![]() |
Çan çiçekleri uyarısı için teşekkürler . Bugün öğleden sonra ilk işim Ağlayan gelin soğanlarını toprakla buluşturmak, sonrada çan çiçeği tohumlarını.
Datura tohumu isterim. Adresi özele attım Teşekkürler tekrar. |
:DDikimi gerçekleştirdim:D
İşlem tamam. Ayrıca EMA uygulamasıyla.. |
2 Eklenti(ler)
Sebze bahçesinde yetiştirdiklerimizden lahana büyüklüğünü arabanın arka camıyla kıyas edebilirsiniz hasat edilmese dahada büyüyecekti.
|
4 Eklenti(ler)
Cardinal climber sarmaşığı 1 kök bu kadar yere kol uzattığına göre üzerindeki oluşacak tohumlardan dökülecek ve seneye kendiliğinden çıkacak bitkileri ile uğraşmak epey zor olacağa benziyor.
|
1 Eklenti(ler)
Erkenden uyanan mis zambakları büyümeye başladı bakalım soğuklara dayanacakmı.
|
2 Eklenti(ler)
Havalar serinleyince lablab tekrar çiçek açmaya başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Havaların serinlemesiyle beraber mini meksika salatalıkları devamlı ürün vermeye başladılar
|
Açıkça söylemek gerekirse ,kırmızı patlıcanın, patlıcan olduğuna inanmakta güçlük çektim.
Kivano ilk defa gördüm . Lahana çok gördüm.ama böylesini değil. ya da araba çok küçük. Nazar değmesin .Diyorum |
SN.smnunal mor daturanın kokusu varmı acaba?*Cardinel climber çok istilacı bir bitki,benim fulun dibinde nasıl olduysa çıktı kendiliğinden halbuki 3 yıldır ben cardinel climber ekmemiştim,sonra baktım fulun bütün dallarını yanındaki ağaç minesini istila ediyor çektim kökünden..Ama sizin cardinel climberi eğer kökten keserseniz seneye baharda terar filizleniyor böyle arsız istilacı bir bitkidir...
|
Alıntı:
Sayın Akhisarlı, İstiyorsanız size kivano ve kırmızı patlıcan tohumu gönderebilirim. Lahana cinsi çok güzel çıktı bende ilkkez bu kadar büyük lahana yetiştirmiş oldum. |
Alıntı:
Sayın GÜLSEN, Cardinal climber bitkisini bu sene ilk kez yetiştirmiştim sizinde belirttiğiniz gibi istilacı bir bitki yakınında ne varsa sarıp sarmalamaya başladı. Üzerinde o kadar çok tohum kapsulu varki dökülen tohumlar hepsi çıkacak olursa çekeceğimiz var demektir. Tohum konusuna gelince siz benden hızlı davrandınız posta geçte olsa elime ulaştı. Müsait zamanda bende size ve diğer arkadaşlara gönderim yapacağım belkide bayramdan sonraya kalabilir. |
3 Eklenti(ler)
Sarı renkli güz çiğdemlerimiz açmaya başladı.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan memecik cinsi zeytin ağacı meyveleri büyümeye devam ediyor.
|
4 Eklenti(ler)
Bahçede bulunan sıklamenler açmaya başladılar.
|
çok güzel bahçeniz var ellerinize saglık
|
Alıntı:
Sayın seyfi0505, çok teşekkür ederim. Umarım her isteyende gönlündeki bahçeye kavuşssun. |
5 Eklenti(ler)
Bodur kasımpatılarımız.
|
1 Eklenti(ler)
Buda toplu resimleri.
|
sn smnunal hocam kasımpatları çok güzel maşallah ellerinize sağlık
saygılar |
Sayın Smnunal,
Buraya yazmak zorunda kaldım özür dilerim. Size özelden yazmıştım haber bekliyorum. Sizin için aldığım çelikleri göndermek istiyorum. |
3 Eklenti(ler)
İlkkez yetiştirdiklerimizden Meleklerin borazanı. Teşekkürler athena-asena.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın dalya35, Bitkiyi tanımayan herkes ilk başta dometes zannediyor. Yeriniz müsait ise yetiştirmek istermisiniz. |
2 Eklenti(ler)
Açmaya devam eden Katmerli mor datura çiçekleri ve tohum kapsulleri.
|
3 Eklenti(ler)
Aralık ayı sonuna kadar çardakta kalabilen yeme kalitesi çok iyi, Red Globe üzümleri olgunlaşmaya başladı.
|
Ama bu üzümler ne böyle.Gel beni çıtır çıtır ye diyor.
İlk defa mor katmerli datura gördüm.Çok güzelmiş beyezlara göre... Tohum takasa katılırsınız umarım farklı bitkileriniz var.Emeklerinize sağlık.. |
Alıntı:
Sayın hherbul, Budama zamanı isteyenlere bu resimdeki ve önceki sayfalarda tanıttığım diğer asmaların çeliklerinden gönderebilirim bilginize. Katmerli mor datura bahçede 4 kök üzerlerinde çok aşırı miktarda tohum kapsulü var olgunlaştıklarında elimdeki diğer tohumlarla beraber tohum takas etkinliğine gönderilecekler. |
Sn smnunal hocam hepsi çok güzel ellerinize saglık maşallah
Saygılar |
Alıntı:
Sayın tekomusti, Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. İnşallah sizlerde daha güzellerine sahip olursunuz. |
Red globeleri çok beğendim, Antalya iklimine uygun olurmu bilmiyorum. Birkaç çelik alma imkanı varmı acaba? Birde meksika salatalıklarından tohum alabiliyor musunuz? Alıyorsanız paylaşma imkanınız varmı?
Selamlar |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025