![]() |
Adil bey,bahçeme ğelmenize çayımı içmenize çok memnun oldum.
Keşke evde olsaydık sizi daha güzel ağırlardım,güzel sözlerinize,temennilerinize çok teşekkür ederim.Her zaman beklerim sağlıcakla kalın. kdz ereğliden selamlar. |
Sevgili Alcen,
uzun zamandır size yazacağım fırsat bulamadım bir türlü bahçeniz muhteşem... bulabileceğim her türlü ilginç ve güzel bitkiden sizi haberdar edeceğimden kuşkunuz olmasın. :D Bu arada yağlı boyalar da süper. Hayalimdeki yaşamın içindesiniz. Gerçekleştirmek nasip olursa sizlerle keyifle paylaşacağım inşallah... Bu arada sevgili Cemo size de burdan merhaba demek istedim :) Sizin bahçenize de misafir olacağımdır en kısa zamanda. Sevgiler EMEL |
Günaydın alcen ablacığım,kış'ı bana gönderdin heryer kar altında fırtınayla beraber yağıyor yolum bir metreden fazla kar altında son ekmeklerimide zavallı kuşlar kediler köpeklere verdim ben ekmeksiz kaldım:)birazdan yarıbelime kadar yolda kar üstünde yürüyerek hayvanların akşam yemeklerini hazırlamak üzere köy bakkalına gideceğim,bahçede durumu hemüz kontrol etmedim umarım ciddi bir durum yoktur.
|
Sevgili Alcen
Sen bu resimlerle sergi bile açarsın bayıldım. Sevgili berrinb'den sonra böyle güzel resimlerinle bizlere inanılmaz göz ziyafeti çektin seni kutluyorum. Resimler sahici gibi çok canlı senin işin kolay bahçende çekecek birşey bulamazsan yapbir resim koy biz sahici gibi bakar iç geçiririz. Artık resim yüklemesini öğrendin ya ben yandım donmuş bahçemle sizlere nasıl yetişeceğim bilmiyorum. Afaganlar basıyor en iyisi ben köşeme çekilip oturayım. Hoşcakal sevgiyle kal... |
Sevgili emel,
Bahçeme misafir olmuşsun,çok sağolasın canım, allah sizlere daha güzellerini kısmet etsin inşallah. Güzel bitki haberlerini bekleyeceğim,bahçe bitkileride olursa sevinirim biz buralarda mahrumiyet bölgesindeyiz desem yeri var,bitki almak için istanbul,yalovaya gitmemiz gerekiyor. Selamlarlar sevgiler canım. |
Sevğili yücel kardeşim,umarım bakkaldan dönebilmişindir kar buradada hiç durmadı evlerde kalakaldık.
Bahcende inşallah birşey yoktur,benim yeni yetişen çiçek ağaçlarım hep kırıldı bazıları dondu, tabi benimde hevesim kırıldı. Neyse canımız sağ olsun yapacak birşey yok.Hayvancıkları doyuruyorsunya çok sevap alıyorsun,abimler benle dalga geçiyorlar öbür tarafta sen yırtın diye. sağlıcakla kal selamlar ablacım. |
Bahçene şöyle bir gezinti yaptım. Gerçekten güzel tasarımlarınız var. Emeklerine sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Bahçene çam sakızı çoban armağanı hediyem..
|
Sevgili fatma,
Sen nasıl o kadar marifetle köşene çekileceksin,olurmu öyle şey arkadaşım.Resimleri beğenmeniz beni mutlu etti,üç tane sergim var hayatım ama hemen hemen bir yıldır elime fırça almadım. Belki bu akşam küçük birşey yaparm sizin için,bizim bahçelerde perişan durumda gözüne baktığım bitkilerim gitti sağlık olsun neyapalım. kendine iyi bak canım kocaman öpüyorum. |
Sn. kamelyavadısı,
Çok zarifsiniz,bundan güzel benim için hediye olamaz.hoş geldiniz sefalar getirdiniz. bahçemi beğenmenize memnun oldum,çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın, kdz ereğliden selamlar. |
Sevgili Alcen,bahçen evin ne kadar güzelmiş.Çiçeklerin çok canlı heralde oraların havasından.Düzenlemelerin harika olmuş(sanatçı eli değdiği belli)resimlerine de bayıldım gerçekten çok güzel.Köpeğinin resmini de yağlı boya tobla sandım.Sonrada resim olduğunu okuyunca kendi kendimee güldümm.
|
Sevgili dağ çiği,teşekkür ederim.Esas güzel çiçeklerin içinde siz yaşıyorsunuz,çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum sizin oralarda olsam seralardan hiç çıkmam herhalde.
