![]() |
Alıntı:
hasatımız bir salata yapmalık oldu .buda yeter. kendi yetiştirmeniin tadı başka ******..sevgiyle kalın.. |
Sevgili efeege; tabi ki emek verdiğiniz, emek verilen birşey ne kadar güzeldir, ne kadar tatlıdır bilmem mi... Ben sebzeci değilim, sadece çiçek ekip dikebiliyorum. :( Domates, biber, salatalık ekip diken komşularım var, hasatlarından bana da verirler sağolsunlar. İnanın onların bile tadı benim için bir başka güzel oluyor, çünkü verdikleri emekleri görüyorum, dikimlerinden sonraki gelişmeleri, o sevinçleri, mutluluğu ben de yaşıyorum onlarla çok şükür. Hasatın bol olsun inşallah, ellerine sağlık...
|
5 Eklenti(ler)
bahçeyi birazcık düzenlemeye çalıştım ortaya yürümek için taşları koydum. üzgünüm
sıcaklardan bazı çiçeklerim kurudular :( limon tuzu güllerime iyi geldi yeniden tomurcuklanmaya başladı. fulumda açmaya niyetlendi nihayet... |
Limon tuzunun hikmetini öğrensem?
|
hoş geldin birtanecik..
limon tuzunu bende buradaki arkadaşlardan öğrendim uyguladım yararını gördüm. bir kova suya bir avuç limon tuzunu attım karıştırıp bahçedeki güller ve sardunyalara verdim.fula ortancalara küpelilere birer tas verdim faydasını gördüm. selamlar... |
Merhaba efeege limon tuzunu bugün deneyeceğim. Yasemin ful ve küpeye. Japon gülleriniz kışı atlatabiliyor mu? Bende de 4 adet var yeni ektim bahçeye. Akçay'dayım kışı atlatabilirlermi?
|
Alıntı:
japonlarım dört yıllık ..geçen yıl bahçe duvarını yükseltip toprak doldurduk. buseferde toprak sıktı çiçekler yeni yeni toparlıyor oyüzden bir çok çiçeğimi kaybettim.. buranının toprak yapısı çok sert 20 çuval keçi koyun gübresiyle torak biraz yumuşadı . japon çiçekleri burada yıllarca duruyor. selamlar... |
4 Eklenti(ler)
.....
|
5 Eklenti(ler)
günaydın, lar..
adını bilmediğim bu beyaz çiçeği aldım ama sıcaktan yaşatamayacağım..:( lisileride büyük hevesle alıp diktim onlarda kendisini bıraktı birtanesi kurudu bile..:( |
5 Eklenti(ler)
yeni lisilerim
|
1 Eklenti(ler)
sabah uyanınca balkonumuzun manzarasını paylaşayım istedim.
bu cennet yeşilliklerde uyanmak çok güzel bir duygu. sitemizin adıda cennet mandalya. begonvil cenneti |
5 Eklenti(ler)
begovil manzaralarımız...
|
Sn. efeege; manzaranız, begonvil cennetiniz çok güzel sağlıklı günlerde huzurla yaşayınız.:)
|
iyi günler.
doğa dostları. kusura bakmayın birçok arkadaşımzı ziyaret edemiyorum. beğeni butonuna basamıyorum. burada internetim yok , sağolsun komşumun internetinini kullanıyoruz. ama net burada çok sorunlu sürekli kesiliyor. resimlerimi bir saat uğraşıdan sonra yükleyebildim.. o yüzden resim ve mesaj paylaşamıyorum. tatil sonrası inşallah ama girebildiğim sürece sessiz izlemeye çalışıyorum.. tüm arkadaşlara bol çiçekli günler dilerim selamlar.... |
Sevgili efeege çiçekleriniz çok sağlıklı çok güzel, bahçenizde, bulunduğunuz yerde çok güzel, Allah sağlıkla sefasını sürmek nasip etsin...
|
teşekürler sevgili sevgi.ve aheste .
tüm dilekler hepimize olsun .gerçekten cennetimiz.güzel ve huzurlu bir yer, ziyaretimizi beklerim.selamlar.. |
5 Eklenti(ler)
.....
|
4 Eklenti(ler)
....
|
Sevgili efeege bahçeniz muhteşem..Ama kaktüsleriniz ayrı bi'güzel..Bahçenizi çok kıskandım..=(en büyük hayallerimden biri bahçeli bir evimin olması,Rabbim inşallah nasip eder..Ben de sizler gibi fotoğraflarını koyar bir çok kişiye ilham olurum..=)
Herkesin bir gün hayalerindeki bahçeye kavuşması dileğiyle..=) |
selamlar sevgili irem.
inşallah dilekleriniz gerçek olur. , naçizane küçücük bahçemiz var ama bunada şükür gönlümüze avutuyor. sizler dahada iyilerine sahip olursunuz inşallah.. gönülden dileyince allah nasip ediyor. |
Begonvil Cenneti ve efeege'nin kaktüs cenneti gerçekten harika; zaten daha önce kaktüs cennetini de çok beğenmiş idim.
Sevgili efeege küçük, büyük insanın kendine ait bir bahçesinin olması kadar güzel birşey yok bence. Ellerine sağlık, herşey gönlünce inşallah... |
teşekkür ederim sevgili yenigine.
bende sizlerin doğa aşkı çiçek yetiştirme sevgisi ve yeteneklerinize hayranım. dediğim gibi buradaki arkadaşların bahçelerini görünce iyice merakım arttı. tüm güzellikler iyilikler dileğiyle.. |
merhaba sevgili efeege kaktüs bahçenize bayıldım..didimdesiniz sanırım...türleri nasıl ediniyorsunuz....
|
hoşgeldin serpil d..
evet yazları didimdeyim.kışında nazillideyiz.. kaktüs türleri hediye geldi hepside birer budak henüz çoğaltamadım gelişip çoğalınca paylaşmak istiyorum.. |
bende yazları didimdeyim buralardan satın aldığınız bir yer mi var diye sordum..ben bulamıyorum da..güle güle büyütün..sevgiler..
|
günaydın.serpil hanım.
didimdeyseniz görüşmek isterim doğrusu. biz 25yıldır buradayız, azda olsa satılık mekanlar var. ziyaretimize beklerim. bahçelerimiz küçük ama yetiniyoruz,bahçeye çok fazla bakım yapamadım çünkü sezonluk geldiğimiz için biz döndükten sonra allaha emenet gidiyoruz kalan sağlar bizimdir diyoruz. birazıda yok oluyor.. |
5 Eklenti(ler)
şu anda açmaya devam edenler...
|
3 Eklenti(ler)
begonvil cenneti demiştimya işte onlardan görüntüler..:D
|
2 Eklenti(ler)
bir hafta oldu üçüz çiçeği aldım, sıcaklardan dikememiştim, nihayet bu gün dikebildim..
bu çiçeği çok beğendim görselliği çok güzel.. |
1 Eklenti(ler)
kaktüslerim yerde sıcakta olmadılar tekrar saksılara diktim..
biraz karışık görünüyor ama, birazdaha kaya bulup düzenlemek gerek. sıcaklardan bahşe işi tam yapamıyoruz. kavruluyoruz... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025