![]() |
Ah fatma durumlar berbat, şimdi köyden geldim kar kalkmış her şey yerlerde kırık kırpık olmuş.
Biraz zor adam olur bahçe,donanlar donmuş, cemonun bahçesini hiç düşünmek istemiyorum oraya kar daha çok yağıyor kimbilir ne oldu. Yani durumlar böyle canım. |
Alcen'cim,
Çok üzüldüm canım benim, evet emek verdin çabaladın ve kar mahvetti acı bir durum. Ancak canın sağolsun. Sağlıgımız herçeyden daha önemli. Tekrar daha iyisini yaparsın eminim. Doğa böyle birşey olsa gerek, bir yandan güzellikler verirken, bir yandanda alıp götürüyor. Yapacak birşey yok.Elden birşey gelmiyor maalesef :(( Allah yardımcınız olsun canım. Selam ve sevgilerimle |
alıp götürüyor ki yeniden yapalım diye.
tekrar çabalayalım diye, umutla bekleyelim diye, hep bir hevesimiz, emelimiz olsun diye, tecrübelerimiz artsın diye... ne güzel ki her kışta her taşınmada çiçeklerimizin başına gelenleri söylüyoruz ve birçok kişi yardım teklif ediyor karşılıksız. yeni arkadaşlar kazanıyoruz. ne güzel... benden çok fazla çeşit çıkmaz sizinkiler yanında ama havalar ısınınca ben de varım bahçeniz için yardıma. |
Sevgili ilksen,düşünmen bile yeter canım.Malesef kar bizi kötü vurdu ama, çok fazla hasar yok gibi. Sen benim miniklerime küçük annelerime iyi bak çok,çok öpüyorum.
|
...
2 Eklenti(ler)
Bende,sizlerle bir kaç yağlı boya çalışmamı paylaşmak istedim.
|
...
1 Eklenti(ler)
Devam ediyorum, birde ereğli manzarası sunuyorum sizlere.
|
....
1 Eklenti(ler)
Birtanede çok severek yaptığım yağlı boyam.
|
Resimlerin güzel, ellerine sağlık. Sadece yağlı boya mı çalışıyorsun, sulu boya resmin hiç yok mu? Nedense ben sulu boya resimleri daha dinlendirici bulurum.
|
Güler ablacım.hiç sulu boya çalışmadım.Bende sulu boya seviyorum ama tekniği farklı,belki sonra denerim.
|
Sevgili Alcen ellerine sağlık, nasıl güzel resimler öyle!
Bilsen nasıl imreniyorum senin gibi resim yapabilen arkadaşlara.. Merak ederim şimdi.. Kaç tablo çalıştın? Nasıl başladı bu merak, kendi kendine mi çalıştın kurs-atölye gibi yerlere devam ettin mi? Yoksa Allah vergisi doğuştan yetenekli misin? |
Sevgili feriha,sağ olasın canım.Kaç tablo çalıştığımı hatırlamıyorum ama epeyce oldu sanırım.
Resim benim hep içimde olan, bir türlü zaman ayıramadığım hobimdi. Ne zaman oğlum üniversiteye gitti,artık kendime zaman ayırmanın zamanıda geldi.Bir iki ay özel ders aldım ve resim hayatıma girmiş oldu canım. |
....
1 Eklenti(ler)
Dün bahçede açan kış ortancam.
|
....
1 Eklenti(ler)
Buda benim dünyalar tatlım leydi.
|
Alıntı:
|
kürkünün desenleri ne harika ya:)
|
...
1 Eklenti(ler)
Hızımı alamıyorum, Yüklemeyide öğrendim artık yandınız :)))
|
....
3 Eklenti(ler)
Sıra sıklamenlerimde.
|
Bergenya na maşallah..
Adı üstünde kış ortancası. Benimkinde bu sene tık yok sebebini anlamadım. Saksı değiştirmiştim rahat etsin diye memnun kalmadı ki açmadı. Bize böyle bitkiler lazım ama dayanamıyoruz ki ille her gördüğümüz bitkiyi yetiştireceğiz. Sonra da üzülüyoruz. Gülleri de yeni çektim dersen kıskanmam gerekecek ona göre Alcencim. Ellerin, dert görmesin canım.. Güzel bitkiler yetiştirsin.. Güzel resimler yapsın..;) |
Sevgili alcen,
Meğer bilmediğim daha ne hünerlerin varmış. Yağlı boya çalışmaların harika, ellerine sağlık, Resim yüklemeyide öğrenmişsin ve eminim oğlun bu işe çok sevinmiştir. Artık delikanlıyı resim yüklemek için alıkoymayacaksın, kendi işini kendin yapabilmenin tadını doya doya yaşa. Eee tabi ki bizlerde son derece mutluyuz bu durumdan. O güzel resimler anında bizlere ulaştırılacak ve bunun zevkini yaşamak ta bizi mutlu edecek.Çok çok teşekkürler Azim ve istemek herşeyin başlangıcıdır sanırım. Gerisi kolay kendiliğinden geliyor zaten. Güzel çiçeklerinle sayfanı coşturmuşsun, ellerine sağlık. Karlar altında bu manzaralar olabiliyorsa, baharda ne güzellikler olacak kimbilir. Başarılar ve en güzel günler diliyorum. Selam ve sevgilerimle Asu |
Maolyacım,beğendiğine sevindim canım.
