![]() |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
En çok ta babaannesine yardım eden kızımı özlüyorum, yarım yamalak konuşan dillerini özlüyorum. Eklenti 570301 Domatesleri görünce çok şaşırdı hangisini koparsam diye bir müddet baktı ve bir tanesini koparıp hemen yemeye başladı, bir elinde de salkımlar annesine götürecekmiş. Eklenti 570302 |
Alıntı:
Allah bağışlasın, çok tatlı. Hiç özlenmez mi, annem babam hep derler. ( Evladının evladı evlattan tatlı ). Çok şanslı babaannesi onun için sebzeler yetiştiriyor, örgüler örüyor. Çocuk bile lezzetin, daliından koparmanın güzelliğinin farkında. Çok beğenmiş ki annesine götürmek istiyor. Allah kavuştursun ablacım .Sevgilerimle. |
Şükürler olsun Akçabardak ablam, nihayet döndün bize, Hoşgeldin ;) evet biz seni çok merak ettik, özledik belki de çok evhamlı davrandık ama sen bunlara değersin ablam, senin o eşsiz yorumların, rengarenk paylaşımların paha biçilemez ki... ;) gerçi biraz buruk bir şekilde dönmüşsün buralara ama inşallah sana o kalabalık ve neşeli ortamı tekrardan sayfanda oluşturup aratmayacağız, tabii ki sevgili evlatlarının, torunlarının yerini tutamasak da yaparız bir şeyler artık ;) biz kez daha hoşgeldin diyerek, çekileyim ben...
|
Bütün bahçe feda olsun oyy ne kadar tatlı yaa :D Allah bağışlasın
|
Abla :( :rolleyes::mad: öldük meraktan ya :(
Yokluğunda mit ajanı oldum heralde :) ordan oraya ı sayfadan bu sayfaya neyseki araştırma sonucu bir facebook hesabı bulduğumu sandım , neyseki döndün.. laleci ile birçok kez kulağını çınlattık , hissetmişsindir :D Hoş geldin sefalar getirdin o güzel yorumlarını bekliyoruz :) |
Alıntı:
Çok teşekkürler sevgili aleydi. Sevgiler |
Alıntı:
Evet bu günüm biraz buruk geçti ama alışacağız artık mecburen... sizlerin sayesinde neşem tekrar yerine geleceğinden eminim, görüşmek üzere sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ah Mete kardeşim sorma hep benim yüzümden mit ajanı oldun, tamam bir daha söz veriyorum yapmayacağım... :o Peki facebook'ta bulabildin mi? merak ettim, ayrıca kulaklarım da çok çınladı... demek ki sizden kaynaklanmış :D Hoş buldum, en kısa zamanda yorumlarımla sizlerleyim, kalabalıktan fırsat buldukça biraz fotoğraf çekebildim, en kısa zamanda onları da paylaşırım. Sevgiler |
Alıntı:
|
Sevgili akçabardak'ım çok şükür, hoşgelmişsin... Bahçen, evin o minicik güzellerle şenlenmiş sevindim.
Gitmişler, tekrar gelsinler evini-bahçeni şenlendirsinler inşallah. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Epey yormuşum sizleri, çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz için, sağ olun var olun Mete kardeşim. |
3 Eklenti(ler)
Bu fotoğrafları yaklaşık bir ay önce çekmiştim ama yüklemeye fırsatım
bir türlü olmadı, şimdi ise onlardan eser kalmadı hepsi de sıcaklardan yanıp kavruldular. Acem lalesi Eklenti 570389 Eklenti 570390 Kadife çiçekleri, bir ay önce yeni yeni açmaya başlamışlardı aralarında turuncuları da vardı, o kadar çok çiçek açtılar ki ağırlıklarından yerlere yattılar. Yakıcı sıcaklar birden bastırınca hepsi de yandılar. Eklenti 570392 |
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Lavatera
Bir ay önce ki halleri atmaya kıyamayıp limon ağacının altına şaşırttıklarım. Eklenti 570396 Bunlar da atmaya kıyamadıklarımdan, küçük bir üçgen bahçeye dikmiştim semiz otlarının içinde kaldılar, temizlemeye fırsat bulamadım, ama yine de açtılar. Eklenti 570397 |
5 Eklenti(ler)
Mürdüm eriğinden biraz ufak bir tür erik saksıda ve bahçede.
