![]() |
2 Eklenti(ler)
Tohumdan çimlendirdiğimiz karalahanaları da ektik. Daha çok çimlenenler vardı ama yerimiz dar fazla oynayamadık, geri kalanı ile de ben çorba yaparım dedi.
Eklenti 550140 Eklenti 550141 |
2 Eklenti(ler)
Domates fidelerini de diktik. Tohumdan patlıcan fidelerimize baktık henüz küçükler. Onları da az daha büyüsünler sonra dedik.
Eklenti 550142 Eklenti 550143 |
Ne mutlu size sevgili YeniGine. Hem ekip dikerek sevaplanıyorsunuz hem komşulara yardım ederek...Ellerinize yüreğinize sağlık.
|
:) Çok teşekkür ediyorum sevgili asmalıtepe, benim bahçem yok, çiçek, toprak, bahçe de çok seviyorum, ben de böyle mutlu oluyorum işte.
|
4 Eklenti(ler)
|
Ooooo ne guzel acmislar, masaallah, gule gule buyut ve gor ciceklerini
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Yağmurdan sonra su damlacıklı ve goncada güllerim...
Eklenti 550439 Eklenti 550440 Eklenti 550442 Eklenti 550441 Eklenti 550443 |
5 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Geçtiğimiz sonbaharda saksısından bahçeye almış idim. Kartopum.
Eklenti 550452 Eklenti 550453 Eklenti 550454 Eklenti 550455 Eklenti 550456 |
Alıntı:
|
Günaydın Yenigineciğim güller harika görünyor ben bir türlü başarılı olamıyorum güller de ama yine de vazgeçemiyorum onlardan:)
|
sevgili yenigine, sardunyalar güller ne güzel açmış.bahçelerin de keyfi yerine geldi.bu arada kartopun çok güzel, bu yıl bende çelikten ürettim. seneye belki çiçek açar ne dersin. bu güzelliklerin doyasıya tadını çıkartman dileğimle sevgiler.
|
Gülleriniz çok güzel açmış. Benimkiler henüz kapalı tomurcuk halindeler..
Keyifli seyirleriniz olsun :) Sevgilerimle.. |
Ooo YeniGine ablam, güller, sardunyalar maşallah şahaneler, ellerine sağlık ;) Kara Kıştan eser kalmamış diyeceğim ama kartopu var bahçede, çelişkide kaldım :D :D
|
Bu anlattıklarını yaparken yaşadığın tarifsiz mutluluğu ne kadar net yansıtıyorsun ablacım :) Hani çocuklar suyla oynamaya bayılır, bir yerde az su bulsa ellerini çırpa çırpa dalar ya oyuna, aynı o hesap :) Herşey çok güzel.. Maşallah KOCAMAN.
|
Sevgili günebakan, sevgili Münevver, sevgili Aliyye, sevgili laleci, sevgili hira beğenileriniz ve güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum, sağoluun...
|
3 Eklenti(ler)
:o Tekrar gibi olacak; fakat tekrar paylaşmak istedim, zira şimdiye kadar sardunyalarım hiç bu kadar güzel çiçeklenmemişlerdi... Maşallaah onlara...
Eklenti 550898 Eklenti 550899 Eklenti 550900 |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı, fuşya renkler maalesef tam yakalayamıyorum. Rengi soluk gibi görünse de daha koyu bir fuşya; karanfilim.
Eklenti 550902 |
Sardunyalarının gerçekten maşallahı var sevgili YeniGinem benim bu sene katmerli kırmızı dışında hiç sardunyam kalmadı hepsi de dondu artık sizin kilerle idare edeceğim, insan bunların seyrine doyamaz seneye de kim öle kim kala geçen sene heveslenip bütün renklerinden neredeyse edinmiştim hepsi de gitti, dilerim çiçekleri üzerilerinden hiç eksik olmasın.Sevgiler
|
En bi sevdiğim sardunyalar :) . Ne güzel açmışlar . Bu çiçeğe bayılıyorum ben .Her daim çiçekli , rengarenk , çok vefalı :). Güle güle büyüt sevgili YeniGine . Her zaman fotoğrafla bizim için bu güzellikleri . sevgiler
|
Sayın YeniGine sizin bahçe coşmuş, her yer rengarenk olmuş. Çok emek verdiğiniz belli oluyor, kolaylıklar dilerim.
|
Alıntı:
|
Sevgili akçabardak, sevgili aleydi, sevgili İsmail Kuzucu, sevgili münevver çok teşekkür ediyorum, sağolun.
Bu sene fazlaca bahçelere ekip dikemedim çok zarar görüyorlar sonra üzülen yine ben oluyorum (Üçgen tarlamdaki lale ve sümbüllerin yapraklarından eser kalmadı çocuklar üstüne basmış, saz ekibim gelip üzerlerinde yatıyorlar, bütün dallar kırılmış artık soğan büyütmesi falan hak getire) onun için sardunyalara ağırlık vereyim dedim. Sardunyalarım valla maşallah çok güzel oldular; geçtiğimiz kış çoğu dondu tek tük kalanlar birkaç tane de yeni aldıklarım, farklı renkler bulur isem yine alırım diye düşünüyorum nasip kısmetse. |
Karanfiller, güller, sardunyalar çok guzel açmıslar sevgili YeniGine maşalllah, özellikle kartopu harika. Ektiğiniz fideler gule gule buyusünler ve bol bol hasat gormenizi dilerim, ellerine sağlık.
|
Sevgili milaca, beğeni ve güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum, sağolasıın.
Şartlar zor, elimden geldiğince ekip, dikmeye çalışıyorum. |
Alıntı:
|
Urununuz bol olsun.Cicekler cosmus masallah,emeklerinize saglik sevgili yenigine.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025