agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   alcen / bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/25714.htm)

ciceksever70 31-12-2011 20:33

Sevgili alcen, size ve ailenize mutlu bir yil dilerim.

sevim4 31-12-2011 21:59

Sevgili alcen,mutlu yıllar.

alcen 01-01-2012 20:06

Sevgili, manolya,gulbirsen,fatma,çiçeksever70,sevim4 çok teşekkürler ediyorum.
hepinizin yeni yılını kutlar,sağlıklı.huzurlu,mutluluklar dilerim.

jineop 01-01-2012 22:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 887105)
Nasıl cekmişim.Gün batımına dayanamadım makinayı aldım elime.

Nasıl özlemişim, çok teşekkürler...
Mutlu yıllar...

Yücel Canpolat 13-01-2012 18:41

bahçe sahibi bizleri unuttu galiba, sonbaharla karışık kış görüntülerini bekliyoruz:)

alcen 13-01-2012 19:09

Sevgili yücel, bu gün köye gittim bahçe uykuda. Geçen gittiğimde birkaç resim çektim
onları yarın inşallah koymayı düşünüyorum.

Manolya_ 13-01-2012 23:14

yaşasın yeni resimler geliyor :)))

selenn 13-01-2012 23:50

Sevgili alcen, bugün bahçenizi dolaştım. O kadar keyifli fotoğraflar gördüm ki kendi kendime ne iyi etmişsiniz de babanızın hatırasına sahip çıkmışsınız dedim. Ellerinize sağlık, her yerde emek harcanmış belli ki. Kır sofralarını andırdı bahçenize kurduğunuz çay keyfi masası. Hele üzerindeki o kalp şeklindeki pasta harika gözüküyor.

Sukulentler de harikalar. Ne güzel gelişmiş Cemo çanağı ve Tredescantialar ve Echeverialar.

En son Karadeniz Ereğli'nin fotoğraflarına, özellikle de denize yansıyan ışıklara, bayıldım. İnşallah gelmek ve doya doya oraları görmek kısmet olur. Sevgiler, herşey çok keyifli ve güzel. Yeni fotoğrafları ben de bekliyorum:)

alcen 14-01-2012 01:04

Selencim, bahçeme misafir gelmişsin keşke haberim olsaydı,hiç olmassa bir kahve ikram etseydim.Deli kızın çeğizi gibi aynı resimleri dündürüp durduk,başka resimleride var bahardan kalma onları koymak istiyorum kısmet olursa yarın.Keşke gelsenizde beraber gezsek hele bahar **** yaz olursa çok güzel olur.
Benide sukulentler sarmaya başladı inşallah yaza onlarıda koyarım.
Canım bende senin sayfanı dolaştım gerçekten çok beğendim, güzel sözlerine teşekkür ederim canım seni kocaman öpüyorum kendine iyi bak.

alcen 14-01-2012 01:11

Manolyacım, inşallah yarın. Sen neler yapıyorsun, balkon sayfası açmayı düşünmüyormusun buralardan istediğin, yani bahçeden çekinmeden yazabilirsin sevgilerimle.

Manolya_ 14-01-2012 11:38

Sevgili alcen,
Yarın dedin (merakla bekledim)
Yarın oldu burada :)))

İyiyim çok teşekkürler alcen'cim.
tek isteğim önce canının sağlıgı ailenizin sağlıgı, sonrada bitkilerinizin.
Bu içtenliğin için gerçekten çok teşekkür ederim.
Teklif etmen bile büyük nezaket. Rabbim o güzel gönlünden geçen ne varsa gerçekleştirsin..
Selam ve sevgilerimle

alcen 14-01-2012 14:01

Manolya bu oğlanı evde bulmak çok zor.Evde olupta adam gibi resim yüklemeyi bana öğretemedi sözü var bu akşam için.Bende yanlış birşey yapmaktan korkuyorum canım.

alcen 14-01-2012 21:40

5 Eklenti(ler)
Devam:)

alcen 14-01-2012 21:42

4 Eklenti(ler)
Devam:))

alcen 14-01-2012 22:00

5 Eklenti(ler)
Devam.

alcen 14-01-2012 22:03

5 Eklenti(ler)
Devam;)

alcen 14-01-2012 22:05

1 Eklenti(ler)
Bitti:) sooooonnn:))

Manolya_ 14-01-2012 22:12

Sevgili alcen,
Sahidenmi bunlar yeni resimler:p
Okudunmu üfledinmi neler yaptın sen bu bahçeye.
Gözlerime inanamıyorum. Bu ne güzellikler böyle aman tanrım.
Tüüü tüüü tüüüüü maşallah 41 kere.
Eh dolayısı ile bayrak sendedir.
Jüri olarak ben diyorum ki bayrak alcende kalsın:D
Selam ve sevgiler

alcen 14-01-2012 22:21

manolya,keşke yeni olsalar bahardan kalma resimler canım.
Daha çok var ama oglan paydos etti.baharda daha güzellerini göreceksin.

