![]() |
Her zamanki gibi mükemmel...
|
Alıntı:
beğeniniz çok teşekkürler bende sizin sayfanıza beğeniyle geziyorum. hele o menekşeler hakkında sizlerden bilgilenmeye ihtiyacım var. |
Sn. efeege; bende bogonvilin dalını saksıya daldırmayı düşünmüştüm. Siz denemişsiniz ve sonuç mükemmel. Bende tereddütsüz hemen yapayım.
Bu arada kasımpatıların renkleri muhteşem. Elinize sağlık.:) Sevgilerimle. |
Alıntı:
o begonvili saksı üzerine kavanoz kapatıp sera usulu yetiştirmiştim. sizde öyle yapabilirsiniz. |
begonviller çok güzel zorda olsa karadeniz şartlarında yaşatmayı başardım 4. denemeden sonra
|
sevgi hanım.
bu kadar tesadüf olur. bende sizin sayfanızı geziyordum. |
sevgi hanım egeden gelen begonviller marmara ve karadeniz şartlarına uymuyor yalovadan getirtebilirseniz tutma ihtimali çok yüksek
|
Alıntı:
iyi akşamlar. sn selehattin 67. bizim buralarda bejonvili birkere bahçeye diktinmi iki sene sonrası budamakla baş edemiyoruz bütün binayı kaplıyor. önemli olan kışın gövdesini naylan la sarıp kardan dondan korumak. |
rüzgar ceryanına maruz kalmazsa sıkıntı yaratmadığı söylendi tabi bizde öyle hareket ettik şu anda bir adet pembe begonvil yaşattım selamlar
|
Alıntı:
Arife tarif gerekmez :D Elinize sağlık. Benden daha iyi yetiştireceğinize eminim. Kışa ve soğuklara dikkat gerisi kolay . Güle güle büyütünüz |
3 Eklenti(ler)
günaydın..
yeni güzellerim. |
agaclar.net'e yeni yeni bahçeler.
Çok şeyler kaçırmışız. Harika bir bahçe. Görseller için teşekkürler. Artık karar verdim. Her gün yeni bir bahçeyi ziyaret edeceğim. Merhaba efeege. Eline sağlık. Çok çok muhteşem bir bahçe, güzel paylaşımlar. |
Alıntı:
hoşgeldin teşekkür ederim.. |
Ablacım yeni menekşelerin hayırlı ve bol çiçekli olsun çok güzeller maşallah ;) Hemen birer yaprak alıp dik onlardan çünkü satın alınan menekşeler bazen hastalık yapıp ölebiliyor kendini garantiye al ablacım :p
|
Sn. efeege; İyi günlerde büyüt...Bol çiceklerini gör...
|
teşekkür ederim tömürcekciğim.
dün a101 den gördüm dayanamadım aldım. alt yadraklarını budayıp ıslattım. kendilerinide suda bir güzel yıkayıp iyice süzdürüp kuruttum. toprağını değiştirsemiydimki. |
Alıntı:
çok teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
toprağını biraz silkelesem kökü zarar görürmüki.
|
Alıntı:
|
toprağıyla birlikte dikersem saksısını büyütmem gerekecek.
saksısını büyütürsem çiçekten vaz geçip yaprağa kaçacak diye düşündüm. |
Alıntı:
|
Ablacım hatta bak teyzamin menekşelerini eklemiştim buraya http://www.agaclar.net/forum/afrika-...ha/26000-2.htm 54. mesajda 2. fotoya dikkatli bakarsan o morlu beyazlı menekşe yoğurt kovasında dikili beyaz olanında saksısı 2 litrelik bir saksı ;)
|
Alıntı:
yarın uygun saksı alıp değiştireyim bilgiler için teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
bu hafta açan güzellerim..
güler hanım çok teşekkür ederim.. bu güzelle tanıştırdığınız için.. |
4 Eklenti(ler)
annemden aldığım mavişin gözüne bakıyorum umarım büyütebilirim.
vede azda olsa balkonda, açan çiçeklerim. |
Alıntı:
|
iyi akşamlar tömürcekciğim.
teşekkür ederim.zeytini bir akrabamız göndermiş. babamların bahçesindekiler bu yıl zeytin vermemiş. |
Zeytinlerinizi sağlıklı ve iyi günlerde tüketiniz. Inşallah mavişinizde güzelce gelişir.
Sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025