Sevgilerimle sağlıcakla kalın. |
Sanat
Alıntı:
|
Sn. kamelyavadi,
Çiçekler kendi basına gerçekten doga harikası sanat eseridir, ne doğru söylemişsiniz. Çiçek bende çocukluğumdan beri bir tutkudur.Siteyle karşılaşmam, dolayısı ile sizlerle tanışmam benim için büyük bir şans. Sizlerden çok şey öğreniyorum, sizde iyiki varsınız. |
Günaydın ablacığım,şubat ayının gelmesiyle beraber soğuk havaları yavaş yavaş gönderiyoruz mart sonu bahçelerimiz de hummalı çalışmalar başlayacak bütün kış inan yatmaktan yorulduk,hem yatmak biz çiçek böcek severlere yaramaz işte bu yüzden baharı heyecanla bekleriz biraz daha dayanalım az kaldı:)
Ablacığım Berrin hocam'ın ve Siz'in resim çalışmalarınızı takip ediyorum inanın böyle bir yeteneğimin olmasını çok isterdim üzgünüm ama yok. Resimlerinizi teknik olarak değerlendirme yapamam ancak,portre çalışmalarınız harika çok severek yaptığınız caddede ki hareketliliğin resimi fevkalade hele bisikletli kızın çorapları yokmu süper ellerinize emeklerinize sağlık,bundan sonra daha çok resim çalışmaları yapacağınızı biliyorum zira böyle güzel bir bahçede atölyenizin olması kaç ressama nasip olur.Tüm çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor ve herkese selam yolluyorum:) |
Sevgili Yücel,sanada günaydın. Evet artık evde Oturmak gerçekten sıktı,nezaman
dışarıya atacağız kendimizi soğuk olmasa yine birşeyler yapılır. Sende resim yapabilirsin, çünki bahcende yaptığın tasarımlarından belli görsel bakman baya iyi gelişmiş tekniğini öğrenmek kalıyor geriye onuda yaparsın. Arkadaşlardan kimseyi görmüyorum, cemoyu iki kere aradım ulaşamadım oda aramadı öyle kaldı görüşürsem selamlarını söylerim. kendine iyi bak sağlıcakla kal. |
Sevgili alcen;
Uzun zamandır görmediğim bahçenizi yarım saattir geziyorum. Gördüklerim karşısında, bende oluşan kanaat; Sevgili Yücel'in rakip olarak sizi ve Fatma Sunay'ıda ciddiye alması gerektiği.;) Şaka bir tarafa, yağlı boya resimlerinize hayran oldum. O resimlerden oldukça profesyonel olduğunuz çıkarımına vardım. Sizi kutluyorum. Bahar geldiğinde çok güzel sunumlarınız olacağından eminim. Sağlık ve mutlulukla keyfini sürmenizi diliyorum. |
Sevgili orhan hocam,ziyaretinize çok memnun oldum hoş geldiniz.
Ben söylediğiniz arkadaşlarla daha yarışacak kadar olmadım,onlar beni yutuverirler hele yücel bey incir ağaçlarını sıraladı kızdırmamak lazım diye düşünüyorum. Resimlere gelince böyle güzel sözler duyunca, havalara giriyorum vallaha çok teşekkür ederim. Bende fırsat buldukca sizin bahçenize giriyorum daha bitiremedim. Yanlız şakayık beni büğüledi.Benimde küçük bir şakayık bahçem var bazıları daha çiçek açmadı renklerini tam olarak bilmiyorum, inşallah bir tanesi sizinki gibidir. Tekkrar beklerin kendinize iyi bakın eşinize selamlar Sağlıcakla kalın sevgilerimle. |
Hemşom yağlıboyalarına bittim. Kocaman bir nazar boncuğu asıyorum şuraya...
|
Sevgili lir,sağ olasın canım çok teşekkürler nazar boncuğu için.
