![]() |
Feneraltı kayaları ve meşhur Tarihi Çilehane........
5 Eklenti(ler)
|
Bir duvar kovuğunda yetişen hanımeline bakarmısınız:)) Ve alınan çiçekler...
5 Eklenti(ler)
|
Çiçekler balkonda...Kaktüse bayıldım:))
5 Eklenti(ler)
|
Denizden görüntüler...Şehitler için yürüyüşte Berrinbb...
3 Eklenti(ler)
|
Berrinb hanım feneraltı kayaları harika görsellik sunuyor.Paylaştığınız için çok teşekkür ederim.Bu oluşumlar Trabzonda surların denizde bittiği yer olan Ganita mevkiimizde var.
Etrafı çay bahçeleri ve kayıkçılarla küçük limanlarla düzenlenmiş.Orada Türkiyenin en uzun yürüyüş bantlarından biri var , deniz kıyısında uzanan.O güzel formatlara dönüşmüş kayalara baktıkça kusursuz, harika bir sanat eserine bakar gibi oluyorum. En son eklediğiniz Türk bayraklı fotoğrafınız günün anlamına yakışıyor.O bayrak bizim herşeyimiz. Saygılar selamlar. |
Sevgili Berrincim feneraltı kayaları harika güzel bir görsel şölen yaşadım teşekkürler.Merdivenlerdeki sardunyalar mükemmel rengarenk kasımpatları çokgüzel sera görüntüleri enfes yeni aldığınız mor açan güzele bayıldım ismi nedir acaba deniz görüntüleriyle içim ferahladı. Sevgili Adil beye katılıyorum en son eklediğiniz Türk bayraklı fotoğrafınız günün anlamına yakışıyor,O bayrak bizim herşeyimiz. Sizi yürekten kutluyorum iyiki varsınız :) Sevgiler...
|
Bu güzel mekanları bizimle paylaştığın için teşekkürler.
|
Sigarası da kendi de cok güzel ablamızın. Sonuçta sigara da bitkiden değil mİ:))))))))))))
Gün gelir bırakırız, belli mi olur yani:)) |
Sevgili Adil ziyaretin ve dileklerine teşekkürler....Bende en kısa zamanda Trabzon un kayalıklarını görmek isterim..Bizler doğa aşığı kişileriz....Doğa sadece çiçek böcek değildir...Canlı , cansız(ki ben eşya nın ruhu taşıdığına inananlardanımdır:))....) gördüğümüz herşey doğanın kendisidir....O güzellikleri de arada eklememiz gerekir, diyorum.......Mesela Sümela Manastırı nın son halini görmek isterim ..restore edilmiş....Bende 25 sene evvelki resimleri var ...konum olarak harika bir yerdeydi.Hayran olmuştum....Eklerseniz çok memun olurum..Uzun gölü de isterim:)))).... Çok fazla mı oldu :) Değildir yaa!!! 10 dakikalık yol olmalı size.....Selamlar ..sevgiler:)
|
Sevgili Periş,kayalarımız hakikaten resmedilmeye değer güzelliktedir..Üzerlerinde hep deniz hayvanlarının fosilleşmiş kabuklarını görebilirsiniz...Çağlar evveli deniz o kayalar ın yüksekliğindeymiş...Çekilince deniz minaresi,tarak,midye ve birçok kabuklu hayvan üzerinde fosil hale gelmişler... Mor çiçeğe gelince ismini bende bilmiyonum....O merdivene bende bayıldım..Ne zevkli bir dükkan sahibiymiş.. Vallahi helal olsun diyorum...Kendi halince etrafını süslemiş..Buz çiçeği,sakız,yukka sı bile vardı...Tebrik ettim kendisini:)))) O yürüyüşün videolarını Face yede yükledim..Berrin Balekoğlu olarak girip bakabilirsiniz....Harika bir topluluktu ...Hiçbir taşkınlık olmadan, gayet asilane şekilde slogan ve marş söylendi..Çok çok kalabalıktı ..Yüreklerimiz kabardı...Bende dayanamayıp,törenden sonra, bayrağı salladım, diye çocuklar benimle epey bir dalga geçtiler... Vallahi ben anlayamıyorum,benim oğullarımı.....Onların yapacakları hareketleri ben kendimi tutamayıp, yapınca , alay ederek gülmeye vuruyorlar işi:))) Herhalde enerjimi kıskanıyor bunlar:))))))))))....Selamlar ve sevgiler canım:)......
|
Sevgili Kaptanzst,ziyaretinize ve uyarılarınıza çok çok teşekkürler ....Görüşeceğiz:)))))
Ben bu lades i unutmadım:)) Bundan böyle bahçeniz, tarafımdan büyük çaplı bir mercekle incelenecektir,dikkatinize sunulur:)))))) Selamlar ve sevgiler sizlere:) |
İşte bakınız:)) Son noktayı Sevgili Cemo cuğum koymuştur:) Belki de bıraktık değilmi Cemocuğum???........
|
Canım benim resimler için çok teşekkürler kendimi oralarda hissettim. Keşke dönmüş olsaydım hemen gelirdim. Bayraklı babaya herhalde gitmedin resimleri yok.
