![]() |
Alıntı:
|
Çok teşekkür ediyorum sevgili sonkez sağolasın.
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Ceylanlar harika görünüyor Yenigineciğim:)
|
merhaba yenigine ablacığım ceylanlar mükemmel olmuş maşallah.. benimde var 3 tane yemyesil oldu güzel dallandi ama çiçek yok henüz inşallah en kisa surede açar ve sicaklarda kaybetmemiş onlarida..sevgiler ;)
|
:) Çook teşekkür ediyorum sevgili günebakan'ım, sağolasın...
Sevgili ngr33 merhaba; hoşgelmişsin. çok teşekkür ediyorum, sağolasın inşallah ceylanlarının çiçeklerini sen de göresin. |
Sardunyalar harika, özellikle 2. Fotograf :)
|
:) Teşekkür ediyorum sevgili hira'm. Övünmek gibi olmasın o geçen sonbaharda çelikten alıp, bir komşumun camekânında kışı geçirip, köklenip çiçek açan ceylanım. :)
|
Kışı atlatabilmiş sevindim :) Benim iki ceylanım var şuan, biri Sevgili lusoari'den (rengini bilmiyorum merak icindeyim :)) digeri pazardan kücük bir fide olarak aldıgım bordo ceylanım :)
|
:) Camekânda olunca atlatabildik, değilse dışarıda olsa idiii diğerleri gibi o da donmuş olacaktı sevgili hira. Hep derim ya çok şükür iyi ki komşu camekânları, bahçeleri var. :)
İnşallah açsın çiçeklerini hep birlikte rengini görebilelim. |
Abla beyazlı ceylan çok güzel gözüküyor maşallah ;) Ben de bu sene sıfırdan başlayınca ceylanları hep poşetlerde aldım renk falan belli değil tek korkum hepsinin aynı çıkması :p 5 saksı ceylan var ikisi tomurcuk rengini belli etmiş ikisi de aynı sanki heyecan tam dorukta şuan diğerlerinden farklı renkler bekliyorum :)
|
Sevgili tömürcek çok teşekkür ediyorum, o beyazlı sardunyadan biri yavru, biri de annesi. Budadıklarımı dikmiştim saksılara yavru olan güzel gelişti, diğerleri yaşasak mı, vazgeçsek mi durumlarındalar...
:) Senin de ceylanların gönlüne göre olsun inşallah... |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sarmaşık gülüm düz duvarın önündeyiz 2 dalı sarılacak bir yer bulabildi fakat diğerleri boşta. :(
Eklenti 551813 |
2 Eklenti(ler)
Komşumun bahçesindeki yeni aldıp, diktiklerimiz... Çok güzel oluyor vallahi!.. :p
Eklenti 551814 Eklenti 551815 |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 551816
Yenigine, yeni gelmiş bu renkleri, almamak olmazdı. Eklenti 551817 Eklenti 551818 :( Yanda görülen bahçede geçen seneye kadar ekip diktiğim rahmetli komşumun bahçesi. |
5 Eklenti(ler)
İlk gördüğümde hüsnüyusuf diye sevinerek aldım fakat sonradan sanki karanfil gibi diye düşündüm. Olsun, çok güzeller...
Eklenti 551819 Eklenti 551820 Eklenti 551821 Eklenti 551822 Eklenti 551823 |
3 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Gelin teli çiçeğime maşallah; geçen sene fazla sudan çürüdü; tekrar yeşerdi, kışın dondu; yeniden hem yeşerdi bir de erkenden çiçek bile açtı.
Eklenti 551827 Eklenti 551828 |
4 Eklenti(ler)
|
Komşularınız çok şanslı sevgili YeniGine . Sizin sayenizde bu güzellikleri görüyorlar . İnsan diyor ki sevgili YeniGine gibi bir komşum olsun . Hep çiçekler hakkında sohbet eder , hem paylaşımda bulunurduk :). Çok güzel olmuşlar hepsine maşallah .
Ben sarmaşık güllerimi ,komşuların budayıp kestiği kalın ağaç dallarını ,toprağa dikip ona sardırıyorum . Bir de çit yapmak için kalın teller var . Onları rulo haline getirip ona sardırabilirsin belki .Sevgiler |
Echeveria çiçek açıyor ama opuntia'yı biraz daha beklemek gerek Yenigineciğim yanılmıyorsam onlar yavru zira benim de opuntialar da çok heveslenip hayal kırıklığına uğramışlığım var o yüzden o tepedekilerin biraz daha büyümesi gerek bence:)
|
Yeniginelerine maşallah ablacım, özellikle beyazı çok güzelmiş, "YeniGine" deyince aklıma çok değerli birisi geliyor ama kim acaba? :p :p
Güllerin de çok güzeller, renk renk açmışlar, benim bir tanecik kırmızı gülüm var o da tomurcukta henüz ;) Begonyana da bayıldım, çok güzel duruyor maşallah ablam, ellerine sağlık ;) |
Alıntı:
:( Bu gece gezmeden gelirken her zamanki gibi tek tek çiçeklerime bakınırken :mad: sarmaşık gülümün dallarını kırmışlar hem üzüldüm hem de inan ol çok sinirlendim. Gecenin karanlığında tam göremedim yarın daha net göreceğim bakalım. :( |
Alıntı:
:) Sevgili Milla da geçenlerde sormuştu çiçek mi açacak acaba diye ben de yazmıştım çiçek değil diye. Şimdi kendisinin ne kadar üzüldüğünü, hayal kırıklığına uğradığını çok iyi anlıyorum. |
Alıntı:
Mayıs ayı gül ayı ve site bahçesinde gece sulaması başlamadı henüz; şimdilik evet sağlıklı ve güzeller. Bundan sonra gece sulaması da başlayınca gelsin güllerde sorunlar. Begonyamın rengini çok beğendim ben de. Teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
:( Bu gece gezmeden gelirken her zamanki gibi tek tek çiçeklerime bakınırken :mad: sarmaşık gülümün dallarını kırmışlar hem üzüldüm hem de inan ol çok sinirlendim. Gecenin karanlığında tam göremedim yarın daha net göreceğim bakalım. :([/QUOTE]
Ben de üzüldüm şimdi . Neden isterler ki ,bir canlıya zarar vermeyi . Umarım çok zarar görmemiştir . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025