![]() |
Alıntı:
İklim olarak benzer kuşaktayız:) |
Sevgili yücel, bu sabah gözümü açtım her yerde kar var lapa lapa yağıyor
artık istediği kadar yağabilir.Bahçelerde olan oldu zaten. Tamam artık dayanıklı bitkiler alacağım,bukadar sıkıntıya gerek yok. Senin yardımlarına ihtiyaç vaçip oldu, yardımlarını bekliyorum. |
Alıntı:
|
moralinizi hiç bozmayın baharla beraber öldü sandığınız bitkilerin bir çoğu yeniden can bulacak ,ağaç ve çalılarda zaten sıkıntı olmaz.
Havalar düzelip toprak tavına geldiği zaman oturma grubunuzun olduğu bir yere veya uygun gördüğünüz bir köşeye bir kaya bahçesi ve hafif bir toprak tepesi yaparsınız bodur ibreliler ve uygun bitki grupları ile destek verip güzel bir alan oluştururuz,ayrıca havalar biraz açınca bahçe zeminine biraz kompoze gübre atın çim alan daha bir yeşil olsun, gerisi kolay gözünüz korkmasın:) |
Sevgili alcen;
Üzülme benim gibi mevsimlik çiçeklere yönelirsin olur biter. Bende önce heves edip çok çiçek götürdüm diktim ama hep hüsrana uğradım. Yücel'in dediği gibi çalı formuna ağırlık vermek lazım . Bundan sonra kardeş sözü dinleyeceğiz. Selamlar... |
Üzülmüyorum fatmacım,yücel resimleri yükleyip,yükleyip havasını atıyor
eee haklıda söz dinlemedik. Demekki kışlar artık sert geçecek ona göre bizde gardımızı alırız. |
Sevgili kamelyavadisi,
doğru söylüyorsunuz bazı bitkilere soğuk yarıyor, bence siz çeşitleri çoğaltın kıştan etkilenmeyen bitkilerle. Kamelyaların açmasını bekliyorum,sizi tekrar kutluyorum selamlar. |
Alıntı:
Son dakikada hızlanır yarışı acık ara fark ile tamamlarsın. Yücel bey yarış boyunca hızlı koşup, sonlara dogru yorulacaktır:p Koşularda hep bunu izledim, en sondakiler bir hamle ile bayrağı kaıp götürüyor, :D Sevgi dolu selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yani manolyacım sende nerde saf tuttuğuna karar ver,
taraf olmayan bertaraf olur biliyorsun değilmi. |
Ben de fikrimi söyliyeyim bari... Sayın alcen çok zevkli ve sanatçı ruhlu olduğu için ne yapar yapar Yücel Bey'i "yok artık..!" dedirtecek fikirler bulur, havasını da atar...
Asıl ben ne yapacağım kara kara düşünüyorum...:( |
Manolya'cığım ne o çarkmı ettin haberim yok.
Alcen sen bu işin üstesinden geleceksin bak daha zamanımız çok doğru adım atarsak doğru yere oluruz. Çaktırmadan Yücel'in bahçesindeki bitki türlerinden edindikmi bu iş tamamdır. |
Alıntı:
|
Sevgili alcen,Çok güzel bir bahçeniz şirin de bir eviniz var.Süslemeleriniz renk ahenginiz harika güle güle oturunuz.Arkanızı dağlalara dayamışsınız.Mühteşem görüntü.Babanızın ocağını şenlendirmeniz insana, ne mutlu dedirtiyor.Gözlerimi tablolarınızdan alamadım hayran kaldım ellerinize sağlık ,ayrıca bizlerle bu eserlerinizi paylaştıdığınız için teşekkür
eder, görüşmek dileğiyle sevgiler. |
Alıntı:
|
Sevgili uzaylı,
hoş gelmişin sefalar getirmişsin,aah siz ne diyorsunuz yücelle baş etmek kolaymı sazı aldığı zaman eline insanı sapıttırıyor. Ama tabi birlik olup bizde boş durmayacağız.Şimdilik iyi geçinmekte fayda var, bilgilerinden faydalanmak lazım diye düşünüyorum. İşimiz zor biriciliği kaptıracak gibi görünmüyor.Laf aramızda haksızda değil bakacağız çaresine. Sizi takip ediyorum, önceleri anlayamamıştım ben sizin yanınızdayım,zaten erkeklerin sözü geçer kadının dediği olur. Sevgiler selamlar... |
Sevgili fatma,
bende aynı fikirdeyim şimdilik aramızı yücelle iyi tutalım,güzel bitkilerinden kopyaları cekelim diyorum. Sonra süprizlerimizi görür. |
Manolyacım,
sen aslında bertaraf falan olmazsın canım,ancak tanpon bölgede durabilirsin yapın itibariyle kimselere kıyamadığın için. |
Sevgili kelebekçalısı,
Kalp kalbe bukadarmı karşı karşıya olur,bu gün bahçenizi gezdim tam mesaj hazıcaktım arkadaşım geldi akşam yazarım dedim. Arkadaşların böyle güzel sözleri beni daha çok birşeyler yapmaya itiyor,çok teşekkür ederim sağ olunuz. Sizinde evinizi bahçenizi çok beğendim,bahçenize konuk ılacağım tekrar teşekkür ederim sağlık ve sevğiyle kalın. |
.....
1 Eklenti(ler)
Ganimetimden taşımla başlıyorum.
|
Ne hoş dekoratif bir taş alcen'cim.
Yücel bey görmesin bunu:p |
Günaydın Alcen'cim,
Bir solukta nefesimi tuttum ve okudum. Çünkü yavru köpeklerden bahsediyordun. Ellerine yüreğine sağlık canımsın. Merhamet dolu yüreğinden öperim ben senin. Ne güzel beslemiş ısıtmış ve bakımevine yerleştirmişsin. Umarım orada iyi bakılır. Barınaklar konusunda pek pozitif düşünemiyorum da. Eşinede ayrıca selam ve teşekkürlerimi iletirsen sevinirim allah ondan da razı olsun. Gerçektende yavrularla ilgilenmenin mükafatı bu buldugun antika hazine. Annenin ak sütü gibi helal olsun en iyi günlerde kullan canım. Hadi artık fazla meraklandırma antikalarını merak ediyorum, yola resimleride görelim. Kucak dolusu sevgi ve selamlarımla |
Biraz sonra köye gideceğim, hesini resimleyemedim ceker akşama yüklerim canım.
|
Alıntı:
|
Acil servis :))
Alıntı:
Dil altı ilacınız her daim yanınızda bulunsun zira alcen daha bir parça antika eser koydu sayfaya, ya diğerlerini görünce ne olacak:p |
Alcen Hanım .
Köpek yavrularıyla ilgili yazınızı okudum.Bu güzel davranışınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.Eşinizinde size yardım etmesi ayrı bir güzellik.Çünki bazı eşler böyle şeylere tepki verebiliyorlar.Eşinize de teşekkür ediyorum bu konuda.Ailece hayvan severliğinize hayran kaldım.Allah kalbinizdeki bu güzelliği asla eksiltmesin. Ailenize ve size saygılar selamlar. |
Güzel dilekleriniz için çok sağolun adil bey,eşim sabaha kadar yavrulara süt içirmek için
uğraştı. oda hayvanlara hiç kıyamaz. |
......
1 Eklenti(ler)
Evet şimdide sıra beşiğimde.
|
ablacığım senin adına çok seviniyorum her parçası tek ağaçtan yapılmış çok harika şu an hiç bir şey yapmayın sadece toz temizliği yapın yeter:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025