![]() |
hey gözünü sevdiğim karadeniz her zaman farklı güzel Trabzon en son gitiğinden sonra epey değişmiş şimdi en kısa zamanda bir daha gelmem lazım
|
Adil abicim maşallah resimler super olmuş o resim karelerindeki yerleri görmek isterdim
İnanın çok şahane yerler ellerinize ve ayaklarınıza saglık Saygılar |
Alıntı:
Trabzon şehrimiz.Turizm için gerekli her konuya hakim bir bölge.Yok yok diyebilirim.Daha yapılacak çok iş var. Karadeniz boydan boya cennet bir bölge.Böyle bir bölgede doğduğumuz için çok şanslıyız. Trabzonu yeni haliyle daha çok seveceğinize eminim. Saygılar selamlar. |
Alıntı:
Beğeniniz için teşekkürler.Saygılar selamlar. |
inşallah bir daha gezmek kısmet olur [ bir kaç güne ne kadar yer sığdırabilirsek ]
|
Gene çok güzel manzaralar, usta çekimler.
Ellerinize sağlık, çok modern bir görünüşü var Trabzon'un. Eskinin de korunarak, şehirlerin büyümesi beni çok mutlu ediyor. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Beğeniniz için çok teşekkürler. Saygılar selamlar efendim. |
sarı kasımpatı
5 Eklenti(ler)
kasımpatı zamanı.
|
kasımpatılar ve meleklerin boruları
5 Eklenti(ler)
kasımpatı zamanı.
|
Melekleklerin boruları.
5 Eklenti(ler)
Hala çiçek açmaya devam ediyor.
|
Melekleklerin boruları.
5 Eklenti(ler)
kokuları etrafı sarmış.
|
Melekleklerin boruları.
5 Eklenti(ler)
devam-2
|
Melekleklerin boruları tohumu.
5 Eklenti(ler)
tohum verenler.
|
biber
5 Eklenti(ler)
dolmalık ve yedi veren süs biberleri.
|
Adil bahçe.
5 Eklenti(ler)
Bahçe ve çiçekler.
|
emeklerinize sağlık sn. Adil, melekler ve kasımpatılar süper; imrenerek izledim:)
|
Sayın milica2010 beğeniniz için çok teşekkür ederim.:)
Saygılar selamlar efendim. |
sarı ponpon gül.
2 Eklenti(ler)
Muammer bey den aldığım sarı ponpon gül çeliklerinin 3 adedi tuttu.
|
boru çiçeği
1 Eklenti(ler)
farklı bir çeşidi.
|
Şimşir.
2 Eklenti(ler)
Uclarından aldığım küçük filizler i saksıya diktim hepsi tuttu.
|
papatya.
3 Eklenti(ler)
Formunu yeni yeni oluşturuyor.
|
Çiçeklerimin son hali.
4 Eklenti(ler)
Sonbaharla birlikte renkler sararıp kızarmaya başladı.Şimdi çevremiz ilkbahardan daha farklı güzel bir görsellik sunuyor.Kokulu lilyum herzamanki gibi coşmuş.
|
Mor dut kalem deneme.
5 Eklenti(ler)
Mor dut ağacından aldığım kalemleri sera içine ve dış mekana diktim.Bakalım kaç tanesi filiz atacak.
|
mantar.
4 Eklenti(ler)
Fındık bahçesinde gezerken hazine buldum .:)Bu güzel mantarlar çimenlerin üzerinde peri bacaları gibi duruyorlardı.Bu yıl gerçekten mantara doydum diyebilirim.
|
Mantarı tuza yatırma.
5 Eklenti(ler)
Mantarların tuzlu suya yatırılmasının önemi.Hem dezenfekte olması terbiye edilmesi manasına gelir.
|
Soğanlı mantar tarifi.
5 Eklenti(ler)
Buzdolabında Tuzlu suda mantarlarımız beklerken ,doğranmış soğanlarımızı tavamızda tereyağıyla pembeleştiriyoruz.Sonra Mantarlarımızı sudan çıkartıp süzerek soğanların üzerine seriyoruz.Ağzını kapatmadan kavurmaya devam ediyoruz.Bu arada tuz atmanıza gerek yok.Tereyağındaki ve tuzlu suya yatırılmış mantarlar artıdan tuz atmaya gerek yok.Tamamen kızarınca servis yapıyoruz.Afiyet olsun.
|
Bensiz haa:(
Cebelitarık'tan geçtilermi bari:D |
vayyyyy sayın Kaptan bize böyle bir gezinti tertip etmemişti . ellerinize ayaklarınıza zamanınıza emeklerinize sağlık .. bende Trabzonu gezmiş kadar oldum ... çok teşekkürler
|
Alıntı:
Üzülerek Cebelitarıktan geçtiler maalesef.:) Saygılar selamlar abi. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025