agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   efeege / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/31775.htm)

Asia 19-01-2014 19:31

Teşekkür ederim yüreğime su serptiniz şebboy konusunda.Ben de arayayım beyaz zıpçıktı.

efeege 08-02-2014 10:34

4 Eklenti(ler)
günaydın.
ara ara ğöz gezdirip çıkıyorum sitemize, ama bazen gördüğümü bile fark edemiyorum kafa meşgul olunca.
antalya,ya kızıma gitmiştim iki gün sonrasınada annem rahatsızlanmış,malum apar topar geldim.

kalp kırizi geçirmiş şükürki zamanında hastaneye yetiştirilip müdahedele edilmiş şimdi hastanede şehir dışında amaliyatta edmiyorlar yüksek şekerden dolayı.sitend takılacak.
hayırlısıyla sağsalim atlatırız inşallah.
kardeşlerimle dönüşümlü kalıyoruz başında.yarın sabah ben gideceğim.
başına gelince anlıyorki insan önce sağlık.
tüm arkadaşlara sağlıklı günler diliyorum.
üç gündür torunum vardı yanımda ,yaşam sevinçleri tatilde gelecektim hani diye tutturunca onuda çağırdım henüz beş yaşında dün onnla kalan tohumları ektik çıkan fidelerimizi şaşırttık.

buarada yeni açanlarıda paylaşayım dedim.
atlasım pek hamarat çıktı.

efeege 08-02-2014 10:42

2 Eklenti(ler)
tekrardan açanlar

efeege 08-02-2014 10:46

5 Eklenti(ler)
....

efeege 08-02-2014 10:50

5 Eklenti(ler)
...

efeege 08-02-2014 10:54

3 Eklenti(ler)
tohum etkinlikten gelen papatyalarım.

efeege 08-02-2014 11:00

4 Eklenti(ler)
ektihim fidelerde gelişiyor rokaları zaman ayırıp seyreltemedim biraz daha büyüsün yemek için köklü seyrelteyim dedim.

akçabardak 08-02-2014 14:41

Sevgili efeege, annenize çok geçmiş olsun, inşallah iyileşip çıkar hastaneden allah şifalar versin.
Bu arada bitkileriniz de çok güzeller maşallah.

efeege 08-02-2014 17:28

[QUOTE=akçabardak;1247924]Sevgili efeege, annenize çok geçmiş olsun, inşallah iyileşip çıkar hastaneden allah şifalar versin.
Bu arada bitkileriniz de çok güzeller maşallah.[/QUOT

sağol sayın akçabardak. inşallah sağlıcakla çıkarız hastaneden.
bitkilerime çok fazla zaman ayıramıyorum havalar ılık gittiğinden fazla su istemiyor soğuk ve don olayı olmadığından keyifleri iyi gibi .

hüzün 08-02-2014 17:34

Sayın efeege annenize çok çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin ***.
minik fideleriniz çok sağlıklı görünüyorlar maaşallah.

efeege 08-02-2014 17:42

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hüzün (Mesaj 1247954)
Sayın efeege annenize çok çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin ***.
minik fideleriniz çok sağlıklı görünüyorlar maaşallah.

amin inşallah. çok sağolun.

Fatih 08-02-2014 17:51

Ablacım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda acil şifalar versin :) :)

efeege 08-02-2014 17:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatih (Mesaj 1247960)
Ablacım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda acil şifalar versin :) :)

sağol sevgili fatihciğim. gerçektende önce sağlıkmış..

Asia 08-02-2014 18:51

Sevgili efeege annenize acil şifalar diliyorum. Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Çiçekleriniz her zamanki gibi çok güzel. Sağlık ve mutluluk içinde sefasını sürmenizi dilerim.

efeege 08-02-2014 19:45

teşekkür ederim sevgili asia.
iyi dilekleriniz için sağolun.
allahım herkesin sağlığını, ve dirlik düzenini bozmasın.

bay tömürcek 08-02-2014 20:37

Ablacım Allah şifalar versin inşallah çabucak toparlanır annen büyük geçmiş olsun.

efeege 08-02-2014 21:43

sağol sevgili tömürcekciğim.
tüm dualar temenniler için.
insanın zor anlarında böyle dileklere ihtiyaç duyuyor.

YeniGine 08-02-2014 23:18

Sevgili efeege büyük geçmişler olsun, annene acil şifalar diliyorum, sizlere de Allah'ım kolaylıklar versin. Tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah...

Şebboyların, çimlenenler, fidelerin maşallah hepsi birbirinden güzel, ellerine, gönlüne sağlık...

efeege 08-02-2014 23:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1248021)
Sevgili efeege büyük geçmişler olsun, annene acil şifalar diliyorum, sizlere de Allah'ım kolaylıklar versin. Tez zamanda eski sağlığına kavuşur inşallah...

Şebboyların, çimlenenler, fidelerin maşallah hepsi birbirinden güzel, ellerine, gönlüne sağlık...

sağol sevgili yenigine.
rabbim sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.
fidelerimin çoğu çıktı birkaç çeşidim hariç şimdilik gelişimleri güzel gidiyor..
sizler gibi tecrübeli arkadaşlarımızdan feyz alıyoruz, öğreneceğimiz çok eksiklerimiz var.

pulibet 09-02-2014 00:50

Annenize çook geçmiş olsun dilerim. İnsan annesine kıyamıyor iyi bilirim. Tez zamanda iyileşmesi dileğiyle.

