![]() |
3 Eklenti(ler)
yedi kardeşlerim öyle coşmuşlarki gözlerimi alamadım.
|
4 Eklenti(ler)
....
|
4 Eklenti(ler)
mercanlar ayrı güzellikteler.
|
3 Eklenti(ler)
melisalarda tam çiçikte , gece parfüm kokusu okadar keskindi tüm evi kaplıyordu.
|
2 Eklenti(ler)
papatyaların çiçeği geçmek üzere .canlılığını yitirmiş durumda.:(
|
küçücük bahçemde n şimdilik bu kadar .o kadar yorgunumki iki gününde sürekli bahçedeydim eşim badana boyayla meşguldu bende bahçe işiyle .devamı sonraya.inşallah.
|
Alıntı:
Bahçenizi gezdim. Bende sizin gibi yeni başlıyorum . Hepsi çok güzel. Bu çiçek benim de gözüme takılıyor. Adı nedir nasıl ortam ister. Hepimize kolay gelsin.. |
teşekkür ederim .aynen size katılıyorum çoook öğreneceğim eksiklikler var.
|
5 Eklenti(ler)
havalar serin gidince, sardunyalar oryanca gibi açmışlar.
|
4 Eklenti(ler)
....
|
Alıntı:
Bu çiçeği sormuştum |
2 Eklenti(ler)
...
|
birazda şebboylar onlarda, çok güzel kokuyolardı.
|
3 Eklenti(ler)
...
|
5 Eklenti(ler)
mavi yaseminler. zıpçıktılar yeniyeni açmaya başladı.
|
Sn. efeege; sayfanız hayırlı, bol çiçekli ve yeşillikli olsun.
Su kabaklarından yaptığınız lambalar çok güzel olmuş elinize sağlık. bende bu sene susak tohumları buldum yetiştirmeye çalışacağım. Eğer olursa sizden tüyolar alırım. Sevgiler. |
sevgi hanım hoşgeldiniz sukabağını için biraz çukur açıyorum içine organik gübre koyup fideleri dikiyorum . ama busene direk tohumu bahçeye ekmiştim henüz çıkmamış . biraz uzayınca limon ağacına sardırıyorum
|
sayın birtanecik bahsettiğiniz çiçeğin latince ismini araştıramadım. ama türkçesi yedi kardeş , çeşitleri . tam günışığı seviyor bolsu. üzerini ıslatmayı hiç sevmez .. hemen çiçeğini döker. birazda gübreledinmi, deymeyin keyfine.
|
Sayfanız hayırlı olsun Sn.efeege,
Saygılar. |
sayın efeege; sayfanız hayırlı olsun.
|
teşekkür ederim. sn kelebek sn ahsenn sayfama hoş geldiniz. mesajınızı yeni gördüm evde değildim . el sanatları kursumuzun sergisi vardı nöbetteydim .
|
2 Eklenti(ler)
....
|
2 Eklenti(ler)
horoz ibikleri.
|
4 Eklenti(ler)
söke yolu boyunca ay çiçek tohumu ekilmiş böyle güzellikteydiler.
|
4 Eklenti(ler)
geçen yıldan kalan biber fideleri geçen yıl bu kadar dökmemişti.
|
Sn.efeege; yedi kardeş çiçeğinizin adı ağaç minesi. Bende seneler önce Antalya da görüp güzelliğine meftun olmuştum. Hemen alıp getirdim ama benimkisinin rengi pembeli. Siz 3 rengine de sahip olmuşsunuz. Çok ta güzel açmışlar.MAŞALLAH.
|
Merhabalar,
Mavi yaseminler çok güzelmiş. Kokuyolar mı diğerleri gibi. Yetişme tarzları diğer çeşitleriyle aynı mı? Çok mu sordum acaba? |
iyi akşamlar. sevgi hanım ismi evet .ağaç minesi. antalya iklimi tam bu çiçeklik sıcağı hayır demiyor .çok fazla istekleri yok gübre ve su yeterli .
|
Alıntı:
|
birde kusuru var yanından geçerken değdinmi mutlaka üzerinde bulursun kumaşa yapışmaya bayılıyor. ama genede çoook güzeller.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025