![]() |
2 Eklenti(ler)
benim ciceklerim tomurcukta bile baska bir guzeller:cool:
|
1 Eklenti(ler)
gunes sapkasi cook guzel yeni acti ve dahada cogaltmayi dusunuyorum;)
|
1 Eklenti(ler)
bu ciceyim şimdi 3 metre ama hala buyuyor:rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
bir sayfada bu sarmasigi saksiya diktiklerini gordum.bahcemde kendi basina cikmis bendemi saksiya alsam:rolleyes:
|
Sn. Türkan ,
Foruma giriş tarihinize bakıyorum , birde mesaj sayınıza ve yüklediğiniz fotoğraflara maşallahınız var . O kadar hızlısınız ki ben izlemeye yetişemiyorum. İlk günler sizin için elindeki bütün malzemeyi bir kerede ortaya döküp bir kenara çekilir diyordum ama beni utandırdınız ... saygılar.. |
Türkan Hanım,
Sizi tebrik ediyorum.Bahçe büyüklüğünüzü verirken SOT ölçüsünü vermişsiniz.SOT'un dilimizdeki anlamını bulamadım.Ama yaptıklarınızdan ve ürünlerinizden sanki 5-10 dönüm(5000-10000m2) bahçeniz var gibi...Tekrar kutluyorum. |
Alıntı:
beyendiginize cok sevindim daha gormedikleriniz bi suru hazinem var benim gormediginiz agaclarim ciceklerim ve.s sadece ustunde meyva yok diye yuklemek istemedim saygi ve sevgilerimle |
Alıntı:
|
Alıntı:
İlgiyle ve beğeniyle izliyoruz sizi , göremediğimiz güzelliklerden mahrum bırakmayacağınızı biliyorum.. Hazineyi sabırsızlıkla bekliyoruz ... saygılar , işlerinize kolaylıklar diliyorum.. |
2 Eklenti(ler)
eveet kabagim bayagi buyudu bu arada bal kabagi imiş.ustunde hala cicek ve kucuk tomurcuklar var
bu arada kabak komsu tarafta buyuyor.birde daldan asili. dali kirilmaz insallah:( |
1 Eklenti(ler)
bu arada.oruclu olanlardan ozur dileyerek
kendi elimle yaptigim coban salatam tamamen organik. bir tek tuz disardan lezzeti anlatilmaz.:rolleyes: |
1 Eklenti(ler)
yeni misirlar cok cabuk buyuduler;)
|
1 Eklenti(ler)
eskisi bitiyor bunlar yeni fasulyeler.bu da cok cabuk buyudu:rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
fasulyemin son gunleri.
|
maşallah ellerinize sağlık afiyetle yeyin çoban salatasınıda kokusu geldi vallahi. sevgiyle kalınız.
|
Alıntı:
Bir saat sonra sahur yapacaz , bende bahçenin doğal mahsülünden güzel bir salata yapıp yiyeyim. Yoksa yarın iftarı zor yaparız..:D Oruç zamanı oruç tutanlara bakmalarını tavsiye etmiyorum... selamlar.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bende kesinlikle size katiliyorum. hadi benim sayfam neysede seninkine bakmalarini hic tavsiye etmem:) |
Alıntı:
Aminnnn cümlemizin inşallah.. Oruçlular Benim sayfayı bayramdan sonra baksınlar bence de , Hele beyaz emzinli olan kareler tam oruç bozan cinsten..:D:D |
Alıntı:
Sardunyanızda oluşan şey tohum, üzerinde kurumaya bırakırsanız içindeki tohumlar olgunlaştığında ekebilirsiniz. Sardunyalar ekildikleri yıl(5-6 aylık olunca)çiçekleniyorlar. |
Alıntı:
sardunyayla ilgili sorunum bir tek bu degil ben her gordugum renkli sardunyadan bir dal koparip ektim.ama hepsi beyaza calan pembe reng aciyor. simdiye kadar getirip ektigim- kirmizi pembe turuncu beyaz hepsi ayni reng(sayfamda fotografi var) aciyor.nedenini bilemedim.bileniniz varsa yardima ihiyacim var.kendi renglerine donerlermi? |
2 Eklenti(ler)
tursu yaptim.bahcedeki meyvalardan bir cokundan tursu yaparim.cok severim.benim tursularimda bir başka sevilir yani:D
|
2 Eklenti(ler)
şu yeşilliğin de turkçesini bilmiyorum
buradaki ismi kişniş |
2 Eklenti(ler)
şu meyvaninda türkçesini söyleyen olmadi.merak ediyorum.
burada göyəli:confused: |
1 Eklenti(ler)
rafet abi bahsettiğim domates bu uzun olani.diğeri çöl domatesi.tadi cok guzel.içide kipkirmizi.seninkiler kadar değil ama idare ediyoruz işte.saygilarimla:rolleyes:
|
Alıntı:
bu mürdüm eriği değil mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025