![]() |
Sayın adil bey,
yazın hep telaşlı geçtiğinden bahçenize ziyarete gelmemiştim.Resimleriniz çok güzel. Son resimlerde kafam karıştı,mor aster dediğiniz çiçekten bizim bahçede de var adını bilmiyordum bende merak ediyordum. Yalnız benım bıldıgım aster bu degıl,eğer bu asterse benım bıldıgım nedir :) saygılar... |
Bu kadar da güzel olunur....Sonbaharda eflatun bir cenneti oluşturmuş Asterler....vallahi bayıldım...:) Melek borularının bu kadar güzel renklisini hiç görmemiştim....
Adil kardeşim...Başınıza dert aldınız bu harika resimlerle....Vallahi ben aster ve melek borusunun tohumunu isterim....:)) Kelebekle aster dostluğunu da iyi yakalamışsınız... Ellerinize ve gönlünüze sağlık....Selam ve sevgiler ailenize ve size....:)) |
Adil bey, bahçeniz çok güzel.Emeklerinize sağlık, fakat özellikle aster ve meleklerin borularına bittim. Bir çiçek bu kadar mı sık ve gür olur. Çok güzeller. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
Handan hanım teşekkürler. Benim sayfamdakiler aster.Sizin sayfanızda da aster fotoğrafları yayınlamışsınız. Sayfanızda açıklama yaptım. Bazen bizlerde yoğunluk dolayısıyla sitedeki paylaşımlarımıza ara vermek zorunda kalıyoruz.En çok zamanımız kış aylarında olur sanırım:D Yüce Allah sağlıktan sıhatten mutluluktan ayırmasın .Paylaşımlar devam eder.:) Saygılar selamlar efendim.. |
Alıntı:
Bu söylediğiniz dert her zaman olsun:)Sizi mutlu olmanız daha önemli. Yeni çeşit hatmi fidelerin şaşırtma poşetlerinde sağlıklı bir şekilde duruyor.Ezan çiçeğinin tohumlarını da aldım.Asterlerin tohumu yok, kök olarak var kök gönderirim.Meleklerin borusu tohumu varmı bilmiyorum.Küçük filiz ayarlamaya çalışırım,zira filizleri çelikleme yapılıyor ve güzel tutuyor..Bu saydıklarımdan bir kargo yapmaya çalışacağım. Tohum kolay da, köklü fide olunca kargoda zarar görebiliyor. Bi şekilde halletmeye çalışacağım. Ailenize ve size saygılar selamlar Ablacığım.. |
Alıntı:
Bir ay çiçekler üzerinde duruyor.Bu en çok sevdiğim özellikleri.Bundan sonra krizanten ler açmaya başlar artık.Yılın 12 ayı her çiçeğin açma dönemi var.Devamlı bahçem çiçekli kalsın diye buna özen gösteriyorum.Farklı aylara ait çiçekler dikiyorum.Çiçeksiz kalmıyorum.:) Beğendiğiniz için çok teşekkür ederim.Saygılar selamlar efendim. |
fırça çalısı.
1 Eklenti(ler)
fırça çalısı yeniden çiçek açtı.Demek sadece baharda deyil diğer aylarda da çiçek açma özelliği var.
|
Sivri yakar biber.
1 Eklenti(ler)
Sivri yakar biberlerin hasat zamanı geldi.Toplayıp robotta çekerek kırmızı pul biber yapmak lazım.
|
süs biberleri.
2 Eklenti(ler)
süs biberleri mor sarı kırmızı renklere bürünmüş.
|
Zıpçıktı beyaz.
1 Eklenti(ler)
Zıpçıktı çiçek açma dönemi.Şimdi sıra onlarda.:)
|
cicas
1 Eklenti(ler)
cicas kışın yaprakları donmuştu şimdi yeniden taze yapraklar açtı.Serin ve rüzgar almayan yerleri çok seviyor.
|
köpek ve kuğular.
5 Eklenti(ler)
Her zaman yürüyüşten sonra çay molası verdiğim bu kuğulu havuzda.Masamın önünde yaşanan ları sizlerle paylaşmak istedim.Küçük köpek kuğulara havlıyor saldırıyor.Kuğularda gagalarıyla köpeğin burnunu ısırınca yaygara kopuyor.Biz gülüyoruz.:)Kuğular tıslıyor köpek yılmadan havlıyor saldırıyor.Çok komik görüntülerdi.Kuğular tarafından ısırılınca artık köpekcik uzaktan havlamaya meydan okumaya başladı.Yinede cesaretine hayran kaldım.Son olarak masamın önünde havuza karşı bir poz daha vererek.Sahibinin yanına gitti.:D:D
|
dahliya pembe.