Manolya_ 14-01-2012 22:28

ah şu senin oğlan nasılda naz yapıyor.
yapacak birşey yok madem bu güzel görsel şöleni oğluşun sayesinde seyredebiliyoruz, mecburen suyuna akacagız.
Sen yeni resim ekleyeceğim dediğin için bende şaşırdım, bu mevsimde bu ne diye.Hani miamide falan yaşasan normal diycem :))
Bahara ne kaldıki, resim çektim yükledim diyene kadar bahar gelecek.
Kimbilir o bahçeyi yine nasıl coşturacaksın.

alcen 14-01-2012 22:39

yeni resimlerde vardı, inşallah haftaya onlarıda yükleriz şekerim.
Ondan öğrensem çok iyi olacak resim yüklemeyi fırsat bulup yanında oturamıyorum.
Yine kapıda arkadaşları bekliyordu.

Manolya_ 14-01-2012 22:49

Gençlik böyle birşey işte. Bırak yaşasın gençliğini. en doğal hakkı elbette.
Olsun yinede sağolsun fırsat buldukça yüklüyor en azından.
Ah keşke yakın olsaydık, ben kapris yapmazdım büyük bir zevkle yüklerdim bu güzellikleri herkesin görmesi lazım.
Hayallerim gerçek olur bakarsın komşu oluruz :))) sayısaldan haber bekliyorum

alcen 14-01-2012 22:56

İnşallah, allah büyüktür neden olmasın daha güzelleri senin olsun inşallah.

Yücel Canpolat 15-01-2012 02:57

mutlu bir istanbul dönüşü gecenin saat dördünde böyle güzel çiçekler görmek hangi kula nasip olur ki!!
emeği geçen arkadaşımıza ve resimleri yükleyen delikanlıya kucak dolusu teşekkürler:)

berrinb 16-01-2012 00:13

Kış kıyamet,nerden bu güzellikler..Sakın yeni çekildi demeyiniz de ,tası tarağı toplayıp KRD.Ereğlisine evi nakil etmeyeyim....:))

vallahi gece gece içim açıldı ..Ruhum da bayram etti..Ah..ahh..O clematislerin güzelliği harika sarmışlar...Güller de aynen.. Resimleri böyle depolayıp da ,kışın bizlere sunmanız fevkalade.... Ellerinize gönlünüze sağlık....

Selamlar sevgiler...:))

alcen 16-01-2012 00:31

Yok,yok berrinb hanıncım,bunlar bahardan.
Ama inşallah bu bahar daha güzel olacaklar,birde bahçede köstebekmi,faremi bilmiyorum
birtanesi geziyor.Bitkilerimin köklerini yiyor, koparıyor onlar olmasa daha iyi olacak.
Sevgilerimle canım.

berrinb 16-01-2012 00:36

Sevgili alcen..benimde bir sene güllerimi hiç bırakmadılar kökünden gitmiş şekilde baharda bulduk...Dana burnu diye büyük bir toprakaltı böceği var ..O yapıyor.. Aman her yere zirai bir ilaç koyun..Yoksa tanrı korusun çok üzülürsünüz..Fare ve köstebek bitki yemez biliyorum ben ...
Biz böyle sabahı bulacağız galiba ,ben size siz bana...İyi bir raslantı oldu...Sevindim...öpüyorum sizi....İyi geceler...:))

ilksenozturk 16-01-2012 15:42

ne kadar da mütevaziymişsiniz benim sayfama bakıp benimkilere 'güzel' diye yazarken...
ben de ne kadar yolun başındaymışım meğerse.
elleriniz dert görmesin...

Yücel Canpolat 16-01-2012 16:54

.Dana burnu diye büyük bir toprakaltı böceği var ..O yapıyor.. Aman her yere zirai bir ilaç koyun..Yoksa tanrı korusun çok üzülürsünüz..Fare ve köstebek bitki yemez biliyorum ben ...
[/QUOTE]

Berrin hocam doğru söylüyor dana burnu sebze ve bitki köklerini yer fare ve köstebek yumrulu (soğan sarımsak turp v.s)bitkilri yerler.
Çare olarak ziraatçiden alacağınız bir böcek ilacını un ile karıştırıp hamur yapın nohut büyüklüğünde bitkilerin yöresine atın,geceleri toprak yüzeyine çıkarlar ve yerler:)

alcen 16-01-2012 17:28

Merhaba yücel,onlar bitkilerin altlarına tunel yapıyor tunellerin içinede koymak gerekirmi.
Pekmez nasıl çok tatlı maşşallah.
Bu gün yine bir sürü saksı degiştirdim, yaza hazırlanıyorum haberin olsun .İyi akşamlar.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025