agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   akçabardak / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/27028.htm)

akçabardak 08-07-2015 10:52

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Laleci_03 (Mesaj 1394302)
Ben de isterim bir lisi Akçabardak ablacım ;) bu güzelliği ilk defa Sûz-i Dilârâ ablamın sayfasında görmüştüm, ondan beri hayranım kendisine. :eek: Sendekiler de maşallah bir ayrı güzel olmuşlar renkleri çok hoş. Lisiler de sen de şahanesin ablacım ellerine sağlık... ;)

Hiç seni lisisiz bırakırmıyım sevgili kardeşim, güzel yorumların ve sevgi dolu sözlerin paha biçilmez, teşekkür ederim.

Bu lisi de sana gitsin umarım rengini beğenirsin.
Eklenti 564758

Laleci_03 08-07-2015 10:56

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak (Mesaj 1394308)
Hiç seni lisisiz bırakırmıyım sevgili kardeşim, güzel yorumların ve sevgi dolu sözlerin paha biçilmez, teşekkür ederim.

Bu lisi de sana gitsin umarım rengini beğenirsin.
Eklenti 564758

Çok teşekkür ederim ablam, nasıl beğenmem ki bu güzelliği, renklerin lisilerle ahengini :rolleyes: Bir de sen ikram etmişsin daha ne olsun...;)

Tilki Mete 08-07-2015 11:00

1 Eklenti(ler)
Eklenti 564759

Şöyle göstereyim tescillenmiş olsun :D

akçabardak 08-07-2015 11:00

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete (Mesaj 1394307)
Hayırlı uğurlu olsun :D Nur topu gibi tütütütü bir cardinaliniz oldu :D
Ben diyorum benim tohumlarım yaramazdır canı ne zaman isterse çıkar diye :D :)

Haklısın valaha :D ne diyeyim ben o tohumu aylarca çimlenmesini bekledim, çimlenmeyince, ee yetti gayri dedim toprakları kattım karıştırdım bir saksıda topladım :mad: gerçekten de kendi ne zaman isterse o zaman çimlendi :o
Olsun da nur topu gibi bir cardinal olsun teşekkür ederim Meteciğim sağ olasın, ellerin dert görmesin bu tohumları ektin, yetiştirdin, bizler için tohumlarını toplayıp etkinlikte paylaştın. Sevgiler.

akçabardak 08-07-2015 11:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete (Mesaj 1394311)
Eklenti 564759

Şöyle göstereyim tescillenmiş olsun :D

Benim Cardinalim de inşallah böyle açar, şimdilik bununla yetineceğim, teşekkür ederim sağolasın.

Tilki Mete 08-07-2015 11:07

Rica ederim :D ben ekmedim de ( kimin ektiğini de bilmiyorum belkide kuşlar :D ) yıllardır kendiliğinde çıkıyor:D tohum toplama konusunda üstüme ala bilirim şımarayım bari :D
Bende teşekkür ederim abla sende bana onlarca tohum gönderdin bir tane göndermişim çok mu ?

(Hadi kopun buradan da bilim bakalım bu ne ' ye gelin :D :D )

akçabardak 08-07-2015 17:55

2 Eklenti(ler)
Arkadaşlar 2 gündür çok mutluyum, dün Nergiz soğanlarım geldi,
bu gün de Steviya-Şeker otum geldi, daha ne olsun ki...

Hemen tadına baktım, şekerden de daha tatlı,
Gelen kargo paketine bakarmısınız, nasıl itinalı bir şekilde
paket yapılmış, 40 yıl düşünsem böyle bir paketleme
sistemi hiç aklımın ucundan bile geçmezdi.
Sayın gilaburu'nun emeklerine sağlık.

Eklenti 564798

Eklenti 564799

günebakan 09-07-2015 11:16

Sevgili akçabardak bu kargoyu getirenlerde ustaymış böyle sağlam gelmesi şans bence güle güle büyütün:)

akçabardak 09-07-2015 20:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi günebakan (Mesaj 1394607)
Sevgili akçabardak bu kargoyu getirenlerde ustaymış böyle sağlam gelmesi şans bence güle güle büyütün:)

Teşekkür ederim sevgili günebakan, paketi kargocunun elinde bu şekilde görünce hayretler içinde kaldım, gönderenin de getirenin de ellerine sağlık.

YeniGine 09-07-2015 23:37

:) Fotoğrafla birlikte kargo şirketini tebrik etmeli bence, diğer kargo şirketlerine de örnek olur belki...
Güle güle büyütesin inşallah sevgili akçabardak'ım.

akçabardak 10-07-2015 11:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine (Mesaj 1394805)
:) Fotoğrafla birlikte kargo şirketini tebrik etmeli bence, diğer kargo şirketlerine de örnek olur belki...
Güle güle büyütesin inşallah sevgili akçabardak'ım.

Teşekkür ederim sevgili YeniGinem, çok haklısın Aras Kargo bu tebriği bence de hak etti, keşke dediğin gibi diğer kargolar da bu şekilde kabul etseler de bitkiler kapalı kutularda havasızlıktan ölmeseler.

İnşallah bu bitkilerin faydasını görmüş olurum, bundan sonra şeker yerine bu bitkiden kullanacağım.

telato 30-07-2015 00:07

Nerdesiniz Sayın Akçabardak; bu kadarda tatile çıkılmaz ki:D özlettiniz kendinizi:D
Ne kadar güzel önceden hep sitedeydiniz, bizlerde ne güzel paylaşımlarınıza bakıyorduk, şimdi yoksunuz, gözlerimiz hep sizi arıyor...

