![]() |
Trabzon hurması.
5 Eklenti(ler)
Yapraklar dökülünce farklı bir güzel görünüyor.
|
Trabzon hurması.
4 Eklenti(ler)
Kar yağana kadar üzerinde kalırmı acaba.Üzerinde kar varken de güzel görüneceğine eminim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eyvallah abicim herşey gönlünce olsun,kalay gelsin
esen kal |
Alıntı:
Dalında olgunlaştıkça günübirlik alıp yiyoruz. Yeterince kurutulmuşu var. Çalışma sırasında kimin aklına geliyorsa hemen bir tane alıyor. Benim torun bile ortak bu ağaca:D |
Tuya kardeşim dalında görünmesini daha çok seviyorum .Olgunlaşanları canı çeken alıp yiyor.Toplayıp bir kenarda olgunlaşmasınıda bekleyebiliriz.geçen yıl toplamıştık,bu yıl böyle olsun istedik.Hiçbiri zayi olmayacak emin olabilirsiniz.:)
Saygılar selamlar efendim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu ağaç portakal iriliğinde marketlerde tane olarak satılan bir tür.Bunun haricinde 3 çeşit hurma ağacım var.Çok verimli bir meyve .Her yıl aynı verimi alabiliyoruz.Fındığın yerini alabilir.:) |
Safari.
5 Eklenti(ler)
Biraz doğada yürüyüşe ne dersiniz.İlk önce meyilli arazide ayakta durabilmek için bir deynek yapalım.Bu deyneği fındık bahçesinden özel aldım.Sonra ormanın ve arazinin güzelliklerini paylaşalım.:)
|
Safari.
3 Eklenti(ler)
Deyneğin ucunuda çok maksatlı bıçakla düzeltkten sonra yürüyüşe hazırız.
|
safari
5 Eklenti(ler)
önce doğayla birlikte fotoğraflarımız.
|
Safari.
5 Eklenti(ler)
ağaçlara tutuna tutuna dökülmüş yaprakların hışırtısıyla yol almaya devam ediyoruz.:)
|
Safari.
5 Eklenti(ler)
ağaçlar ve kuş sesleri ayaklarımızın altındaki yaprakların sesi,sımsıcak bir doğa.
|
Safari.
5 Eklenti(ler)
işte ormanın güzellikleri görünmeye başladı.
|
Safari.
5 Eklenti(ler)
Yabani siklamenler ormanda yosun tutmuş alanlarda bolca bulunuyor.
|
Safari.
5 Eklenti(ler)
sıçan dikeni ve meyvesi.Ve yabani muşmula .Ormanda kuşların rızkına ortak oldum.:)
|
Safari.
5 Eklenti(ler)
zor koşullarda ilerlerken gördüğüm bu meyvenin adını bilmiyorum.
|
Safari.
5 Eklenti(ler)
yabani kuşburnu ve diğer meyveler.
|
Safari.
5 Eklenti(ler)
Anderhane ve meyveleri ormanın bir başka güzelleri.
|
Bir kişinin böyle yerlere gitme imkanı çok güzel :(
|
safari.
5 Eklenti(ler)
Çok farklı bir lezzet .Anderhane ağacının altında oturup gelip meyve yiyen kuşları biraz seyrettim.
|
Safari.
5 Eklenti(ler)
Böyle iri ve çok meyve verenini il kez görüyorum.
|
Safari.
5 Eklenti(ler)
zirveye çıktığımızda yorgunluk had safhadaydı.Kekik dolu alanda bir mola verdim.Kekiklerin yapraklarını parmaklarımla ezerek harika kokularını ciğerlerime çektim..Bu alan güneşin doğduğu ve tepe üstü bir yer kekik alanı doğal olarak oluşmuş.
|
Safari.
5 Eklenti(ler)
zirveden tepelere bakış.son kareler Safarimizin sonu.Farklı bir ortam olsun istedim.Umarım beğenmişsinizdir.:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Adil Bey kardeşim,
Gene gezinize ortak kıldınız bizleri, teşekkürler. Hemde ne gezi..., kokusu ve tadına ortak olduk, muhteşem manzara dışında. Baston için ise; I-ıh size yakıştıramadım, 3 kuruşa öyle baston misali..:))). Bir belgeselde izlemiştim; ateş ve su ile dalın bir çatalını aşağı doğru bükerek 1-2 ayda bir dağ bastonu yapıyordu bir ustamız, hani şu sizin kullandığını uzun saplı ve ucu kısa-kıvrık ağızlı tahralarınız gibi. Sıçan dikeni meyvesini kurutup kahve yaparlarmış eskiden... Sağlıkla nice gezilere ve gene bizi de katmanız dileklerimle. Saygılarımla lütfen. |
Sayın Adil Bey;
Muhteşem yerler. Hele o kocayemiş, o kadar çok özlemişim ki! Bahçemde mutlaka 1 tane olmasını istiyorum ama, sanırım yüksek yerlerde yaşıyor. Olmaz sa biz de gider, dağda, yerinde yeriz. Ellerine, ayaklarına, yüreğine sağlık. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025