
Saygılar.

efeege 25-06-2013 22:11

3 Eklenti(ler)
yeniler

YeniGine 25-06-2013 23:22

Sevgili efeege; öncelikle geçmiş olsun, çok şükür iyiymişsiniz. Kaktüs tarlanız çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, çok sevdim. Ben de yapacak olsam binanın ön tarafına yapabilirim oraya da hep saz ekibi yatıyor. :( Ezerler hepsini. Gülünüz maşallah ne kadar sağlıklı, bit, tırtıl, mantar için birşey kullanıyor musunuz?

emel262 26-06-2013 11:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi efeege (Mesaj 1173835)
yeniler

japon gülü değil mi beyaz olanlar :) çok güzeller...

efeege 26-06-2013 19:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi emel262 (Mesaj 1173994)
japon gülü değil mi beyaz olanlar :) çok güzeller...

selamlar.. emel 262..
evet japon gülü bu sene ilk çiçeğini açtılar....:)

efeege 26-06-2013 19:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1173846)
Sevgili efeege; öncelikle geçmiş olsun, çok şükür iyiymişsiniz. Kaktüs tarlanız çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, çok sevdim. Ben de yapacak olsam binanın ön tarafına yapabilirim oraya da hep saz ekibi yatıyor. :( Ezerler hepsini. Gülünüz maşallah ne kadar sağlıklı, bit, tırtıl, mantar için birşey kullanıyor musunuz?

teşekkür ederim sevgili yenigine başka resim ayarlıyordum yanlışlıkla kaktüsleri yüklemişim..acemilik beğeninize sevindim benim de kaktüs köşem hoşuma gidiyor..güller içinde buradan öğrendiğim.. arap sabunu ve zeytin yağlı doğal ilaç yapıyorum...

efeege 29-06-2013 07:48

1 Eklenti(ler)
şidilik toplu hasatım bu kadarcık.
bu sene sebze dikmeyi geç kalınca verimi gecikti. :(

efeege 29-06-2013 07:55

3 Eklenti(ler)
sebzedeki umudumu çiçeklerle telafi ediyorum..
beyaz japon gülüm iyice coşmaya başladı her gün güzelliğini esirgemiyor..

efeege 29-06-2013 08:06

1 Eklenti(ler)
petunyalar sıcaktan bozulmaya başladılar yerlerini değiştirip gölgeye aldım. çiçekte açıyor ama,
dallarını kırıp tazelesemmi acaba..

efeege 29-06-2013 08:09

1 Eklenti(ler)
....

efeege 03-07-2013 11:22

5 Eklenti(ler)
yeni güzellerimi paylaşayım dedim.
komşum mısır tohumu verdi hemen diktim 3 günde çıktılar.. özel gedeosuzmuş bakalım öylemi çıkacak
merak ediyorum...

YeniGine 04-07-2013 00:11

Sevgili efeege çiçekleriniz maşallah çok güzeller; hasatınız da çok hoşuma gitti, Rabbim bereketini versin inşallah... Çok güzel bir salata olmuştur hasattan...

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025