![]() |
1 Eklenti(ler)
cakal erigim cok nefis olmus.guzellesmis sanki
|
3 Eklenti(ler)
elmalarimin son durumu
|
1 Eklenti(ler)
kizilcigimda kizarmaya basliyor
|
1 Eklenti(ler)
nar agacim bir defada nerdeyse 10 tane cicek acti buyuyunce nasil olacak bilemedim
|
1 Eklenti(ler)
buda öylesine
|
yorumlarinizi eksik etmeyin hepinize iyi gunler
|
Tüm bitkiler çok sağlıklı maşallah ellerinize sağlık.
|
Çok zengin, düzenli ve güzel bir bahçe. Ellerinize sağlık. Sevgiler.
|
Bahçenizi ve sunumunuzu çok sevdim sevgili Türkan. Tam bir sevgi bahçesi.
Siz onları, onlar sizi çok sevmiş. Dallar meyveleri taşıyamayacak neredeyse. Emeğinize, yüreğinize sağlık... |
Çok beğendim, anneannenizin, annenizin ve sizin ellerinize sağlık. Keyifle takip edeceğim bahçenizi, sevgiler.
|
Hamarat eller, bereketli ve güzel bir bahçe, işte sonuç ortada. Ellerinize sağlık.
Bazı kelimelerin Azerice karşılıklarını yazıyorsunuz, okumak ve bazı benzerlikleri-zıtlıkları görmek hoşuma gidiyor. Ama aşağıdaki en çok sevdiğim :) Alıntı:
Güzel bahçenizde sağlıklı ve mutlu olmanızı dilerim. |
hepinize ayri ayri tesekkurler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn.Türkan ,
Bahçenize yaptığınız nazik davetinizden dolayı teşekkür ederim.. davetiniz üzerine iyiki gelmişim , ağzım açık kaldı , her kare resmi her kelimeyi pür dikkat okudum ve izledim. Bahçe düzenini örnek alacağım bir bahçe yapmışsınız .. Bahçe süper olduğu gibi sunum da süper olmuş .. Elinize yüreğinize sağlık , bol ve bereketli ürünler dileğiyle , paylaşımlarınızın devamını bekliyor olucam.. saygı ve sevgilerle.... |
tesekkur ederim.bende aynen sizin bahcenize iade ediyorum/bende sizi izliyor olucam/davetimi kabul edip geldiginiz icin tesekkurler
|
Sn Türkan hanım şöyle yakınlarda bir bahçe olsa ders almaya gelirim arada sırada da pek uzak ama :) Maşallah harika bir bahçeniz var elleriniz dert görmesin efendim Saygılar
|
Sevgili Türkan;
Bahçe başlığınız hayırlı olsun. Bahçenizdeki sebzeleri görünce çok kalabalık bir aile olduğunuzu düşündüm, öyle çok biber, fasulye, salatalık(hıyar)vb. ekmişsiniz ki, 3-4 kişilik bir aile için çok fazla :) Arkadaşlarımın da yazdığı gibi, çok düzenli bir bahçeniz var. Sebze bölümleri çok iyi olmuş, her yıl aynı yere aynı şeyleri ekip dikmiyorsunuzdur her halde. Yani, bizim münavebeli dikim dediğimiz, örneğin; bu sene ektiğiniz fasulyenin yerine seneye domates dikmek gibi. Sulama için damlama yöntemi sizi çok büyük masraftan, eziyetten ve vakit kaybından kurtarırdı. Gerçi, "çok büyük bir cenle sulama yapiyoruz" demişsiniz, bunu anlayamadım :( Sebzelerin Azarbeycan'daki isimlerini de eklemeniz çok hoş, bunun için teşekkürler, çok hoşuma gitti. Son olarak, bahçenizde hiç süs bitkisi göremedim, yoksa onlara sıra gelmedimi :) Herhalde gülleriniz vardır, belki de hiç tanışmadığımız bitkileriniz, varsa, onları da görmek isterdim. İşlerinizde kolaylıklar ve bereketli bir yaz diliyorum size ve ailenize. |
Alıntı:
Benimde merak ettiğim soruları sormuşsunuz , cevabını merakla bekliyorum... |
Alıntı:
Yakın olsa ders almaya birlikte giderdik , biz gidemediğimize göre Türkan hanım Uzak Bahçelrin Yakın İşbirliğine gelsin bence...;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
sus bitgilerim var ****** ama sebze bahcesi oldugu icin eklemek istemedim ama sizler isterseniz eklerim ******.munavebeli dikimi de her sene uyguluyoruz. bitgiler solduktan sonra da mesela fasulye bitmek uzere bitince yerine turp havuc gibi son bahardada kullana bilecegimiz seyler ekiyoruz.mesela simdi cileyin meyvasi bitti cilek tahtasini degerlendirmek icin orayada fasulye hiyar ve misir ektik,cenin turkce ne oldugunuda bulamadim insallah bulunca yazarim. |
ne isterseniz sora bilirsiniz .memnuniyyetle cevaplarim
|
Sevgili Türkan, bizler bahçe başlıklarımızda hem sebzelerimizi hem de süs bitkilerimizi görücüye çıkarırız :)
Ayrıca, o bitki hakkında açılmış başlıklarda da paylaşırız. Sizin bitkilerinizi merak ettim, bakalım neler çıkacak bu güzel bahçeden. |
tesekkurler o zaman yarin bahceden yeni goruntuleri eklerim daha sonra ciceklerimi eklerim.karisiklik olmasin.duzen hastasiyim da biraz.
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
hadi sebzelerin gelismis hallerini gorelim
biber aci biber patlican salatalik:D |
4 Eklenti(ler)
kabakla devam edelim
ve ilk kabagim lahanalarimda bukmege baslamis haydi vatana millete hayirli olsun:rolleyes: |
2 Eklenti(ler)
aciktiysaniz bir mola verelim buda benim size ikramim olsun olmus hali.cok leziz
|
3 Eklenti(ler)
sebzelerim konuk gidiyorlar
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025