TRAKLI 09-02-2014 01:07

Geçmiş olsun. Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur, Rabbim şifasını versin İnşALLAH.

loveforlife 09-02-2014 10:40

Sevgili Efeege,

Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur anneniz. Bunların hepsi birer sınav. Sınavı başarıyla atlatabilene ne mutlu! Geçmiş olsun...

dagsa reklam 09-02-2014 11:41

sevgili efeege,
annenizin saglığına biran önde kavuşmasını dilerim.yüce rabbin sağlıklı uzun ve güzel bir yaşam nasip etsin.tüm sevdiklerinize.

Muda 13-02-2014 12:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi efeege (Mesaj 1247873)
günaydın.
ara ara ğöz gezdirip çıkıyorum sitemize, ama bazen gördüğümü bile fark edemiyorum kafa meşgul olunca.
antalya,ya kızıma gitmiştim iki gün sonrasınada annem rahatsızlanmış,malum apar topar geldim.

kalp kırizi geçirmiş şükürki zamanında hastaneye yetiştirilip müdahedele edilmiş şimdi hastanede şehir dışında amaliyatta edmiyorlar yüksek şekerden dolayı.sitend takılacak.
hayırlısıyla sağsalim atlatırız inşallah.
kardeşlerimle dönüşümlü kalıyoruz başında.yarın sabah ben gideceğim.
başına gelince anlıyorki insan önce sağlık.
tüm arkadaşlara sağlıklı günler diliyorum.
üç gündür torunum vardı yanımda ,yaşam sevinçleri tatilde gelecektim hani diye tutturunca onuda çağırdım henüz beş yaşında dün onnla kalan tohumları ektik çıkan fidelerimizi şaşırttık.

buarada yeni açanlarıda paylaşayım dedim.
atlasım pek hamarat çıktı.

Sayın Efeege; Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda iyileşip hastaneden çıkar. Stend takıldıktan sonra yaşamına biraz daha dikkat etmesi gerekecek. Gelmiş geçmiş olsun.

Atlasınız da hem sürgün hem de çiçek açacak olarak görüyorum.

efeege 13-02-2014 12:22

sayın.pulibet. tıraklı. laveforlife. dağsa reklam.dilekleriniz için teşekkürler.
çok şükür sağsalim atlattık bü gün hastaneden taburcu olduk.
rabbim dertdine derman arayan herkese acil şifalar dilerim.
sevdiklerimizide başımızdan eksik etmesin.

efeege 13-02-2014 12:34

çok sağolun sayın mudo.
çok şükür atlattıkriskimiz büyüktü. evet şimdide çok dikkatli olması gerek.

gelince çiçelerimi kontrol ettim
evet atlasımda iki çiçek vede dipten sürgünleri var.

Muda 13-02-2014 17:14

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi efeege (Mesaj 1249195)
çok sağolun sayın mudo.
çok şükür atlattıkriskimiz büyüktü. evet şimdide çok dikkatli olması gerek.

gelince çiçelerimi kontrol ettim
evet atlasımda iki çiçek vede dipten sürgünleri var.

Sayın efeege; Annenizin tehlikeyi atlatması çok iyi. İyileşip kendine geldikten sonra fazla kilolarını atabilirse, düzenli olarak hareket edebilirse (beş dakikadan başlayarak ve kendini yormadan azar azar artırarak her gün yürüyüş yapabilirse ) çok faydası oluyor.

Kalp damarlarını açmak için oğul otu (melissa ) ve karabaş otu biraz limonu kabuğu ile kaynar kaynamaz alıp içebilirse kalp damarlarını açmaya yardımcı oluyor.

Bildiğimiz kırmızı alıçın yaprağı, çiçeği ve meyvasını düzenli olarak çay olarak tüketebilirse bu da kalp damarlarını açabiliyor. Kırmızı alıç tek çekirdekli olmuyor benim bildiğim alıç kısmında açıklama yapmıştım. Satılan alıç fidanlarının bir kısmı tek çekirdekli alıca benzeyenler.

Toprağın bulunduğu yere yakın olan sol tarafta iki çiçek çok belirgin. Yukarıdaki kısımlarda da muhtemelen çiçekler var. Biraz daha büyüdükleri zaman çok rahat görülecekler.

efeege 13-02-2014 17:55

tavsiyeleriniz için teşekkürler. sayın mudo.
doktorumuzda hergün yürüyüşü dediğiniz gibi tavsiye etti allahtan kilosu yok diyabet hastası yediklerine dikkat ediyor.
atlas çiçeğimde sanırı süprizi çoğlacak birazdaha gelişsin görelim.

efeege 16-02-2014 23:00

5 Eklenti(ler)
iki gündür çiğdemlerim açıyor.
sümbüllerimde açmaya başladılar ..
yanına yaklaşınca mis gibi kokuyor..

efeege 16-02-2014 23:05

3 Eklenti(ler)
sevgili enesciğim. bak çok hızlı büyüyoruz...
yılbaşım tomurcukların çoğunu döktü kalanları açmaya başladı..

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025