![]() |
Çiçekler hep neşeyle dikilmiyor..Bazende böyle içimiz ağlayarak:((
3 Eklenti(ler)
|
Annemizin vefatından sonra psikolojim bozulduğu için üç sene mezarını yaptırmaya gidemedim:( ...Son zamanlarda rüyalarıma girecek kadar rahatsızlık duymaya başladım ve bu işi bitirmeye karar verdiğim zamanı,büyük bir aşama sayıyorum kendimde...
Bu hayat yaşamıyla ölümüyle bizim..Tanrı herkese gecinden versin ama ben çocuklarımı küçüklüklerinden itibaren mezar ziyaretlerine alıştırdım..Küçük oğlum Uğur su taşıdı bende toprağı düzenleyip mevsimlik çiçekleri diktim...Sevgili Tanrımız,bizlere de yatanlarımıza da huzurlar versin.......... |
Nurlar içinde yatsın anneniz. Çiçekler gibi mutlu olsun inşallah ahirette...sevgiler. nasılda sevinmiştir yattığı yerde sizi görünce.. mekanı cennet olsun sevgiler
|
Sevgili berrincim balıkların görünümü harika Duvarlar,nakkaşlar ve deniz kaplumbağasının kabuğunun görünüşü mükemmel :)
Anneniz nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun sevgiler... |
Berrin hanım bayram hazırlığını yapmışsınız.Annenizin mezarını düzeltmiş çiçekler ekmişsiniz ellerinize sağlık.Annenizin mekanı cennet olsun.
Bayramınız güzel geçer inşallah.Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Hayırlı bayramlar. Fotoğraf yükleme konusunda. Benim yüklediğim fotoğraflar Windows un Microsoft Office 2010 proğramında boyutlandırıp yüklüyorum. Orjinalini bozmamak için seçtiğim fotoğrafları yeni bir dosya içine kopyala yapıştır yapıyorum. Sonra fotoğrafların tümünü seçip sol tuşuna bastığımızda -birlikte aç-üzerine geldiğimizde Microsoft Office 2010 proğramını tıklıyorum. Üst bölümde -Resimleri düzenle- tıkladığımızda yeni bir sayfada -yeniden boyutlandır -seçiyoruz. Yeni sayfada -Önceden tanımlanmış genişlik yükseklik-Hazır kalıplardan 800*600 ü seçiyoruz.Bütün fotoğraflara bu işlemi yapıyoruz.Benim yaptığım işlem bu. Kaptanzst abim -ImageShack-Proğramını kullanıyor.Üye olamalısınız.Bende üyeyim fakat yüklemede hata veriyor. Ücretsiz farklı toplu düzeltme proğramlarıda var.Tüm fotoğrafları bir tıklamayla istediğiniz boyuta getiren.Fakat her proğram fotoğraf kalitesi üzerinde bazı kendine has deformlara sebep olabiliyor. Tavsiyem PhotoScape ücretsiz çok amaçlı proğram olabilir.Her türlü işinize yarayacak iyi bir proğram.Benimde bilgisayarımda var.Microsoft Office 2010 da işinizi görür.PhotoScape Fotoğrafın orjinalini otomatik yeni bir dosyada saklayarak avantaj da sağlıyor.Tercih sizin .:)) Saygılar selamlar. |
Merhabalar efendim.
Annenizin ve bu vesile ile tüm ölmüşlerimizin ruhları şâd olsun. Ne mutlu ki rahmetliye, sizin gibi yaşayan ve yaşatan, boş yaşamayı zûl sayan sizler gibi evlatlara sahip. Darısı bizlerin başına inşallah. Siz ve ailenize vede sevdiklerinize, nice sağlık, birlik/dirlik içinde bayramlar dilerim. Efendim, mâlum, sizin kervan yürümekte devamlı/non-stop. Yakalamışken dileyeyim dedim. Saygılarımla lütfen. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Berrin hanım, sayfalarınızı gezince Çanakkale ve Gelibolu'yu ne kadar özlediğimi anladım. Bu görüntüler için çok teşekkür ederim. Ben de en yakın zaman da şehitliğe giderek büyük amca ve dayımı ziyaret etmek istiyorum. Oranın bitki örtüsü ve çiçekleri hep dikkatimi çekmiştir.
Sevgili anneciğinize allahtan rahmet , sevgili ailenizle birlikte mutlu, sağlıklı ömürler diler, bayramınızı da kutlarım. Sevgilerimle. |
Sevgili Serkan İstanbul arkadaşım.. sağolunuz teşekkürler ederim hepimizin vefat edenlerinin ruhları şad olsun inşaallah...Mekanları cennet olsun...
|
Sevgili Periş, küçük balıkçı restorantı ,çok doğal bir ortamda kurulmuştu, bir duvarın kıyısında Üç tarafı ahşaptı, duvarı nakkaşlar kaplamıştı..nemli olduğu için nakkaşlar orayı çok sevmişler...Birde sarmaşık gövdesi vardı fakat tepesini kesmişlerdi...sahibine de resmen hesap sorar gibi niye yeşilleri kestiğini sordum..:)).budamışlar seneye tekrar çıkacağını söylediler:)))...teşekkürler perişciğim...Görüşmek üzere.selamve sevgiler:)
|
Sevgili Adil,temennilerine ve bayram tebriğinize teşekkürler ederim...Sizin de bayramınız kutlu olsun iyi günlerde geçirin inşaallah:))
Resim yükleme ve küçültmede ,ben başka bir program kullanıyorum..kaptanzst nin programının resimleri daha sonra siliniyor diye bir yerlerde okumuştum...Çok teşekkürler ederim..Sizin proramınızı deneyeceğim:)) zahmetler verdim Sağolunuz..Selamlar ve sevgiler size ve sevgili ailenize:) |
Sevgili mrduran hepizin vefat eden yakınlarımızın ruhlarına rahmet olsun:( Bizler çocuklarımıza bazı değerlerimizi ,kendi yaptıklarımızla öğretmiş olduğumuzu sanıyorum..Artık onlarında aynı yollardan gideceklerine inanıyorum inşaallah:)....Bende sizlerin bayramınızı candan kutlar sevgili ailenizin bayramını ailecek kutlarız....