Bu temiz havada o sigara olmamış çabuk elinden at bakayım hııııııı.... Eğer ordaysan daha çok resim istiyorum çok özlemişim. Emeğine sağlık sağol.... |
Merhabalar cümleten efendim,
Maşallah, gittiğiniz her yerde güzellikleri keşfetmektesiniz, inat edenleri bulup çıkarmakdasınız, neş'enizi ALLAH daim etsin, ikirciksiz saçmaktasınız. Sayın Adil, bunları bilerek sizleri iline çekme gayreti içinde efendim. Bence, Trabzon kayalıklarına da biraz neş'e/hareket/nefes/can lazım diye düşünüyor zahir:)) ALLAH hep sizinle inşallah. Yolunuzu zaten siz aydınlatıyorsunuz gönlünüz ile. Ailece Saygılarımla lütfen. Kıymetli oğlunuz, arada bir görmezden gelsin efendim. |
Sevgili Fatma Sunay, sizin için Baynaklı Baba türbesi resimlerini çektim..İnşaallah 3-G nin elverdiği kadar sizin için ekleyeceğim....Bir daha sigara mı :)) Tövbeler Tövbesiiiiii:))))
Selam ve sevgilerimi gönderiyorum canım:) |
Sevgili mrduran hoşgeldiniz...Sizi bahçemde görmeye çok alıştım, da inanınız gözlerim arar oldu..Sağolun efendim..Benim eşim de Of ludur...Ben Trabzona ilk 35 sene evvel ,ikinci de 25 sene evvel gitmiştim....Şimdiki durumları bilmiyorm... Eşim her yaz gider ,ben de bu yaz peşine takılayım.:)) Çünkü Sevgili Adil e çok yük bindirmeyelim...Kendisinin bir hayli yoğun olduğunu görüyoruz.. Ben Sümela manastırının ve Uzungölü,ve o bahsi geçen kayaları Evel Allah bulur oraları toz eder de gelirim:)))))
Ama şu anda oradaki ormanların yeşil -sarı- kırmızıı ağaçlarını ve o şelale gibi akan akarsularının resimlerini görmek isterdim....O fotoğraflar resimle ilgililer için çok değerlidir.. Ben şimdi sizlere Gelibolunun kendine has bir türbesi ile bazı manzaralarını sunacağım efendim..Görüşmek üzere...Çok çok teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum..size ve Muhterem ailenize:)) |
Bahçedeki güller ve sarı çiğdemler....
5 Eklenti(ler)
|
Gelibolu Hamza koyunda çok rüzgarlı havada çektiği dalga kareleri..
5 Eklenti(ler)
|
Bayraklı Baba Türbesi...Ve bahçesindeki gövdesi çok orjinal ,yaşlı bir ağaç...
5 Eklenti(ler)
|
Bayraklı Baba türbesine dileği olan kişiler bayrak adağı yaparlar , daha sonra gelip yeni bir bayrak türbeye asılır...Her sene eskiyip yırtılanlar toplanır..Benim çocukluğumdan beri bildiğim , Türkiye nin çok yerlerinden buraya kadar gelip ziyaret ve adak yapanlar olduğudur:)....Harika manzarası olan bir yerdedir Fener mevkiinde olup üç tarafı denizle çevrili yüksek bir kayalıktır...
|
Sevgili Fatma Sunay arkadaşım:) Bu kareler sizin için:)
5 Eklenti(ler)
|
Türbeden görüntüler..Ve etrafındaki kırmızılaşan Amerikan asması...Uyum sağlamış.:))
5 Eklenti(ler)
|
Etraftaki apartmanlardaki balkon bayrakları:) Ve Feneraltı kayalarındaki bir ev:))
5 Eklenti(ler)
|
Feneraltı kayalıklarındaki dalgaların yüksekliğini rüzgardan yakalayamadım:(
5 Eklenti(ler)
|
Rüzgarın kuvveti makineyi salladığı için dagaları tam yakalayamadım:(
3 Eklenti(ler)
|
Gelibolu Fenerinden görüntüler ve Berrinbb :))
4 Eklenti(ler)
|
Fenerden kuşbakışı görüntüler.Ve mrduran'a Müzevirci oğlumu tanıtıyorum:))))))
3 Eklenti(ler)
|
Çook güzel manzaralar, elime fırsat geçerse gitmeliyim dedirtiyor.
|
Berrinb Hanım, denizdeki dalgalar bir tablo gibi,tam yağlıboya çalışması yapılacak sahneler. Deniz feneriyle güzel bir konbinasyon oluşturur doğrusu.
Herzamanki gibi o enerjiniz üzerinizde, harikasınız.:) Bahçe ve çiçekler ne durumda ,umarım dilediğiniz hale gelmeye başlamıştır. Oğlunuzla çekildiğiniz fotoğraf karesindeki mutluluğunuzun devamını diliyorum. Ailenize ve size Trabzondan saygılar selamlaR. |
Canım benim sana sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Resimler için çok sağol çeken ellerin dert görmesin. Çok güzel göüntülemişsin kendimi orda hissettim duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum. Bayraklı babayı rahmetli annem çok sevmişti her sene götürürdüm şimdi görünce çok tuhaf oldum.
Kucak dolusu selamlarımı gönderiyorum.... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025