![]() |
ne demek seref duydum.tesekkurler.yine beklerim.yeni eklemler yapicam.saygilarimla
|
Alıntı:
Sevgili Türkan , İtiraf etmem gerekir ki profesyonel anlamda bir bahçeye ve bilgiye sahip değilim. Bahçemin daha 3.yılındayım ve işim gereği de çok vakit ayıramıyorum.Yoğun iş temposu içinde Şimdiye kadar ki bölümü başarmış olmak bile benim için mükemmele yakın sayılır çünkü bu kadar bile hayal edemiyordum. 3 yıl öncesine kadar bahçe ile ilgili ne bir deneyimim nede koşuşturma içersinde zamanım oldu. Bu 3 yıl da zaten alt yapı çalışmlarının yoğunluğu ile geçti. Bahçeye Taşev , Elektrik , su kuyusu, çitler , vs.vs. derken zaman geçti.Nasip olursa artık önümüzdeki yıl daha düzenli bir bahçe yapmayı hayal ediyorum. Bahsettiğin maydonozları da resimde görüldüğü gibi kasaların içine diktim ki yeri kaybolmasın diye.Önceleri rastgele bir yerlere dikiyorduk yerleri kayboluyordu. En büyük problemim düzensiz başlamış olmak , Ama sizin gibi örnek alacağım bahçelerle bu işi başacağımı ümit ediyorum. Siz betondan adacıklar yapmışsınız , beton ayrımlarının arasındaki mesafe ne kadar? |
abicim kendine haksizlik etme.bahcen cook guzel.
betonlarin ara mesafesi 1 metra. zaten bahcemin duzenli olmasinda en buyuk etken budur. |
2 Eklenti(ler)
eveet gelismeler cok.ama ben en sevindiklerimle basliycam
hostamda bir haraketlilik var.galiba cicek sapi.merakla cicegini bekliyorum. insallah cicek beyaz buyuk olanindandir. cicek bittikden sonra saksiyla hostami odullendiricem. |
3 Eklenti(ler)
yapragindan kirarak köksüz diktigim yilbasi cicegim yeni yapraklar olusturdu
cok sevincliyim:D |
3 Eklenti(ler)
sabirsizlikla bekledigim kirmizi sardunyam sonunda acdi.
cok bekledim ama degdi rengi goz alici.cicegi buyuk olucak cooook guzel.uçuyorum resmen:rolleyes: |
1 Eklenti(ler)
merakla bekledigim asterimde tomurcukladi
birde hepsini ayni gun farkettim. sevincimi anlatamam.cicegi merakla bekliyorum |
2 Eklenti(ler)
petunyama birseyler oldu.yapragi bozuluyor.ama birde guzel gelisme var.galiba oda tomurcukladi:D
|
2 Eklenti(ler)
peygamber cicegim sonunda acdi ama kucucuk.ota benziyor.cicek sekli guzel ama,yapraklarini hic begenmdim.gelicek yil icin listemden cikti
|
1 Eklenti(ler)
kina cicegim gunden gune guzellesmekte:D
|
4 Eklenti(ler)
hele sardunyam.cok guzel cooook.cok seviyorum sizi benim canim ciceklerim:cool:
|
2 Eklenti(ler)
petunyamin yapraklari öldü.bende biraz saklayip basini kestim.simdi gevdeden yeni yapraklar cikmaya basladi.saksidaki yesillik petunyanin kendi tohumundan dokulenler.ama fazla buyumuyor.gelisimi zayif yani.ana govdeden umutluyum bakalim.direnicem cunki cok seviyorum:rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
gala ciceyimin dibinden yeni surgun cikti.yaprak cikarmaya devam diyor:mad:
|
1 Eklenti(ler)
aslanagizlarimin degmeyin keyfine.bu aralar costu;)
|
2 Eklenti(ler)
süs ayciceyinin keyfi yerinde.birde bana poz vermezmi bugun.buyrun bakin:cool:
|
1 Eklenti(ler)
papatyalar hala acmaya devam ediyor.sadik ciceyim benim
|
Sevgili Türkan,
Ara ara zaman buldukca sayfaniza bakiyorum, gercekten cok güzel bahceniz var sebze bölümüne dicek birsey bulamiyorum agzim acik izledigim sadece:) hersey yerli yerinde düzenli bir sekilde gercekten hayran kaldim, emeginize saglik. Ürününüz her daim bol olsun insallah. |
Alıntı:
Bahçende aldığın keyfi o kadar yansıtıyorsun ki ; yüklediğin çalışmalarını izlerken beğen butonuna basmaya yetişemiyoruz.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
gunes sapkalari gunese meydan okuyor resmen.cok guzeller dimi:rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
buda kadifenin 2 ayri turu.:)
|
2 Eklenti(ler)
beyaz aslanagzim yeniden cicekli.ben yeniden mutluyum:rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
bu gunu en cok sevdigim ciceklerden biriyle bitiriyim.askim canna ve arkadasi tesbih:D
|
Alıntı:
|
bir galatasarayli olarak bende yakistirdim.
|
Sevgili Türkan çiçeklerin çok canlı gözüküyor renkleri çok güzel, sayfanı takip ediyor olacağım :)
|
Alıntı:
Bir Fenerli olarak Ezeli rakibimizin renkleri olmasına rağmen ben yinede çok beğendim..:) (bildiğiniz fenerliler gibi fanatik değilim.):D |
Alıntı:
|
Alıntı:
bende o kadar fanatik degilim. dostluk kazansin diyelim |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025