![]() |
Sevgili efeege çiçekleriniz ve bahçeniz çok güzel. Çektiğiniz zahmete değmiş doğrusu. Elinize sağlık. Sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler sizinle olsun.
|
Alıntı:
teşekkür ederim bilgi ve önerileriniz için. dediğiniz saksı arajmanını bende düşünmüştüm, saksı alıp yapamadım. ama önerinizi dikkate alacağım.sağ olun. |
Alıntı:
her an bahçeye yakınımızda olsa çok çalışıp emek vereceğiz ama,arada bir gidince her aklımıza geleni uygulayamıyoruz. tüm iyi dileklerimiz hepimizin adına olsun. |
2 Eklenti(ler)
yeni yeni filizlenip gelişenler.
|
5 Eklenti(ler)
yeni açmaya çalışanlar.
vede yazdan buyana açmaya devam edenler... |
Sevgili efeege, en son fotoğrafta ki ne çiçeği acaba? ben karides çiçeğine benzettim ama
kışın da bahçede mi kalıyor acaba? çok güzel görünüyorlar, sanki son bahardaymış gibiler. |
Alıntı:
yaz kış bahçede. bizim buralarda kışı ılıman geçtiğinden bahardaymış gibi. ama yinede bazı çiçeklerimi don vurmuş. |
3 Eklenti(ler)
dondan etkilenen yaprak güzelim, iki yıldır bahçedeydi..
|
Sevgili efeege, çalı minen çok güzel olmuş... Bu yaz ben de tohumdan yetişip 3 tane fidecik diktim bahçeye inşallah benimkiler de böyle büyürler... Ellerine sağlık...
:( Yaprak güzellerine de üzüldüm, yazık olmuş. 2 senedir bahçedelermiş de bu sene ne olmuş öyle. Yazık!.. |
Yaprak güzellerinize yazık olmuş, ama sağlam olan çeliklerden kurtarabilirsiniz yapraklar
zarar görmüş ama dallarında etkilenmeyenler var gibi sanki, onlardan çelik alıp daha kuytu bir yerde deneyebilirsiniz, ya tutarsa diye düşündüm. |
sevgili yenigine mine çalısını çelikten üretebiliyorum tohumdan hiç denemedim.
ne güzel tohumdan üretmeniz dahada sevindirici güle güle büyütün. bu sene don olayından yaprak güzelleri, etkilendiler budadım bakalım filiz verirmi. |
Alıntı:
inşallah kışı atlatırlar yazın gölge alanı renklendiriyorlardı. küçük bir saksıda kışlık eve getirmiştim. |
Selam efeege
Kaya bahçesi benimde eksiklerim arasında ama 2014 başı gibi hazırlığımı yaparım. Son havuzumu yapınca bahçe yeni şeklini alır. Bu arada camgüzeli ve yaprak güzeli benim serada olmalarına rağmen hepsi dondu :( Siz bu yönden daha şanslısınız. Elektrikli fanlı ısıtıcı çalıştırdım ama yeterli olmadı , **** ayarlayamadık sıcaklık durumunu. Karides çiçeğini de bahçede görmek ne güzel. Yine benimki serada soldu, bakalım kurtulur mu ? Kolay gelsin. |
selamlar sayın,kaptanzst.
kaya bahçesini bende çok seviyorum, bahçeye görsellik katıyor. ama bahçe büyük olupta birazdaha geniş olsa dahada estetik olur. evet soğuklar açısından çok şanslıyız, mesela çiçeklerimin çoğunu balkonun belirli bölümüne sera gibi naylon gerdim gayet sağlıklılar şimdilik. ayrıca sizin çelikleri getirip göndermemiştim hava şartları çelikler için sizi zorlarmı ki diye düşündüm. sizin isteğiniz doğrultusunda çeliklere gönderebilirim. saygılar. |
4 Eklenti(ler)
:Dbunlarda nazlı olanları.
sıcak odadaki mini seralarda. tohum etkinlikten gelen tohumlarım hepside. gönderen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. umarım başarırım,hepsinede bebek gibi bakıyorum. küçük kaptakiler sellukalar. :obeni utandırmazlar inşallah. |
1 Eklenti(ler)
sevgili tömürcük..
yaprak olarak gelen, menekşelerimin hepside perlitte dikiliydi.kök salıp mini yavrulamışlar. toprağa geçirdim rahat gelişsinler diye, umarım çürümezler. |
2 Eklenti(ler)
menekşe köşem..
|
4 Eklenti(ler)
sevgili.fatihçiğim.....:D
hoyalarım ilk yapraklarını vermeye başladı. inşallah sırayla geriside gelir. |
5 Eklenti(ler)
:Dbirazda gözlere şenlik olsun..
a 101 den küçük tomurcuklu aldığım lilyumum açtı balkonum renklendi.. |
Maşallah ablacım menekşe yavruların gayet güzel gelişmişler ;) Diğer yaprakların da pek sorun çıkarıcağını sanmıyorum zamanla belli olur onlar :p İnşallah üzmezler seni ablacım :)
|
Ben bu köşelere bayıldım...
|
ah.ah.ah.sevgili sonkez sizin menekşe sıralarınızın yanında.
benim köşelerin kırk fırın ekmek yemesi lazım. |
Bir büyüsünler inşallah benimkiden daha güzel olurlar...
|
hepsinin çiçeklerini tek tek görsem yeter.
yaprak ve yavrudan yetiştirmenin heyecanı bir başka acaba nasıl ve ne renk açacaklar, diye merakla beklemek çok sabır işiymiş. |
Alıntı:
|
çok sağ ol fatihçiğim sizlerin sayesinde sahip oldum bu güzellere.
inşallah hepsininde çiçeklerini görürüm aşama kaydettikçe sayfamda paylaşacağım.. |
1 Eklenti(ler)
teşekür ederim tohum takas etkinliğine.
ve tohum paylaşan tüm arkadaşlara. ilk bir haftada çıkan ballıca, kuduz otu,: fidem..:D |
3 Eklenti(ler)
bu yeni çıkan fideyi ekim ayında ekmiştim .
birkaç çeşit fide vardı etiketlememiştim hatam. şimdi çıkan bu fidenin hangi çiçeğe ait olduğunu bilemiyorum. yeni açan sukulentçiğim, |
Yeni açan sarı sukulentçiğin SEDUM PALMERİ, aynısından bende de var ama,
yazlıkta kaldı, kim bilir nasıl coşmuştur şimdi. |
benimde yazlıktaydı akibetinden korktuğumdan kökleyip saksıya dikip getirdim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025