![]() |
4 Eklenti(ler)
|
Güller harika görünüyor sevgili Yenigine ben bir türlü beceremiyorum balkonda yetiştirmeyi istiyorum ki balkonda şöyle buram buram kokulu güller olsun ama ne yazık ki olmuyor şimdi birtane daha aldım bakalım o nasıl olacak:)
|
Sn. YeniGine bu yıl çok güzel çiçekleriniz olmuş maşallah .. Gözlerimiz bayram etti ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili YeniGine,
EN zorlandığım konu Gül, bir türlü başarılı olamadım. Sen çok güzel yetiştirmişsin eline sağlık can arkadaşım. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Maşallah hostamın yaprakları bu sene daha büyük açtı...
Eklenti 647496 Kalonçum yaprakları pek bir halsiz, saksı değişiminden beri toparlanamadı. Kıyamam yine de çiçek açıyoruz. Eklenti 647497 Eklenti 647498 Eklenti 647499 Eklenti 647500 |
5 Eklenti(ler)
Tabi yine komşumun bahçesi. Bugün çok çalıştım. Bahçenin toprağı ıslak iken yapış yapış kuruyunca da taş gibi. Yanmış hayvan gübresi aldık toprağa karıştır, tırmıkla ve fideleri dik. Domates, biber, patlıcan, tohumdan yetiştirdiğim marul diktiğim fideler.
Eklenti 647501 Eklenti 647502 Eklenti 647503 Eklenti 647504 Eklenti 647505 |
:)sevgili Yenigine; maşallah amarillisler, petunyalar,küpelier çiçeklenmiş. sebze fideleri dikilmiş. ağız tadıyla yemek nasip olur.birde su sorunun olmaz inşallah...
|
Alıntı:
Çook teşekkür ediyorum, sağolasın. |
Sevgili YeniGine maşallah sebzelerin çok güzel görünüyor, ellerine emeklerine sağlık ağız tadıyla tüketmek nasip olsun, bu arada çiçeklerine haksızlık olmasın ;) onlar da çık güzeller Amarylislerin çok güzel açmışlar, güle güle büyüt hepsini.
|
5 Eklenti(ler)
Teşekkür ediyorum, sevgili akçabardakım sağolasın.
:D Bugün de bir başka komşumun bahçesinde idim, ektik-diktik. Komşularım sağolsunlar çok sevdiğimi bildikleri için bensiz bir şey yapmıyorlar. Eklenti 647613 Eklenti 647614 Eklenti 647615 Eklenti 647616 Eklenti 647617 |
1 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Almaz, ekmez-dikmez isek depresyona giriyoruz; onun için durmaksızın alıyoruz, ekiyoruz, dikiyoruz...
Eklenti 647619 Eklenti 647620 Eklenti 647621 Eklenti 647622 Bu sene tarla yapamam su yok diye hayıflanırken, komşular söz verdiler sen yap tarlanı su bizden... Tabi hemen yine tarlamı belledim... Eklenti 647623 |
YeniGine ablam sen bir tanesin, sizin sitede oturan komşuların o kadar şanslılar ki senin gibi tertemiz kalbi olan, yardım sever bir dosta sahipler. Onlarda eminim ki seni bizim gibi çok seviyorlardır. :)
Sardunyaların, kaktüslerin, amaryllislerin ve daha sayamadığım diğerleri kısacası hepsi harikalar. Kısmet olursa bir gün geldiğimde bahçende saatlerce dolaşmak istiyorum. :D |
Alıntı:
Güzel yorumun bir başka hoşuma gitti, çok sevindim, güzel gönlüne sağlık. :D İnşallah gelir isen tek tek gezeriz çiçeklerimi, biliyorsun benim bahçem yok. Fotoğrafladıklarım komşu bahçelerdeki seve seve verdiğim emekler. Çok teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Yeni Gine Ablacım Eskişehir'deyim.Çok güzel şehrimiz.Başta belediye başkanınızı sonra sizi tebrik ederim.
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Kışın ya donarsa korkusuyla bina girişinde kaldı çoğunluk, rengi ruhsarı soldu. Çok şükür şimdi inşallah çiçeklerini görebileceğim...
Eklenti 648034 Eklenti 648035 Eklenti 648036 Eklenti 648037 |
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Açıp güzelleşenler, yeni açanlar...
Eklenti 648041 Eklenti 648042 Eklenti 648043 Eklenti 648044 Eklenti 648045 |
Günaydın Yenigineciğim maşallah çiçeklerin ortamı renklendirmeye başlamış bizim buraya yaz biraz daha geç geldiği için benim bitkilerim geriden geliyor bende sizinkilerle günümü şenlendiriyorum:)
Selamlar |
Sevgili günebakancım teşekkür ediyorum, sağolasın. Zaten havalar yeni yeni ısınmaya başladı, vakti gelen çiçeğini açıyorlar çok şükür. Darısı senin başına olsun inşallah!..
|
Sevgili YeniGine
Çiçeklerine çok güzel saksılar buluyorsun, Ayrıca enerjin çiçeklere de yansıyor ki, onlar da, seni mutlu etmek için gayret ediyorlar Her fotoğrafta ayrı bir güzellik var..eline emeğine sağlık. |
Alıntı:
Teşekkürler, sizin de gönlünüze sağlık. Sağolun. |
4 Eklenti(ler)
İkisini bir arada dikmekle çok iyi yapmışım...
Eklenti 648493 Eklenti 648494 Eklenti 648495 Eklenti 648496 |
1 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
Turplar maşallah çok çabuk çimlendiler, pazılarla birlikte büyüyorlar...
Eklenti 648498 Eklenti 648499 Eklenti 648500 Eklenti 648501 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025