![]() |
Adaletcim, anlamıyorum ama sanırım kampanula çinsi, yengemin bahçesi olduğu gibi mora boyanmış durumda.Taşlı toprakta çok coşmuşlar bide benim gibi dakka başı sulamıyor..
|
Sevgili rhepsağ67, arkadaşım bizimburalarda sarısı bol miktarda bulunuyor sarı katır tırnaklarının.Senbi gelsende çiçekleri yakından görsen diyorum canım.
Gönderdiğin leylaklar büyük bir ihtimalle tutacak,semayada çok selam ikinizide öpüyorum...... |
Alıntı:
|
Sevgili alcen,hiç öyle güzel clematis görmedim muhteşem olmuş.Havuz,nüliferler.şakayıklar,hasekiler,güller offf sukulentlerrr aman Allahımm bahçelerin hepsi birbirinden güzel.
|
Alıntı:
çok özeniyorum sucul bitkilere ama yerim pek müsait değil. bu sene bir kovada nilüfer deniyorum, dipte minnacık 2 yaprak var ama inatçı çıktılar, 'biz burda iyiyiz, sen işine bak' diyorlar bana :( #506 ama bu nasıldır, nedir yaaaa, valla nutkum tutuldu, çok çok güzeller |
Sn alcen, esim diyor ki domatesler olduysa gidelim toplayalim kalmasinlar dallarinda sonra cururler falan:)
|
Sayın alcen bahçeniz çok güzel bir peyzaja sahip adeta bir peyzaj mimarı gibi çalışmışsınız sizi tebrik ediyorum.Kolaylıklar diliyorum.
|
Her şey çok güzel. havuzun güzelliği daha da güzel
Ereğli iklimi bitkiler için ideal Tebrik eder iyi günler dilerim |
Sayın alcen, bahçenizi bu sabah gezdim ve çok beğendim. Hele nilüfer havuzu ve atölye kapısının girişindeki clematise bayıldım.Merak ettiğim clematis tek kök mü acaba? Ellerinize sağlık, emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almışsınız. O bahçede olup, masada çay içmek vardı şimdi. İnşallah bir gün bende bu beton yığınından kurtulurum da böyle bir bahçeye sahip olurum. Bahçeniz masallardaki bahçeler gibi aynı, hayallerimin bahçesi yani..Peyzaj mimarı gibi her bir köşeyi cennete çevirmişsiniz.Ellerinize sağlık. Sevgiyle kalın
|
Sevgili dağ çiği,sağ olasın canım insan birşeyleri isteyince inan başarması çok zor olmuyor
teşekkür ederim. selamlar sevgiler....... |
Sevgili ilksen,
ben senin için nilifer fotoğrafı yüklemezmiyim, en kısa zamanda yüklerim canım. Yanlız kovada nilüfer iyi olmuyor denemiştim, uzun zaman sıcaklarda kalırsa çürüyebiliyor sen iyisimi ufak bir gölet yap çok daha ğüzel olur. Bana yolladığın bitkilerin çok iyi durumdalar, onlarıda yükliycem yakında. Selamlar sevgiler canım.... |
Sevgili yesavaş,
domatesler olmadı ama salatalıklarımda çok var,fasulyeleride gerçekten abartmışım bahçenin yarısı fasulye. Siz gelene kadar domateslerde olur tahmin ediyorum nede olsa mesafe uzak. On gün ereğliden ayrıldım döndüğümde pek gelişmemişler,on günde bir kere sulanırsa öyle olur, eşine söyle domatesler olmadı ama dutlar olmaya başladı kirazlarda. Eşine ve sana selamlar sevgiler..... |
Sevgili gatatas,
bahçeme hoş geldiniz, bende size yazmayı düşünüyordum.Üzümlerim yapraklandılar her gün başlarına gidiyorum,inşallah tutarlar sularını hiç eksik etmiyorum. Bahçem için güzel sözlerinize teşekkür ederim..... Selamlar sevgiler.... |
Sevgili ahmeter,
sizleri bahçemde görmek ne güzel,sizin kadar olmasada birşeyler yapmaya gayret ediyorum. Ereğli iklimide değişti artık her yerde olduğu gibi,ama yinede güzel. Havuzu beyenmenize sevindim, yanlız nilüferlerimin yaprakları çok büyük oluyor gübrede vermedim hiç aralarından fazlaları koparıyorum,çiçeklerini göremiyorum..... Nazik ziyaretinize çok teşekkürler... Selamlar sevgiler...... |
Sevgili Dilek Sarıkaya,
sizlerden ğüzel sözler duydukca emeklerimin boşuna olmadığını görüyorum,buda beni çok mutlu ediyor. Klematisler ektigimde bir köktü,klematis zaten arsız bir bitki çabuk gelişiyor. Bir gün senin daha ğüzelleri olur inşallah canım, bahçende bitkilerinle bizim gibi oynarsın..... Çok teşekkürler ziyaretin için. Selamlar sevgiler..... |
Merhabalar sevgili alcen, yolculuğunuz güzel geçmiştir umarım. Kimbilir ne kadar büyük bir enerji ile gelmişsinizdir, Adana toplantısından sonra:)
Sevgi ve selamlarımla... |
Ben ne kadar güzel bir yere geldim böyle. ;)
Karadeniz'e gelmiş gibi oldum. Ellerine sağlık alcen ablacım. Bahçen çok güzel. Sayfayı beğeni yağmuruna tuttum, bildirim kutunu doldurmuş olmalıyım:) |
Amin diyorum, başka da bir şey demiyorum sevgili alcen... Allah söyletmiş olsun, fakat zorrr bir ihtimal
|
Sevgili emre,
teşekkürler canım,ben seni gerçekten karadenizde görmek isterim....... Senin gibi gencecik bir delikanlının bitkilere olan ilgisi çok hoş,inşallah birdaha görüşmek kısmet olur... Kucak dolusu sevgiler...... |
Ankara'da Mersin'den aldığınız şu bitkileri ne zaman göreceğiz sevgili alcen?
|
Sevgili Dilek Sarıkaya,
neden olmasın, inşallah kısmet olur yeterki iste, gün doğmadan neler doğar bir bakmışsın bahçelerde yorgunluktan kımıldayacak halin kalmamış....... |
Adaletcim,
inan daha ekmesini bitiremedim, bu gün canımı çıkardım bahçede en kısa zamanda yüklerim........ Alması iyiydi ama ekmesi eziyet oldu,eskiyi sök yeniyi ek güya saksı istemiyordum bir yığın saksı oldu.... |
3 Eklenti(ler)
Kırmızı diye aldığım klematisin rengi.Adalet kampanula cinsimi diye sorduğun
mor çiçeğin tam açmış hali,doğadan ektiğim solanum cinsi bir sarmaşık türü ben çok sevdim....... |
Solanum cinsi olan, solanum dulcamara.:)
|
Mor çiçeğin içinde kalpler var. ;)
|
Hiç fark etmememiştim gilancım,görüyorsunuz değilmi çiçeklerim bile sevgi dolu..........
|
5 Eklenti(ler)
Sukulentler büyümeye başladılar........
|
5 Eklenti(ler)
Küpelerin bir kısmı açmaya başladı,rekslerden hiç kaybım olmadı........
|
Alcenciğim müthiş görüntüler inan bana ruhumu dinlendirdi, Amasraya geldiğimde kesin senin bahçeye geliyorum, canım bahçende senin gibi her yönüyle çok güzel.
|
Alcencim clematisinin cinsi sanirim vylle de lyon. Bende de var iki tane. Sukulentlere bayildim. Sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025