YeniGine 30-07-2015 00:15

Benim de kaç gündür aklımda nerelerde akçabardak acaba deyip duruyorum ama ben pek okumayı sevmediğim için tatile gideceğini bir yerlerde yazdıysa diye de soramıyorum nerelerdesiiiin diye...

Laleci_03 30-07-2015 07:28

Aynen, ben de Akçabardak ablamın yokluğunu forumda bayağı bir hissettim ama bu aralar herkes tatile gidiyor belki Akçabardak ablamız da gitmiştir dedim, avuttum kendimi :o Nirelere gitti Acep? :rolleyes:

telato 30-07-2015 09:21

Nerede olduğunu bilmiyorum ama onu burada bekleyen, seven ve saygı duyan insanlar olduğunu biliyordur...

Laleci_03 30-07-2015 09:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi telato (Mesaj 1398918)
Nerede olduğunu bilmiyorum ama onu burada bekleyen, seven ve saygı duyan insanlar olduğunu biliyordur...

Ona ne şüphe Telato ağabeyim, kesinlikle öyle... :rolleyes:

YeniGine 02-08-2015 00:02

akçabardak'ın telefon numarası olan bir arkadaşımız var mı acaba? Var ise arayabilir mi kendisini? Zira ben okumadım dedim, fakat sanırım sevgili akçabardak da yazmamış gideceğim, gidiyorum diye ki gidecek olsa kesin yazardı. Açıkçası merak ettim arkadaşlar.

Tilki Mete 02-08-2015 17:12

Diyordu ya torunlar falan var uğrayamıyorum foruma,ondandır yormayın kötüye ya :( :(

Laleci_03 02-08-2015 19:30

İnşallah öyledir Mete, tabii kötüye yormamak lazım.

aleydi 02-08-2015 21:54

Sevgili Akçabardak ablamı bende merak ettim. En son mesajına baktım. Sevgili Tilki Mete' ye, (misafirlerim var daha da gelecekler var) yazmış. Yaz günü malum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Gelen giden daha bir fazla oluyor. İyiye yoralım sonuç iyi olsun.

Tilki Mete 02-08-2015 22:06

30 temmuzda girmiş zaten ya :) 2 gün girmemiş :) ben kaybolsam fark etmessiniz bile :) :D

YeniGine 02-08-2015 22:54

Tabi ki kötüye yormadım, nerelerde diye merak ettiğimden arkadaşlar...

telato 02-08-2015 23:38

Sayın Akçabardak'a kargo gönderdiğim için kargo dekontunda telefonu olabilir, yalnız dekontu bulmam lazım, eğer bu mesajları okuyupta bize geri dönmezse:(
o zaman aramam daha uygun olur...

Tilki Mete 05-08-2015 12:28

Ben iyice merak ettim :( birkaç araştırma sonucu facebook tan ulaşmaya çalışıcağım , umarım sağlık konusunda sıkıntısı yoktur ..

akçabardak 08-08-2015 15:25

Sevgili Arkadaşlar;

Sayın telato, Sevgili YeniGine, Laleci-03 Kardeşim, Sevgili aleydi, Mete Kardeşim ve beni özleyen diğer arkadaşlarım

Sizlerden bir müddet uzak kaldığım için telaşlanmanıza sebep vermemden dolayı öncelikle sizlerden özür diliyorum :(

Geldim ve tekrar buradayım, aslında hiç kopmadım aklım hep buradaydı, tatile falan da çıkmadım, çok şükür sağlığımda da bir sorun yok :) tatilciler bana geldiler, o yüzden foruma girmeye fırsat bulamadım :confused:

14 Temmuz günü 2.5 yaşındaki en küçücük kız torunum, gelinim ve oğlum geldiler. Torunumla bol bol hasret giderdik.

26 Temmuz kızım ve küçük oğlu da onlara katıdılar, bir kaç gün sonra kızımın büyük oğlu ile babası (dağmadım) geldiler.
Ev tam bir neşhe kaynağı oldu, sizin anlayacağınız ev çok kalabalıktı ve bir okadar da bunaltıcı sıcaklar.

Kahvaltıdan sonra yemek pişirme telaşı, öğleden sonra deniz sefası, denizden gel duş sefası, akşam yemeyi derken e bir de sahile inip dondurma faslı derken foruma zaman kalmadı arkadaşlar.

Bu gün ise o neşeli, gürültülü evden eser kalmadı, geldiklerinde sevindik, hepsi birden gidince arkalarından üzüldük, sizlerin mesajlarınızı da okuyunca üstüne tuzu biberi oldu, bu gün hüzünlü ve ağlamaklı günümdeyim açıkçası, çok duygulandım.
Benim yokluğumu fark edip aradığınız, özlediğiniz için sizlere minnettarım, iyi ki varsınız arkadaşlar, çok teşekkür ederim. Hepinizi seviyorum, sevgiler

eneskrky 08-08-2015 15:30

Hoşgeldin ablam hasret kalmıştık :D

telato 08-08-2015 15:54

Bizlerde sizi seviyoruz;) tekrar aramızda olmanızdan mutluluk duyuyoruz:D

akçabardak 08-08-2015 16:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eneskrky (Mesaj 1400649)
Hoşgeldin ablam hasret kalmıştık :D

Teşekkür ederim, Hoşbuldum.

akçabardak 08-08-2015 16:11

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi telato (Mesaj 1400652)
Bizlerde sizi seviyoruz;) tekrar aramızda olmanızdan mutluluk duyuyoruz:D

Teşekkür ederim sayın telato.

aleydi 08-08-2015 19:46

Hoş geldin sevgili Akçabardak ablacım özledik :).Hem merak ettik, hem o güzel yorumlarını aradık.( Ben demiştim, misafirleri vardır ) diye:)))

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025