![]() |
övgü dolu sözleri tabi ki siz alacaksınız,düzenleme, bitki yerleşimi,atölyeniz ferforje masa daha niceleri,bizde cemoy la karşıdan melül melül izleyelim hasetimiz den çatlıyoruz da haberiniz yok sizin:))
|
Alıntı:
Hasetimden en güzel kareleri eklemiyorum:D:D:D Gelip gözünüzle görün diye:)) |
Alıntı:
|
Biraz sonra becere bilirsem, size nasıl bir görsel şölen sunacağım. görürsünüz siz.
|
Tebriklerr:)))
Ereğli eşittir sukulent. İlk fotoğrafta görüldüğü gibi:) Devamını bekliyorum memleketimin. |
5 Eklenti(ler)
manzalara devam:))
|
4 Eklenti(ler)
3 fotoğrafı aynı yüklemişim acemiliğime geldi:D
|
Arkası yarın.
|
Nasıl cekmişim.Gün batımına dayanamadım makinayı aldım elime.
|
Kızarmış ekmek ve hamsi offf..Gecenin bu vakti karnımı acıktırdın alcen.:)
Festivali unutmuşum ben. Umarım güzel geçmiştir. Çınaraltını da özlemişim hani. |
Alıntı:
|
Daha çok beklersin.Can kurtaranlarım gelmedi.
|
Sevgili alcen,
Ellerine sağlık. Bu ne muhteşem manzaralar böyle. Bizimle paylaştığın için çok teşekkürler Canım cennet Türkiye'm hayranım sana. Selam ve sevgilerimle kalınız sevgili alcen. |
Of of of bahçenize bayıldım ellerinize sağlık. Nasıl olmuşta bugüne kadar ben bu güzellikleri görmemişim. gebzede otururken en sevdiğim kapı komşumun eşi ereğliliydi ve onlar 2 sana önce ereğliye taşındılar bu yaz kısmet olursa onu ziyerete gidicem. Eğer kabul ederseniz sizi görmek ve bahçenizi ziyaret etmek isterim.
Sevgiyle kalın. |
Sevgili musbet önce bahçeme hoş geldiniz diyorum. Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.Ziyaret ederseniz seve, seve buyurun beklerim memnun olurum.Ereğlili arkadaşınızlada tanışmak isterim sağlıcakla kalın.
|
Cok güzel resimler. Özellikle hamsiler buralarda bulunmadigi icin daha bir güzel göründü gözüme.
|
Her şey çok güzel görünüyor sevgili alcen, ellerinize sağlık, mutlu günlerde oturun güzel eviniz ve güzel bahçenizde.
|
Segili loveflower.Çok teşekkürler ederim.
|
Sevgili alcen keşke hamsi şenliğinde Ereğlide toplansaydık ne eğlenceli olurdu. Bu arada bende kendime çaktırmadan gezecek yer arıyorum...Selamlar...
|
Fatmanımcım hamsiye gerek yok,her zaman gelebilirsiniz.
|
Alıntı:
|
Haklısın kardeşim hamsi bahane Ereğli'ye gitmek şahane olur.
Ama bende öğretmenler evinde kalacağım....Ha ha ha ....... |
çok güzel resimler
şu an yemek vakti ve hamsiler olan resim sanki en güzel resimmiş gibi geliyor bana ayrıca eviniz ve bahçeniz de çok hoş sağlıklı günler dilerim |
Sevgili alcen;
Ben bu bahçe sayfasını daha yeni açtığınızda hayranlıkla izlemiştim. Ama işlerimin en yoğun olduğu döneme geldiği için bir türlü yazamadım. Epeyce geciktiğimin farkındayım. Bahçede dikkatimi çeken en önemli şey, saksıların bile özenle seçilmiş olmaları, yer yer sepiştirilmiş figüratif objeler, süs havuzu ve sevimli ve sıcak görüntüsüyle eviniz olmuştu. Aslında herşey bir bütünlük ve sadelik içinde. Sizi kutluyorum. Biraz önce baştan sona fotoğraflara bir daha baktım. Hakikaten çok güzel ve özenli bir mekan. Sağlık ve mutluluk içinde yaşayın. |
Ornan bey.Önce bahçeme hoş geldiniz demek istiyorum,bahçem için söylediğiniz güzel sözlerinize çok teşekkürler ederim.Sizlerin bahçelerinin yanında lafı bile olmaz, her zaman
buyurun beklerim sağlıcakla kalın. |
Ayhan bey, inşallah gelirsiniz hep beraber hamsi partisi yaparız. Daha guzel evler bahceler inşallah sizlerin olsun. Güzel kızlarınız ve eşinizle beraber çifliğinizde mutlu yaşarsınız.Sağlıklı güzel günler dileği ile.
|
Fatmacığım, istanbuldan döndüğümden beri yazmaya fırsat bulamadım canım. Ereğli istanbula benzemiyor şekerim,bir uçtan öbür uca isterse insan yürüyebiliyor,öğretmen evi falan unut canım.İstanbulda ulaşım kolay olsaydı seve seve sende olurduk,Zaten cemo sana gelemediği için çok üzüldü bana kızıp durdu kusura bakma tatlım.Seni gerçekten cok
evdim sağlıcakla kal. |
Szevgili alcen,
YENİ YIL tüm ailenize uğur, mutluluk,sağlık ve huzur dolu günlerle gelsin gönlünden geçen tüm dileklerinin yeni senede gerçekleşmesi dileklerimle. Selam ve sevgilerle Asu |
Mutlu yıllar Alcen
|
2012 yılının size sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025