Güller yeni değil canım, bahçede açanlar vardı.Meğer resim yüklemek çok kolaymış, neyse hallettim öğrenmem on dakika sürmedi. Hayatım daha bu sayfada neler göreceksin el ev yapımı. kış ortancalarını yeni cektim bir kaç tane daha var onlarıda yakında eklerim. Sevgiler kendine iyi bak. |
Sevgili ferihacım,güller yeni değil kış ortancası yeni, gerçi güllerinde üstünde çiçekler vardı.
Kamelyamda açmış sonra onlarıda eklerim,uğradıgın için çok teşekkürler canım. Kocaman öpüyorum. |
.....
2 Eklenti(ler)
Devam ediyorum.
|
Sevgili alcen,
Maşallah diyorum, sizin on parmağınızda on marifet varmış, bu seferde resimlere hayran oldum. Ellerinize sağlık. |
Alcencim iyi ki fotoğraf yükleme işini halletmişsin. Artık bol bol güzellikler görürüz senden.
Resim çalışmalarını merak ediyordum. Çok güzellermiş, ellerine sağlık:) Arada yaptıklarını yine görelim isterim. İyi ki çocuklar büyüyorlar da bizler kendimize zaman ayırabiliyoruz. Ben de çok isterdim resim yapabilmeyi ama tam ahşap, cam vs. boyamaktan resime geçme aşamasındayken hevesim sönüverdi, belki de korktum becerememekten. Evde hala boyalar, kitaplar, fırçalar duruyor. Bir gün belki yeniden heveslenirim diyerek tutuyorum, bir gaza geliversem keşke. Kış ortancana ben de bayıldım. Benimki kışa girerken tomurcuk verdi çiçeklerini açmaya çalıştı, birden -16 ları görünce korkudan pıstı. Belki ilkbaharda o güzel çiçeklerini bana gösterir umudundayım. Sıklamenlerin ne kadar güzel gelişmiş. Hatırladın mı Beşiktaş'taki ağaç diplerindeki minik sıklamenleri:) Gözlerimi alamamıştım bir sıklamen delisi olarak. Güzel leydin de pek bir zarif poz vermiş. Bir mıncır benim için:) |
Sevgili mandalinçi,çok teşekkürler ediyorum kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum
Sevgilerimle. |
Sevgili nevsuneciğim,sizlerden güzel sözler duymak bana moral oluyor resimleri beğenmene sevindim arkadaşım.
kış ortancası kaç yıldır acmıyordu, bu yıl açtı seninki bahara doğru açabilir. nesuneciğim, hazır boyan fırçan varken resim çalışmalarını başlat canım.Nasıl olsa cam ahşap boyadığın için sen bu işi yaparsın. İstanbulu hiç sorma, hatırlamazmıyım o geceyi ne yorulmuştum o gün.Güzel anı olarak kaldı .Leydim cok tatlıdır, kibarcık duruşuna bakma tepemizden inmiyor, seni çok kocaman öpüyorum bitanem kendine iyi bak. |
Sevgili Alcen...Bahçenize ancak bu gece girebildim...Ahhh canım resimleriniz harika ..Siz devam ediniz, sakın bıramayınız..Ben çok beğendim hepsi çok güzeldi portre olana bayıldım..:)
Vallahi siz beni basıp da geçmişsiniz... Ben bu resimlerin sahibiyle yarışma ya felan girişemem doğrusu...Renkleri çok beğendim.. Tebrikler ... Köpeğiniz de çok orjinal bir desene sahip...Vazodaki güller; sakın taze demeyiniz ...düşer bayılırım.:))) Benim arka bahçede bir tek gül açmış karların içinde ...Onu da kar prensesi olarak resimledim...Müzelik gibi ...:))))) Selamlar sevgiler canım...:)) |
....
1 Eklenti(ler)
Bu gün çektiğim gülüm,kar yine başladı.
|
Sayın aclen.
O güzel Evinizi ve bahçenizi ziyaret etme şansını buldum sayenizde.Herşey harika.Hazır kurulmuş masanıza ortak oldum.:)Çaylarımızı içtik ve bahçenizdeki o güzel düzenlemeleri, renk kombinasyonlarını bitki uyumluluğunu o güzel çiçeklerinizi hayranlıkla izledim.Allah sağlık sıhhat içinde sevdiklerinizle birlikte uzun yıllar yaşamayı nasip eylesin.Güle güle oturun İnşallah.. Trabzondan saygılar selamlar. |
Sevgili berrinb, resimlerimin güzel oldugunu sizin gibi arkadaşlardan duymak beni mutlu etti.
Yanlız ben sizlerle yarışacak kadar olmadım daha, hayatım ben haddimi bilirim. Canım, vazodaki güller taze değil yazdan kalma,karda birtanecik çektim, leydinin kürkü ilkgördügümde benimde cok hoşuma gitmişti,hava burada berbat sabaha kadar kar yağdı hala yağıyor soğuk felaket,allah garibanlara yardım etsin. Ördeklerine bayıldım,limonları donmadan kurtarmışşındır inşallah, kendine iyi bak çok öpüyorum. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025