![]() |
3 Eklenti(ler)
Sakdağ ve sukulent sevenler için.....
|
484.mesajdaki son gülün kokusu,Beylerbeyine kadar geldi....Yanılmıyorsam benim en sevdiğim kokulu güldür O.....Harika açmışlar canım..ellerinize sağlık...
Sukulentler geçen seneden mi ..Bu sene mi aldınız...kışı dışarıda geçirebildiler mi diye soruyorum...Sevgiler sevgili Alcenciğim...:)) |
Sevgili berrin,
oralara kadar geldimi kokusu,sukulentler geçen yıldan sağlam kalanlar berrin çok sayıda sukulenttim gitti sağlam kalanlar soğuğa dayanıklı olanlar . Kalanların hepsini bahçeye ektim,evde bakmak çok zor oldu köyde. Sulamadım kurudu suladım çürüdü. Bazılarınıda yeni saksılara geçirdim canım. Selamlar çok öptüm.... |
Alıntı:
Sarısını ilk defa görüyorum. http://www.agaclar.net/forum/attachm...6226932000.jpg |
Sevgili KAPTANzst,
Bende ilk gördüm sarıyla beraber görmediğim beyazı,narçiçeği birde sıklamene yakın bir rengini aldım bu yıl ama onlar açmadı... |
4 Eklenti(ler)
Gelin tacı gelin olmuş durumda,pompom güllerimde çok zarif yumrulu şakayıklar açma gayretindeler........
|
Bunca güzellik arasında bende, sarı şakayığı tek geçiyorum.;)
Duyanda at yarışları ile ilgilendiğimi sanacak. Hayatım boyunca bir kez oynadım. 'Tek geçtiğim' at birinci geldi. Ama üçte kaldım.:D |
Sevgili orhan hocam,
Kış kıyamaet düzcelere gittiğime değmiş değilmi,ama öbürlerinde tık yok sarı durdukca rengini açtı daha güzel oldu. Çok teşekkür ederim,selamlar... |
Ya herşey gerçekten çok güzel, hayran hayran bakıyorum, ama benim fasulyelerim salatalıklarım hiç görünmüyorlar başlarına birşey gelmedi di mi:):)
|
Sevgili ysavaş,
Senin salatalıkların gayet iyi durumdalar, fasulyelere gelince daha yeni çıkıyorlar biberlere gelince bir kısmı çiçek açıcak. Diğerlerini söylemiyorum, bu gün onlarla ilgilendim resimlerini çekemedim ama yarın birgün podyumda olurlar. Ssevgiler selamlar....... |
3 Eklenti(ler)
Montanalardan sonra açan klematislerim, bu yıl çok büyük açtılar......
|
2 Eklenti(ler)
Yumrulu şakayıklar, çok katlı açmadı.......
|
1 Eklenti(ler)
Bu yumrulu şakayığın rengi farklı sanırım, çiçeğide farklıdır inşallah.....
|
1 Eklenti(ler)
havuz başından sedumlar......
|
5 Eklenti(ler)
Sevgili yesavaş,
Bunlar senin sebzelerin, daha hepsi burada değil yanlız dikkatini çekerim, biberler çiçekte salatalıkların botu kısa ama üstünde salatalıkları var...... |
Ahh..aaaahhh...Bahçe yine yıkılıyorr....Şakayıklar,gelin tacı ,sarı güller harika açmışlar..Clematislere hiç diyecek yok doğrusu....Bahçeni ve stilini çok beğeniyorum canım....Tanrı nazardan saklasın...Sebzelerde dikmişsiniz...:))
Güle güle tadını çıkarınız..Kucak dolusu sevgiler alcenciğim..:)) |
Sevgili alcen;
Bahçe harika olmuş. Güllere bayıldım, climatisler beni uçuruyor, şakayıkları görünce tutuklu kalıyorum, sebzeler başka güzel, bu güzellikleri paylaştığın için bütün istediğin bitkiler ve istediğin kadarı bahçende olsun dilerim. |
Sevgili berrincim,
bu yıl çok yoruluyorum sebze ile bahçe nefes aldırmadılar bana inan sebze işi daha yorucu, belki çiçekleri çok sevdiğim için onlarda yorulmuyorum. Sebze işini biraz abarttım galba, gelen arkadaşlara toplayın demekte çok zevkli oluyor insan havalara giriyor. Çiçeklerim bu yıl keyifli, çimleri biçmem lazım ondan sonra aşadan yukarı bütün bir resim çekicem, yani bahçenin bütününü. canım çok sağolasın sevgiler çok öpüyorum... |
Sevgili alanur,
ne güzel dileklerde bulunmuşsun inşallah daha güzelleri senin olsun canım, çok teşekkür ederim...... Selamlar sevgiler... |
Evet arkadaslar benim sebzelerim guzelce buyuyorlar, buradan herkese duyuruyorun kim gelirse toplayip gidebilir degil mi sn alcen:)
Masallah diyelim bol bol... Ya benim salataliklar cicek dokuyorlar kimse heveslenmesin oradakilr ancak bana yeter duyurulur... |
Sevgili ysavaş,sen telaş etme her ğün takviye ekiyorum eğer ürün verirse elimizde kalacak
sebzeler. Ben sana otobüse koya koyar yollarım, üzülme salatalıklarının çiçek dökmesine...... |
1 Eklenti(ler)
İlk nilüferim açtı, ğüya nilüferimi çekmiştim resim çekmek yapmaktan daha zormuş......
|
1 Eklenti(ler)
Toplu halde olduğu zaman, doğadan bitkilerde çok hoş duruyor......
|
Sevgili alcen, yine harika, hep harika. :eek: Aklım nilüferlerde kalmış halde ayrılıyorum sayfanızdan. Elinize emeğinize sağlık. Sevgiler. ;)
|
Şakayık da tutuklu kalmak... ;)
Ben da... :p |
Sevgili alcen, bahçeni ilk defa detaylı olarak gezebildim ve çok beğendim. :)
Hele o ilk sayfalardaki çay saati masası yok mu! Çok şık, çok romantik, çok elit. İngiliz kraliyet ailesinden bir fotoğraf gibi. :) Bu pembe papatyalar havuz başlarına ne kadar yakışmış, önce cemo'da sonra sende gördüm. Çiçek dolu bahçende mutluluk dolu bir yaz dilerim. :) |
1 Eklenti(ler)
Sevgili sudenur,
bunlar senin için yakında hepsi açınca yine yüklerim,senin daha güzelleri olur inşallah.. Sevgiler selamlar.... |
Sevgili Doğayla barış,
Bebde şalayıkları çok seviyorum yakında yenileri açıcak inşallah farklı olurlar onlarıda senin için yüklerim ... Sevgiler selamlar... |
Sevgili gilancım,
hoşgeldin sefalar getirdin canım, güzel sözlerin için çok teşekkürler ederim.Bende senin bitkilerine bayılıyorum hepsi birbirinden güzel. Balkonunu sabırsızlıkla bekliyorum,daha ğüzelleri sana kısmet olur inşallah. Sevgiler selamlar.... |
........
2 Eklenti(ler)
Renk cümbüşünü seviyorum......
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025