Vallahi çok güzel tabirleriniz var..Bende sizin mecazi kelimelerinize çok gülüyorum...Sağolunuz...Sizde bizlere hem moral,hemde neş'e saçmaktasınız..İyiki Var'sınız diyorum Ağaçlar net de.. Mesela şu NON STOP tam yerini buldu..Bugün yarın bayramı geçirmek üzere yazlığa göç var..Artık kedilerimiz, kuşlarımız,çocuklarımız ancak üç , dört arabayla kervan tamamlanır..Bir hengamedir sormayın gitsin:)) Telaş kıyamet:)) Benim ömrüm hep böyle pür telaş geçti,böyle de gider efendim..Tanrı sağlık versin..Gerisi gelir derim ben hep:) Selamlar ve sevgilerimi gönderiyorum:) |
Sevgili sevim.K ....Sayın selehattin67...Vallahi ben Karadenizlilerin bu anında kenetlenmelerine oldum olası hayran olmuşumdur:)).. Ben yarıştan vazgeçtim..Şimdi sevgili Cemo nun bir sözü geldi aklıma"""""Ben dokuz göletli Yücel le nasıl baş edeyim""""" demişti bir mesajda...Bende koskocaman Karadeniz le göl kadar küçük Marmara yı yarıştırma gafletine düştüm:))))) Şaka bir yana arkadaşlarım..Bende artık Karadenizli sayılırım ve eşimin memleketi olan bu bölgeyi ve insanlarınıda çok sever ve kendime yakın bulurum...Şakacı ,neşeli ve çalışkandırlar..Sıcakkanlı ve insanseverlikleri de başlıca özellikleridir... Ziyaretleriniz için teşekkürler ederim Yine beklerim..Selamlar ve sevğiler:)
|
Sevgili Fatoş, ne mutlu size ...Şehitlikde yatan amca ve dayınız için gurur duymalısınız:)
Tanrı ruhlarına rahmet etsin....Sizin Çanakkale ve Gelibolu yu görmüş olmanıza sevindim canım...İnşaallah en kısa zamanda ziyaretlerine gidersiniz.:) Bende sizin bayramını candan kutlarım..Hayırlı mutlu bayramlar dilerim..selamlar, sevgiler... |
Alıntı:
Selamlar Sevgiler |
Ey gidi Cetasule :) İki ay olmak üzere neredesiniz, vallahi ben sizi çok özledim ve de merak ettim acaba bir rahatsızlık mı var diye....Neyse şükür kavuşturana diyorum..Hoşgeldiniz..Bu arada bende sizin bahçeyi sinsi, sinsi dolaştım:)))İki aydır yok oluşunuzun sebebi anlaşıldı...O harika kasımpatları yetiştirildi ve bahçe kasımpatı bombaları ile doldu:))Hepsine bayıldım..Ellerine sağlık ..ziyaretin beni çok mutlu etti arkadaşım...Sevgiler..Selamlar..Rize ye....
|
Bütün arkadaşların Kurban bayramını sahifemden kutluyorum:) mutlu ve sağlıklı bayram günleri dilerim hepinize...Şimdi İstanbuldaki bahçelerden bazı sonbahar görütülerini paylaşmak istiyorum..Yukarıdaki sahifelerin hüznü dağılsın:)
|
Saksılardaki,sakız begonya ve açelya aranjmanları...
5 Eklenti(ler)
|
Açelyalar ..Salon sarmaşığı varendayı çok sevdi:))
5 Eklenti(ler)
|
Ön bahçedeki ördeklerimiz ve kediler..Bir sakat misafir kuş:))
5 Eklenti(ler)
|
Bir erkek ,iki dişi ördek...Sakat kuşun rengi ve biçimi çok değişik..
5 Eklenti(ler)
|
Rıhtım kuşların ve kedilerin istilasına uğradı.:))kedi kuşun peşinde.Kuş suya uçtu.:)
3 Eklenti(ler)
|
Yazlıktan döndüğümden beri arka bahçeye tam istediğim şekilde giremedim,yağmur ve seyahatim nedeni ile...Hala bir karmaşadır gidiyor..Dahliaların yerini değiştirmek ,ve yerlerine gül dikmek istiyorum...Birazda hercai ve kışlık çiçekler gerekli...Artık bayramdan sonraya bırakıldılar:)
|
Arka bahçenin sonbahardaki bakımsız halleri:(
5 Eklenti(ler)
|
l5 senelik vefalı kasımpatı kümesi ve Katledilen gülibrişim...
5 Eklenti(ler)
|
Nakkaşlar,çarkıfelek,salon yukkası,ve yasemin ..keyifliler:))
5 Eklenti(ler)
|
Küçük kasımpatları, ortancalar kızardı...Limonlarım:))
5 Eklenti(ler)
|
Küpelerin içinde,bu sene doğan yavru kedi...Büyümüş:))
5 Eklenti(ler)
|
Çiğdemlere geç kaldım..Sardunyalar açmaya devam ediyorlar:))
4 Eklenti(ler)
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025