Sözüm olsun bende senın duvarına kocaman bir tablo asacağım hemşondan hatıra. Çiçeklerin nasıllar soğuktan zarar görmemiştir inşallah, yeni resimlerini bekliyorum sayfanı sık sık yokluyorum. Kendine iyi bak sağlıcakla kal canım. |
Böyle hemşoya can kurban, eline yüreğine sağlık. Soğuklardan bahçede çok etkilenen olmuş gibi duruyor. Bahar yeni filizlere gebedir inşallah. Çok öptüm. Ben gidip duvarlarımı boşaltayım;)
|
ablacığımın elektrikleri kesik herhalde,yoksa bizi buralarda habersiz bırakmazdı:)
|
Kardeşlerin bitanesi,doğru elektrikler sık sık kesiliyor, ama tabi senin haberin yok.
Köydeki evde blaşık makinasının su alan hortumu patlamış.İkinci yağan karda günlerce tazikli su evimi havuza cevirmiş orayla uğraşıyorum bu sogukta. Eve dönünce yorgunluktan bitap düşüyorum. Yani bu sene bana iyi vurdu sıkıntı üzüntü üst üste geldi.Neyaplım allah beterinden saklasın,karda sıktı artık yollar kapanıyor bir yere kımıldayamıyorsun ğitti derken yine başladı, işte böyle ablacım. Sizleri fırsat buldukca takip ediyorum,sağlıcakla kal selamlar. |
Sevgili alcen ,su basması benimde bitmeyen dertlerimden biridir... Hemde o kadar ki artık bazı evlerde su perisi olduğuna inanıyoruz çocuklarla..Berekettir diyerek kendimizi avutuyoruz ,böyle anlarda......:)))))
Hele de kış kıyamette,ne kadar zorlandığını tahmin edebiliyorum....Tanrı kolaylıklar versin...Kolay gelsin...Sevgiler....:) |
Sorma berrinb hanım, kışta zor ama neyapayım hallettik değişik sebeblerden bu kaçıncı
oldu.Sağ olasın canım çok teşekkür ederim. |
çok geçmiş olsun soğuk havalarda her dem kullanılmayan evlerde su saati ve borular donuyor,tedbir olarak saati yün ve benzeri birşeylerle korumak ve borulardaki suyu boşaltmak alcen kardeş:)
|
Su saati içerde bizim boru değil, blaşık makinasının su alan hortumu patlamış
allahtan temiz su. Hafta sonu diye barkın orda kalıyor biraz soba yanınca kurur hiç olmassa. Köye giderken fotoraf makinamı ikidir unutuyorum.Kapının önünde köpeklerimi karda nasıl yatmışlar görmenizi isterdim, sanki poz vermişler aynı bahçedeki çiçekler gibi hepsi yerlerde. Yani anlayacağın arkadaşım kar bize kendini oynatmadı. |
Sevgili alcen;
Canım çok geçmiş olsun senin bu hallerinden en iyi anlayanlardanım. Evin içinde su patlağı feaket birşey. Gelmeden önce benimde banyo dolabının arkasından devamlı su akıyordu birtürlü yerini bulamadık sucu naz yaptı gelmedi. Bende elime aldım keseri dolabın arkasını olduğu gibi kırdım ki ordaki körtıpa çatlamış dolabın arkasından aşağı akıyor. Vanayı kapattık geldik artık gittikten sonra çaresine bakacağız. Oturmadığınız zaman mutlaka boşaltki başına daha büyük kişler açmasın. Selamlar.... |
Sevgili fatma,
İki evle uğraşmak gerçekten zor oluyor, hele devamlı oturmayınca sorun hiç bitmiyor mtlaka biryerden birşey çıkıyor. Seninde zor tabi uzak olunca sık sık kontrol edemezsin. Devamlı köyde durmaya cesaret edemiyorum kışın sıkılıveririm diye,insansız duramıyorum sıkıldığımda oturup kahve içeçek arkadaş arıyorum. Yazın vakit güzel geçiyor tabi bahçelerde, misafirimde çok oluyor vakit güzel geçiyor. Neyse çoğu gitti azı kaldı,erik ağaçları tomurcukta yani bahar geliyor hayatım, kendine iyi bak birdaha hata olma çok öpüyorum. |
Bu gün köye gittim karlar birazcık daha vardı,herhalde sağlam pek birşey kalmamış
bende birdaha soğuğa dayanmayan hiç birşey ekmeme kararı aldım. Ah yücel arkadaşım seni dinlemedik,şimdi telef olanları seyrediyorum evet ağaçlar tomurcukta ama yine kar geliyormuş dondan sisten zarar görmeden bahara kavuşurlar inşallah. Senin bahçede birşey yoktur diye düşünüyorum inşallah yoktur. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025