![]() |
2 Eklenti(ler)
kina ciceyim bunuda tohumdan urettim 15
den 14 ü tuttu.simdi buyumekteler burdaki ismi xına |
1 Eklenti(ler)
bu benim kilicim.keserek urettim simdi kok attilar.acaba dibinden kessem yavrularmi?
buradaki ismi qılınc |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
evet guzel kokulu/bende oyle biliyordum ama sumbulun cicegi toplu olmali degilmi bu mesela
|
Alıntı:
çiçeğiniz sümbül çiçek açtığı zaman çok güzel kokusu vardır. Bizim bahçede o kadar çoğaldılarki neredeyse diğer bitkilere yer kalmayacak. |
maşallah sizin elinizde yetişmeyen bir şey kalmamış gibi ,,, çok emek verdiğiniz ortada fakat sağlıklı besleniyorsunuz ,,,ben de çok uğraşırım turşu işleriyle felan ,,, kendime görede iyi oluyor işte büyüklerim kadar yapamazsam da yinede yeniyor
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim.paylaşmayi severim .bugüne kadar sümbülümü de diger ciceklerimide cok paylaştim.sizede vermek isterdim ama nasil?malum mesafe
|
1 Eklenti(ler)
buda baska bir guzellikşkendisini cok severiztürkçesini bilmiyorum ama burdaki isim
sarı ramaşka |
Ben bu çiçekleri rudbeckia- güneş şapkasına benzettim. Yanlışsa doğrusunu bilenler yazacaktır.:)
Her şey çok güzel, ellerinize sağlık. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
da benim guzeller guzeli sardunyam.gecen yil köksüz bir fidandi şimdi gövdesi nerdeyse agaca benziyor ve durmadan çiçek açiyor
ikinci fotografta ciceklerin dibinden yeni yaprak ve tomurcuklar cikiyor bu normalmi? buradaki ismi ətirşah |
Çok güzel.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
bunlarda gösterişli aslanagzilarim.şu an 4 reng mevcut ama kirmizi ve turuncu rengini gelicek yil tohumdan ureticem insallah.
buradaki ismi itağzı |
4 Eklenti(ler)
eveet bahcemin şahi yukka tabi cicek actigi zaman.
burdaki ismi yuqa |
3 Eklenti(ler)
ayciceklarim dun sabah itibarile actilar cok hosuma gitti
burdaki ismi yalançi günəbaxan |
Bahçeniz çok düzenli ve zengin çeşide sahip , sizi tebrik ediyorum.
çalışmalarınızı keyifle takip edicem.. saygılar.. |
Alıntı:
|
127 numaralı mesajın son fotoğrafında, Anadolu Türkçesindeki karşılığını sorduğunuz ve maydonoza benzeyen ve turşularda da kullanılan otun adı: Kişniş. :)
Bazen manavdan aldığım maydonoz demetlerinin arasından bir iki sap çıkar, yaprakları tüylü olur, maydonozun ki tüysüzdür. Turşularda kullanılan bu otun tohumlarıdır. Ben de kullanırım. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
bahcemdeki tek gulum .aslinda rengareng cesitli gullerim vardi ama hepsini kestik.şimdiki aklim olsaydi dokunmazdim.neyse bu sarmasan bir gul ve tum duvari kaplamasini istiyorum onun icin her sene duzenli buduyorum bu 3 cu senesi
buradaki adi qızılgül |
3 Eklenti(ler)
bunlarda kadifelerim.ciceklerini biraz kucuk buldum.bu sene tohumdan urettim
|
2 Eklenti(ler)
kaktussuz ev olurmu hic.benimkiler şimdi tomurcuktalar ciceyini merakla bekliyorum.sizler ismine kaynana topuzu diyormussunuz
buradaki ismi qarpız kaktusu |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025