![]() |
Amiiin !..........
|
5 Eklenti(ler)
benim aşkim sensin kannam.
Eklenti 341461 bütün yaz yüzümü güldüren kadife çiçeklerim Eklenti 341459 hala çiçekli Eklenti 341460 bunlarda annanemin. Eklenti 341462 tohumundan topladim gelicek yil bu güzellikler bendede olucak insallahEklenti 341463 |
1 Eklenti(ler)
eveet bunlarda lale soganlari nerdeyse 200 adet rengareng cesit cesit.babam sagolsun moskovadan alip dogumgunumde hediye etti.aralik ayinin 15 ine kadar toprakla buluşucak.yazi sabirsizlikla bekliyorum:)
|
2 Eklenti(ler)
bunlarda dedemin yukkalari. yaprak katlama sanatini bana o ogretti.yilboyu bozulmayan bir guzellik
|
4 Eklenti(ler)
lahanalarim oldu.birkacindan turşu yaptik.birkacindan dolma
Eklenti 343060 Eklenti 343061 e tavuklarda hani bana hani bana dediler işte sonuç Eklenti 343062 Eklenti 343063 |
5 Eklenti(ler)
patlicanim hala cicek veriyor.
Eklenti 343069 cok guzel cicek gibi Eklenti 343071 minikleride var Eklenti 343070 buyukleride Eklenti 343072 birkacinida tohumluk diye sakladik Eklenti 343073 |
2 Eklenti(ler)
biberlerimde hala cicekli.
Eklenti 343087 bir suru turşu yaptik,yemek yaptik, yedik ama hala var. Eklenti 343086 |
bu arada fotograflarimdaki görüntü bozuklugu icin ozur dilerim.ters isik yüzünden böyle oldu((((
|
1 Eklenti(ler)
minigimin minigi))))küçük kaktüsüm yavruladi.
|
3 Eklenti(ler)
e buda büyük kaktüsüm.çok fazla yavruladi bu sene.dur durak bilmiyor.
|
Alıntı:
|
bende bayıldım
|
Alıntı:
|
Sevgili Türkan;
Bahçeniz bu mevsimde bile çok canlı maşallah. Yukka Mersin'de de var ama dona dayanıklı mıdır bilmiyorum, yapraklarını katlayınca daha hoş olmuş. Kate-Kete çok güzel, kıymalısı, patateslisi de güzel olur. Bizler de yaparız zaman zaman. Güzel de fotoğraflamışsınız, tam ölçü vererek Şu başlıkta bilgileri ve fotoğrafları paylaşırsanız daha kolay ulaşılır, yani daha fazla üye görür, faydalanır. Ellerinize sağlık. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Türkan hanım gerçekten hepsi güzel.Ellerinize sağlık.
|
Sevgili Türkan ,
Geçen yıl bizlere tam manası ile görsel şölen yaşattın , biliyorum bu yıl yoğunsun ama bir an önce bahçe paylaşımlarını bekliyoruz . sevgiler...... |
men turkan hanimin annesiyim ilk baharda turkan gizima duyun yapdig gelin getdi .
|
Ömür boyu mutlu olsun inşallah, tebrik ederim.
|
1 Eklenti(ler)
Mutluluklar dilerim
|
Kızınıza ömür boyu huzur ve mutluluk diliyorum...
|
ALLAH mesut ve bahtiyar eylesin
|
cox sag olun tesekur ederim memmun oldum
|
Ömür boyu saadetler.
|
ömür boyu mutluluklar dileriz..... Ama bahçe paylaşımlarını ısrarla yine bekleriz :)
|
Mutluluklar dileriz..
|
çok güzel(yahşi) bir bahçeniz var :)
|
turkan hanim artik anne kiz cocu gu var ismi nigar cok tatli
|
Alıntı:
Keşke yine paylaşımlar yapsanız o güzel bahçenizden. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025