Saksıda olan Eklenti 570400 Eklenti 570401 ve ikisinin arasında ki fark Eklenti 570402 Bahçeye dikilen aynı fidanın meyvesi biraz daha iri oldu oysa orijinali ufak olanıydı. Eklenti 570403 Saksıda olan Eklenti 570404 |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Biraz da bahçeye gelen ziyaretçilerden
Sıcaktan çok yorulmuş olmalı ki domates kazığında soluklanmak için biraz mola vermiş. Eklenti 570409 Eklenti 570410 Dereotunu çok sever bir şirin mi şirin tırtıl çocukların pek hoşuna gitti, çok sevdiler onunla oynadılar, rahat bırakın hayvanı desem de bana verdikleri cevap anneanne biz hayatımızda ilk defa canlısını görüyoruz, bırak ta biraz inceleyelim şu tırtılı dediler, hayvancık neye uğradığını bilemedi, sinirlendi durdu, hatta zaman zaman benim bile ilk defa gördüğüm başından iki tane çatallı bir şeyler çıkarttı. Eklenti 570411 Eklenti 570412 Bahçede bir de yarasa bulmuşlar ama onunla hastalık taşır düşüncesiyle oynamalarına müsaade etmedik sadece fotoğrafladılar. Eklenti 570413 |
Alıntı:
Biberinizin çiçeği düşmesine aşırı sıcaklar sebebp olabilir sanırım, çok sıcaklarda meyve tutumu biraz yavaşlıyor, hele de saksıda olunca toprak çok ısındığından dolayı da etkilenir. Vermiş olduğum linki biraz inceleyin umarım size yardımcı olacaktır. http://www.agaclar.net/forum/sebzele...ilar/21664.htm |
Alıntı:
|
Alıntı:
Tırtıl hakkında bizi bilgilendirdiğiniz için size ayrıca teşekkür ediyorum, tırtılın kelebek hali de çok güzelmiş, başından çıkardığı organlarından kendisini savunmak için bir şeyler yaptığını tahmin etmiştim ama koku yaydığını da öğrenmiş oldum, tekrar teşekkürler |
5 Eklenti(ler)
Sebze bahçemden kareler
Ben domateslerin yaşlanmış yapraklarını temizlerken Torunum da bana yardım etti, bir yandan şaşırıp şaşırıp kaldı bir yandan da beğendiği domateslerin tadına baktı, sorular sordu ikimiz birlikte çalıştık kızımla :) Eklenti 570600 Bazılarından görüntü Eklenti 570601 Kırmızı armut domatesi Eklenti 570602 Ve ilk hasat başladı hepsinden azar azar tadına bakmış olduk ve tohumları alındı. Eklenti 570603 Eklenti 570604 |
Mükemmel duruyolar ablacım ;) İhracat düşünür müsün ülkeler kapışır gibime geliyor :D :D
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Acı biber çeşitleri
Tohum Takas etkinliğinden Eklenti 570619 Eklenti 570620 Eklenti 570621 Eklenti 570622 Ve Dolmalık biber Eklenti 570623 |
Alıntı:
|
Avrupaya ihraç düşünüyorsanız talibim :D. Tadından yarılmış, ye beni diyorlar resmen.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
TRAKEL kelebek fotoğrafları, kelebek türleri, kelebekler hakkında detaylı Türkçe bilgi Sn. a_fan_of_barca'nın bahsettiği kelebeği aynı familyadan olmasına rağmen ben henüz Türkiye'de görmedim. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025