![]() |
Alıntı:
O bal olmalı. Yoksa bozulur. Bir müddet sonra bal sulanıyor o renk ve akıcılığa kavuşuyor. Sağlıkla kalın, saygılarımla lütfen. |
Alıntı:
|
Alıntı:
saygilar sevgiler |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
iste bunlarda benim kinali kuzularim
kina ciceyi_xina ciceyi |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
bu da yeni ciceyim.halam dogumgunumde aldi.ortanca
bizdeki adi yeddigozel.insallah cicekli halinide gorurum |
2 Eklenti(ler)
bunlarda diger kinalar))))))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
sabah sefalarini en coskulu zamani.
Eklenti 332693 rengareng Eklenti 332693 capcanli Eklenti 332694 zahmetsiz Eklenti 332695 ve cok guzeller Eklenti 332696 dimi? |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
beyaz olani bu mu?eyer bu biliyorsan bunun ismi kartopu,ortancaya benzer ama o degil
Eklenti 332720 bunlarda tek kokten olan ortancalar.reng gecisi cicegin yasina bagli Eklenti 332721 yinede yanlis bile bilirim.sonucta hepimiz hata yapabiliriz. sevgiler.... |
3 Eklenti(ler)
buda ismini bilmedigim bir cicek.ama minnacik cok ciliz.gelecek yil icin listemden cikarildi
|
3 Eklenti(ler)
narlar cok buyumus nerdeyse olgunlasacak.cok severim nari bol bol yerim.offfffffffff canim cekti yauv.uf gecegece
|
3 Eklenti(ler)
eveet i kok 4 kabak.ilk kabagim komsu tarafa gitmisti.e cazibesine dayanamamis koparmislar.e napalim benden onlara hediye olsun.diger 3 kabak benim
bir numarali kabak Eklenti 332903 iki numarali kabak Eklenti 332904 ve uc numarali minik Eklenti 332905 eveet guzel bir kabak tatlisi tarifine hayir demem dogrusu:D |
2 Eklenti(ler)
evett cevizlerin kabugu catladi.tam vakti toplanicak
|
1 Eklenti(ler)
kina cicegimin katmerlisi.bunu fidan olarak diktim.digerleri tohumdan.ama hepsini cok seviyorum
|
Herşey çok güzel ellerinize sağlık Türkan hanım.
|
Türkan hanım selam.
Avize çiçeğinin şekilli halinin fotoğrafını bekliyorum. Emin olmak için göreyim. Bende yapayım. |
abicim fotoraf yuklemekle ilgili bilgisayarim sorunlarim var ama en kisa zamada yukliycem.isterseniz deneye bilirsiniz yapraklari hicbir zarar gormez ama ******* fotografi gorup emin olun.bu gece yuklemeye calisicam.saygilar
|
Teşekkür ederim.
|
1 Eklenti(ler)
SN KAPTANZT abicim gecikme icin coook ozur dilerim.ama inanin anca simdi yukleyebildim.umarim begenirsiniz.saygilarEklenti 339238
|
1 Eklenti(ler)
yeni avize cicegim yani yukkam.bunun yapraklari daha yesil.yapraklar asla kivrilmiyor cok sert.ve bence daha estetik duruyor.
|
2 Eklenti(ler)
hala cicekli olan kinam.en iyi bu oldu bu sene .galiba duvar dibini sevmedi.gelicek yil daha acik biyere dikmeli
Eklenti 339240 buda tohumlari.gelicek yil icin kendimi garantiye aldim. |
1 Eklenti(ler)
bu asterimin yeni acan hali tam acilmis halini fotograflayamadim ne yazik ki.ama rengareng bir demet gibilerdi cok guzeldi.ama bodurmus.gelicek yil ayni asterin uzun olanindan ekmeyi planliyorum insallah olur
|
3 Eklenti(ler)
eveet simdide ellerimle can verdigim kilicimda sira.kesip diktigim 4 yapraktan tam 14 tane kilic elde ettim.benim biricik yavrularim
|
1 Eklenti(ler)
tek gulum.cok ozel ve guzel
|
2 Eklenti(ler)
bu cicegin adini bilmek isterim.boyu nerdeyse 4 metre kadar.
Eklenti 339250 ama cok guzel ve sik gorunuyo |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025