![]() |
Alıntı:
|
Sevgili arkadaşlar herkese merhaba.
Sağlığımla ilgili çok şükür Allahın izni ile ameliyatımı olup kurtuldum, Çarşamba günü saat 12.30 da girip 13.50 de ameliyattan çıktım, ameliyatım gayet başarılı oldu açık ameliyat olarak safra kesem tamamen alındı, bu gün öğleye doğru taburcu oldum, şu anda evimdeyim gün günden iyi olmaya çalışacağım inşallah umarım herhangi bir aksilik çıkmaz. Hepinize sevgi ve selamlar. |
Oh geçmiş olsun, ben de sizden bu güzel haberi bekliyordum. Çok sevindim sevgili akçabardak :) Artık zor kısmı bitmiş, şimdi sıra hızla iyileşmede :) Kendinize çok iyi bakın.
Sevgiler |
Sevgili akçabardak'ım oh çok şükür, büyük geçmişler olsun. İşin zor kısmını atlatmışsın. Sevgili Esin'in de dediği gibi sıra hızla iyileşmede inşallah.
|
Geçmiş olsun dileklerimle.
|
Sevgili akçabardak,çok geçmiş olsun . Bir an önce iyileşmenizi diliyorum..Çiçekleriniz sizi bekliyordurrr:-))
|
Geçmiş olsun
|
Çoooook büyük geçmiş olsun sevgili akçabardak. En kısa zamanda sevdiklerinizle , çiçeklerinizle güzel günler geçirmeniz dileğiyle.... Sağlıkla kalın, sevgiyle kalın....
|
Oh çok şükür atlaşmışsınız sevgili akçabardak, inşallah tez zamanda iyileşirsiniz, çoook geçmiş olsun. Sevgilerimle...
|
Çok büyük geçmiş olsun ablacığım. En kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı olman dileğiyle, dualarımız seninle birlikte.
|
Sevgili -Esin_
Sevgili YeniGine Sayın s.serdar Sevgili edelvays58 Sayın macuroğlu Sevgili tarla kuşu Sevgili aheste Sayın lusoari Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, Allah sizden razı olsun, Net'e sıkça giremediğim için sizlere geç cevap vermiş oldum kusura bakmayın. İlerleyen günlerde inşallah sıkça görüşmek üzere. Şimdi bol bol dinlenmem lazım, hepinize sevgiler saygılar |
Sayın akçabardak,
Çok geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim. |
Çook geçmişolsun.
Çiçekler seni hızla iyileştirecektir syn akçabardak:)
|
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
geçmiş olsun umarım en yakın zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
|
Benim hiç haberim olmamış. Çok geçmiş olsun ablacığım... Hiç yaşanmamış gibi olsun zor günler...
|
Geçmiş olsun ablacım, Allah acil şifalar versin,
|
sevgili akçabardak, çok gemiş olsun.allah acil şifalar versin.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Geçmiş olsun ablacığım. İnşallah iyileşip bitkilerine kavuşursun en kısa zamanda.
Sevgili Loveforlife sizin kadar optimist olmayı çok isterdim ama benim malesef öyle bir huyum yok. :) |
Çok geçmişler olsun sevgili akçabardak,ilk mesajları okuyunca çok üzüldüm ama ameliyatın iyi geçtiğini öğrenince sevindim:). Ağaçlar net ailesinin moral teşviki ve duaları sizinle:). Allah aileniz ve sevdiklerinizle uzun bir ömür nasip etsin inşallah:)...Sevgi ve selamlar.
|
Alıntı:
Kendimi zor tutuyorum çapayı alıp bahçeye inmemek için :D çok otlanmış, çiçeklerim hep otlar arasında kaldılar ama ben onlara sadece uzaktan bakıyorum, saksıda ki çiçeklerimi yavaş yavaş sulamaya çalışıyorum, ölmelerine kıyamam. Hastaneye yatmadan önce o kadar çok ağrılarım vardı ki ameliyat olursam kolay kolay ilgilenemem diye o halimle domatesleri sırıklara bağlamaya çalıştım, şimdi bakıyorum da sanki ben onları hiç bağlamamışım salkım saçak olmuşlar, sağlık olsun bu sene de böyle oluversin. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025