5 Eklenti(ler)
Berrin ablamın gönderdiği dahliyalar sulandıkça çiçek açmaya devam ediyorlar.pembe olanı çok göz alıcı görünüyor.Berrin Ablama tekrar teşekkür ediyorum.
|
kamkat meyvesi.
5 Eklenti(ler)
Kamkat ın bu yılki gelişimi gayet iyi .Meyve verimi çok güzel.
|
Adil bey bahçenizi gördüğüm gibi kesin karadeniz dedim ve yanılmamışım. Karadenizin güzelliğini yansıtan bir bahçe elinize sağlık. Bir karadeniz hayranıyım ben. :) Havası, doğası, bitki örtüsü, sempatik insanı kısacası harika bir yer.
Birde seranız çok güzelmiş. |
Resul bey hoş geldiniz.
Bu övgü dolu sözleriniz için çok teşekkür ederim. Trabzon bir deniz kenti, fakat Tarihi geçmişi ve tarihi eserleri, yaylaları ,dağları, ormanları, gölleri ,akarsuları, damla taş mağraları,Şifalı suları,sisi,dumanı,Tabiatın en zengin bitki çeşitliliği.Esprili ve sıcak kanlı insanları.Yazın en sıcak gününde ,1,5 saatte 4 mevsimi yaşayabileceğiniz bir ortamı ,Trabzonda bulabilirsiniz.Sadece Trabzonda değil, Doğu Karadenizin her ilinde bu güzelliklerle buluşmanız hemen hemen mümkün. Saygılar selamlar efendim. |
İşte bu yüzden karadenizi çok seviyorum. Sürekli gezip görmek istediğim yerdi karadeniz ve eşimin Rizeli oluşuyla bu fırsatı yakalamış oldum. Gittiğimizde inanın canım hiç gelmek istemiyor. :) Sizinde bahçenizin doğallığı çok hoşuma gitti.
|
Karadenizi sevmeyen ölsün ;) Öyleki bir anda sisten göz gözü göremeyip 5 dakika sonra güneş açabiliyor :) Adil bey bahçenizde envai çeşit bitki var çok güzel :o
|
Alıntı:
Yazın en sıcak günlerde yaylaları tavsiye ederim. Eşinize ve size tüm ailenize Trabzon dan saygılar selamlar . |
Alıntı:
Eeee Adı üstünde burası karadeniz. |
Aynı şeyleri bizzat yaşadım zaten efendim, Ordu ile Trabzon pek fark yok :) 100 sene evvel Trabzon Sancağı'na bağlıydık hem.Önceden 1 günde yürüyerek gidilirdi yaylaya, şimdi inekler bile kamyonla gidiyor.
|
Yeni yapılan turizm projeleriyle yaylalara gitmek dahada kolay olacak.Yolların çok kötü olması büyük engeldi.Geçen yıl arabalarımızla gittik yollar çok bozuktu.Kendimi kasmaktan sırtıma,kollarıma ağrılar girdi.Böyle yollara 4 çeker arazi aracı lazım.:)
Şimdi projeye alınan yollar yaylalara ulaşımı çok kolay hale getirecek.Bugün aldığım habere göre Valimiz Yayla yollarını geziyormuş.Eski ipek yolunu ve tarihi güzergahları projelendirip turizme açacaklarmış.Bu güzergahta tarihi hanlar ve binalar,yaylalar var. Bu ulaşım işi halledilirse yayla turizmi çok hızlı canlanacaktır. Bizlerede kolaylık olacaktır. Ordu GiresunTrabzon Rize Aynı doğa güzelliklerini taşıyan nadide illerimiz.Bir projeyle yaylaları güney çevre yolu ile birbirine bağlansa dahada güzel olacak. Saygılar selamlar. |
Trabzon'a sevgiler :) Aleykümselam..
|
adil abi hepsi süper maşallah ellerine sağlık
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saygılar selamlar. |
sera içi salatalık.
2 Eklenti(ler)
sera içine diktiğim salatalıklar meyve vermeye başladı.
|
dahliya ve hatmi
5 Eklenti(ler)
yağmurlar başlayınca onlarda canlanmaya başladılar.Arılar tekrar gelmeye başladı.
|
beyaz dahliya,saksı gülü.
3 Eklenti(ler)
Beyaz dahliya çiçek açmaya tekrar başladı.Saksı gülü de ona özendi.
|
köpek kulübesi.
3 Eklenti(ler)
Köpek kulübesi yapımı.Çatı daha sonra eklendi.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025