![]() |
Sevgili efeege, bitkileriniz maşallah çok güzel sağlık ve afiyetle keyiflerini sürün inşallah. Allerjik rahatsızlığınız için geçte olsa geçmiş olsun demek isterim. Kaktüs bahçeniz güzel görünüyordu, kaktüsler sıcağı sever çünkü, başka bir sorun olabilir mi acaba? Begonvil manzaraları çok güzel, begonvil çok sevdiklerim arasında ama bizim iklim bu güzele yaramıyor. İlk begonvilleri mi evvelki kışta kaybettim, geçen sene tekrar aldıklarımı da kaybettiğimi sanıyordum ki yeşerdiler...Sevgiler selamlar...
|
günaydın. tüm arkadaşlara.
teşekkür ederim berçin hanım. bende sizlerin çiçeklerinizi hayranlıkla izliyorum.hepimize aynı keyiler ve sağlıklar dileğiyle. kaktüslerim evet sıcağı seviyor ama arasında sukuletlerde karışık olunca bakımı zorlaştı.biri suyu seviyor öbürü sevmiyor dengeleyemedim oyüzden saksıya aldım. birde yazsonu giderken bırakıp gitmeye kıyamadım çünkü yokluğumda fire verebilirdiye korktum giderken bazılarını götürmeyi düşündüm. begonviller için buranın iklim koşulları çok uygun ama beş yılda bir soğuklar arada çoğu bahçedekilere kurutuyor ama ısrarla tekrar dikiyoruz. |
3 Eklenti(ler)
tamda bahsetmişken kuruyanların yerine yeni diktiğibumiiz begonviller açmaya başladılar.bugün resimlemiştim.
|
2 Eklenti(ler)
segili gardenyama.
domtes pürelerimi vermedim limon tuzlarımı demir gübrelerimi vermedim. sadece bol filiz verdi, açmaya hiç niyeti yok, galiba. nazlandıkça nazlandı canım benim... |
Begonviller harika, Ege ye mi yerleşsem acaba:) Şimdiye kadar aldığım tüm begonviller öldü:( Sonuncuyu bahceye diktim, ya tutarsa...
Emeğinize sağlık, mutlu yaşayın bahcenizde. |
merhaba sevgili cemo.
begonviller bizden olsun şuda varki bizde küpelileri sıcaktan yetiştiremiyoruz. onlarıda sizlerin bahçesinden hayranlıkla izliyoruz. tüm dilekler, hepimizin adına olsun.. |
5 Eklenti(ler)
iyi aksamlar.
sıcaktan açamayan zıpçıktılar havalar biraz serinleyince açmaya başladılar. |
2 Eklenti(ler)
sabah sefalarına başa çıkamıyorum gelişi güzel her yeri sardılar..
|
1 Eklenti(ler)
tohumdan çıkan bu fidenin nasıl açacağını çok merak ediyorum..
|
Merhaba
rengarenk bahçe insanın içi açılıyor |
iyi akşamlar sayın ayhan 219
küçücük bahçeye ne bulursam ekmişim böylede olunca renk cümbüşü oluyor . bu sene düzensiz ama inşallah önümüzdeki yıllar düzenleyebilirim. |
3 Eklenti(ler)
:D çok şükür benimde güler atlasım oldu tutması için gözünün içine bakıyorum
umarım bakarken eritmem. siteye ait çiçek kurusu çalılara atılan yerde. komşuların attığı atıklarda tohumlar dökülmüş kendiliğinden horoz ibiği fidesi çıkmış. onlardan kökleyip diktim değerlendirmek lazım. |
4 Eklenti(ler)
iyi günler tüm doğa dostlarına.
bu gün uyandığımda pırıl pırıl bahçe karşıladı beni. akşamdan bahçeye sulamıştım gecede çiğ yağmış bahçe canlı parlaktı. çiçekleride bir o kadar güzel açmışlar. ama sıcak bastırınca çiçeklerin neşesi kaçtı. |
4 Eklenti(ler)
mavi yaseminim, ve çalı türü olan minem, üçüncü kez çiçeklendi.
|
Hepsine maşallah.
|
sevgili akçabardak.
teşekkür ederim bende sizlerin bahçelerinize hayranlıkla izliyorum. buralar sıcak iklim şartlarına sahip olduğundan bitkileri güçlükle açtırıyoruz. havalar serinleyincede sezon bitiyor kışlığa dönüyoruz. ****** bahçe ve çiçekler allaha emanet.gidiyoruz aklımız çiçeklerde kalıyor ama. kışlıkta terasta avunuyorum. |
5 Eklenti(ler)
yine begonvil:dilli:
kış sonu sıfır budadığımız yaz sononda yine hızla büyüp kontrolümüzden çıktılar evleri istila ettiler. üçüncü katlara kadar tırmandılar. öbür çiçeklere inat biz buraların prensi prensesiyiz dercesine.. :D |
5 Eklenti(ler)
nihayet akşam sefalarını çiçeğini açmış yakalayabildim.
|
4 Eklenti(ler)
komşumun verdiği çarkıfelek şeklinde açan japon gülü çeliği ıslattığım yerde açtı
vede sabah sefalarım.. |
1 Eklenti(ler)
:o...
|
5 Eklenti(ler)
sonbaharın keyfini yaşayanlar..
|
1 Eklenti(ler)
yaprak güzelim bahçeyi kapladı nerdeyse..
|
1 Eklenti(ler)
......
|
çiçekleriniz çok güzel, tebrik ederim..
|
Alıntı:
teşekkür ederim sitemizle tanıştıktan sonra birazcık daha çiçeklerimin dilinden anlamaya çalıştım. çok bakımlı ve düzenli bahçem olmasada. :o |
2 Eklenti(ler)
onca yağmur ve fırtınadan sonra açmaya başlayan pembiş gülüm...
|
2 Eklenti(ler)
iki ayrı tonlarda begonvilim .
katmerli olan fırtınadan limonun dallarına saklanmış..:o |
1 Eklenti(ler)
güler hanımcığım teşekkürler.
atlasım filizlendi uzun olandan kesip komşumada verdim. komşumuda mutlu ettiniz.:D |
1 Eklenti(ler)
yıldız çiçeğim havalar serinledi tam açacaktı dalları yağmur ve fırtınadan kırıldı.:(
|
5 Eklenti(ler)
sahil yolumuzu yol boyunca gölgeleyen.
dud ağaçların son bahar manzarasını paylaşmak istedim. vede çiçeklerin sonbahar coşkusunu..:( çoğu komşularım gitti bu güzellikleri bırakıp gitmek çok zor geliyor.. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025