![]() |
Alıntı:
Alıntıladığım mesajın altındaki mesajdaki kasımpatları çok güzelmiş.:) Emeklerine sağlık. Sevgiler... |
Sevgili Yeni Gine gazanyalar şahane.
Yılın büyük kısmında çiçekli olabiliyorlar mı? Eğer öyleyse benim bu yaz balkona kat çıkmam gerekecek, her gördüğümden istiyorum. ;) Bir de bu güzel gazanyalar ne kadar sürede böyle çiçek açacak hale geldiler? Çok güzeller, çok.. :) |
Sevgili YeniGine sıklamenlerinizi o site görevlisi nasıl olmuş da sulamamış hayret.Demek ki kafayı o güzel atlasa takmış.Çiçeklerinizin hepsi çok güzeldi. Sedum türü olan çok yayılıcı.Benim saksıyı doldurmuş,aşağıya sallanmaya bile başladı.Sıklamenler kışı dışarıda geçirebiliyor mu acaba?
|
Alıntı:
Sıklamenler kış mevsimi ve dışarı çiçekleri benim sıklamenlerim bahçede ekililer, soğuğa dayanıklılar, balkonunuz varsa orada dursunlar. Rastgelsin inşallah!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çok teşekkür ediyorum, sağolasıın... |
Alıntı:
|
Alıntı:
İnşallah benim de sedumum (O da komşumun bahçesinde dikili kalonche adacağının etrafına diktim) yayılır ve beni sevindirir. :) Allah'tan bina içerisine almıştım atlasımı da geçen hafta sulanmaktan kurtuldulardı. Dün de kaç kez ikaz ettim aman Hasan yarın benim saksılarımı sakın sulama. Çok şükür bugün sulamamış... |
1 Eklenti(ler)
Minicikken camekânda duruyor idik, bu sene bayağı bir büyüdük. Bu kış sokaktayız, dona karşı ne kadar dayanıklıdır? Saklamam gerekiyor mu?
Eklenti 589150 |
2 Eklenti(ler)
:) Yerim yok, yurdum yok... Fakat o kadar heveslendirdiniz ki ben de aldım. :) Komşumun camekânına koyduk. Komşum mutlu, ben mutlu.
Eklenti 589151 Eklenti 589152 Fazla sulamayacağız, peki soğukla aramız nasıldır? |
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
:) İlk yardımın senden geleceğini biliyordum zaten sevgili A-NOMAD'ım. Çok teşekkür ediyorum.
|
Dördüncü yardım(?) edende ben oluyorum sanırım:D
|
4 Eklenti(ler)
:) Maşallah maşallah bugün gelen kargomda bir sürü çiçek... Çok mutlu olduk, sevindik, tek tek inceledik komşumla.
Sevgili aleydi'm valla kargonun kapağını açınca çok şaşırdım inanamıyorum bu bir hazine dedim. Çok teşekkür ediyorum, emeğine, gönlüne sağlık... Eklenti 590182 Eklenti 590183 Eklenti 590184 Eklenti 590185 |
Gözünüz aydın YeniGine,hepsini güle güle büyüt.Aleydi'nin de eline sağlık.Bize ne oluyorsa korgo gelince biz de seviniyoruz.
|
5 Eklenti(ler)
Hangi birisine sevinsem ki, hepsi birbirinden güzel ve değerli. Çok teşekkür ediyorum sevgili aleydi'm.
Ben bunların ne olduklarını bilemedim. Bahçeye diksem olur mu? Soğuklarla araları nasıldır? Eklenti 590186 Eklenti 590187 Eklenti 590188 Eklenti 590189 Tohumlarıma da çok sevindim. Hele gelincik tohumları komşumla birlikte nasıl mutlu olduk nasıl... Eklenti 590190 Çok teşekkür ediyorum, sağolasın... |
Aleydi'nin notunu da yeni gördüm,gözler artık görmüyor.Vallahi sırf notu da yeter.Sevgiler.Belki birazdan uğrar.
|
Sevgili sevgihoca'm çok teşekkür ediyorum, sağolasın. Evet aynı duyguyu ben de yaşıyorum, birisine gelen kargo fotoğraflarına bakarken sanki bana gelmiş gibi seviniyorum...
:) Evet not; pek belli olmamış o da sağolsun sevgili aleydi'mizin inceliği. |
Sevgili YeniGine kargon hayırlı olsun, ne güzel hazine bunlar maşallah, sardunyalar, sukulentler, tohumlar güle güle büyüt hepsini, senin değiminle hadi rastgelsin inşallah.
|
Güle güle büyüt YeniGinem. Sardunyalar tutmuştu umarım devam ederler. Mum çiçeğide köklü. Mümkün olduğu kadar köklü göndermeye çalıştım. Kalanchoeler hariç. Onlarda saksıda çok kolay tutuyorlar.Bizim burada havalar çok soğuk. Sukulentleri yerin varsa saksıya ekersen biraz toplanınca bahçeye al istersen. Kum ve çiftlik gübresini çok seviyorlar., menekşe biraz güneşi seviyor.Hepsini güle güle büyüt,
|
:) Bilgiler için de çok teşekkür ediyorum sevgili aleydi'm sağol.
|
Sevgili YeniGine maşallah kargon dolu dolu, aleydi'nin ellerine, gönlüne sağlık.
Yeni güzellerini güle güle büyüt, sevgiler.. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Çiçeklerinizi Güle güle yetiştirin ve büyütün. Bir zamanlar acayip balık hastasıydım eve ocağa girmezdim ırmak ve göl kenarlarına çadır kurardık, kış gelince eve kapanırdık hapis hayatı gibi gelirdi, balık muhabbeti bile mutlu ederdi, av bayilerine girdiğimde çıkmak istemezdim. |
5 Eklenti(ler)
:) Sevgili aleydi'm durmadan dikiyorum... Çok teşekkürler.
Eklenti 590449 Eklenti 590450 Eklenti 590451 Eklenti 590452 Eklenti 590453 |
5 Eklenti(ler)
:) Büyük mutluluk, bir elimde neskafem, bir elimde sigaram, bir sürü dikilecek bitki, etrafımda bir sürü minik minik kedi yavruları, anneleri.
Eklenti 590454 Eklenti 590455 Eklenti 590456 Eklenti 590457 Eklenti 590458 |
Sukulentler her türlü ortama uyum sağlıyor YeniGinem. Bende görünce çok mutlu oluyorum. Büyüsünler çoğalsınlar başka arkadaşlarımızla paylaşalım. Bana geldiklerinde miniciklerdi. Sevgili Sudenur hepsini ek, en miniklerini bile atma sakın dedi. Bir ay içinde hepsi çılgın gibi büyüdüler. Yağmuruda çok seviyorlar. Kapalı hava,güneşli,soğuk. Çok kalanderlerler her şeye uyuyorlar.Hoya biraz sert organik gübreli toprağı seviyor.Çiçeklendiklerinide göresin, sevgilerimle.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili aleydim bu bitkiyi sormuş idim dün gece ben sana...
Eklenti 590465 :dilli: Sanki hepsini tanıdım da bir bunu tanıyamadım... :o |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025