![]() |
Sonunda benide kaktüsçü yaptınız Sevgili Sevim K. Face de ki harika kaktüslerinizi göre göre... Ama sizinkiler kadar güzellerini pek bulamıyorum...Bir ara Yeşilköy tarafındaki serala gidip bakacağım.. Sevgiler.selamlar canım:))
|
Sevgili berrinb ablam...Yeni yılda sevdiklerinizle beraber hayırlı uğurlu yıllar dilerim ..sevgi ve selamlar.
|
Sevgili ablacığım size yeni yılda mutluluklar dilerim. yaşadığınız bütün mutsuzluklar yeni yılda inşallah geride kalır hepsi birer mutluluk yağmuruna döner güzel yanaklarınıza düşer yüzünüz her zamankinden daha fazla güler. tek göz yaşınız allahtan dilerim mutluluktan olur. sevgi ve saygılarımla size ailenize. istekleriniz olursa bitkilerden haberim olması yeterli elimden geldiğince yardımcı olabilirm. kasımpatı zaten ekimi yapıldı .
|
Berrin Hanım ,Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlık sıhhat başarı ve mutluluklar dolu bir 2012 diliyorum hepinize.Trabzondan saygılar selamlar.
|
Sevgili berrinb;
Yeni yıl, siz ve sevdikleriniz için, geride kalan yıllardan daha keyifli, esenlik ve şans dolu bir yıl olsun. |
Sevgili Berrin
Yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler efendim.. ;) |
Sevgili berrin hanım,yeni yılınız kutlu olsun.
Sevgiler. |
Yeni yılınız kutlu olsun
|
Sevgili Berrin hanım yeni yılın size ve ailenize sağlık , mutluluk ve bol çiçekler getirmesi dileğiyle . Sevgiler.
|
Canım arkadaşım yeni çiçekler yeni görüntüler hepsi harika senenin son görüntüleri ama bu demektir ki 2012 yılı daha renkli ve bol çiçekli olacak.
Siz çiçeklerle bahçeleri süslemeye devam edin biz Yücel kardeşimle mutfak işlerine devam edelim çünkü biz maratona hazırlanıyoruz enerji toplamamız lazım.. 2012 yılı tüm sevdiklerinle ve ailenle beraber sağlıkla huzurla geçmesi dileğiyle... |
Sayın berrinb yeni yıla erken girmişsiniz.Ne güzel.Değişik güzel çiçekler insanın içi açılıyor.Ellerinize sağlık Nice yıllara...
|
Berrin Hanım mutlu yıllar
|
Berrin hanım
Güzel çiçekleriniz ve güzel müziklerinizle dopdulu sağlıklı günlerle geçen bir yeni yıl diliyorum. |
Mutlu güzel nice yıllara,yeni yılınız kutlu olsun.
|
Berrin hanım,
Yeni yılınızı kutlar, herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim. |
Bahçemi ziyaret ederek yeni yılımı kutlayan Sevgili arkadaşlar:
Yakup Ünal, Serkan İstanbul, Adil, Orhan Özbilgiç, Periş, Sevim4, Hk50, Fatoş, Fatma Sunay, Fikret Eren, Gül birsen, Benol Hazaroğlu, Alcen, Nevzat..... Hepinize ayrı ayrı ama tek sahifede teşekkürlerimi bildiriyorum...Sağolunuz...2012 İnşaallah cümlemize hayırlar ve uğurlar, getirsin....Bahçelerimize de ,bol çiçekli, meyvalı ,ürünlü ,renkli baharlarla beraber efendim...Herkese sevgiler ve selamlar..:)) |
Sevgili Berrin Hanım,
Ben geç yazıyorum kusuruma bakmayın yenı yıl sağlık huzur neşe dolu bi yıl olsun sizin ve aileniz için. Sevgiler,öpüyorum |
Sevgili Handann, canım teşekkürler..sizin de yeni yılınız sevdiklerinizle birlikte mutlu günlerle ,bol çiçekli renkli bahçelerde geçsin inşaallah....Sevgi ve selamlar ...Sizi ve minik yavrumuzu öpüyorum....:))
|
Sevgili Berrin ablama yürek dolusu segilerimi selamlarımı yolluyorum, yeni yılında sağlık mutluluk afiyet ve binbir renkli bol çiçekli günler diliyorum:)
|
Teşekkürler güzel kardeşim...Sabah sabah beni ziyaret etmişsin..Vallahi çok memnun oldum Sevgili Yücel.....Dün bahçene girdim..Yeni güzelleri gördüm..Harikasın..Vakit kısıtlıydı..Bir seraya gitmek üzereydim..Yazamadım..Ama bu gece yeniden bir tavaf edip o mermerlerini çalıpda götürmek üzere uğrayabilirim...Tabi Pekmez den kendimi koruyabilirsem....:))))Sevgiler ....
|
Buyrun yılbaşı çamlı..Nacizane şark köşesinde , kahveye..:))
3 Eklenti(ler)
|
Korumak için çiçekleri koymaya yer kalmadı...Kaktüsler...
3 Eklenti(ler)
|
Yılbaşı arifesinde Bağdat caddesinden kareler....
3 Eklenti(ler)
|
Şimdi , yeni aldığım birkaç çiçek......Ve sera gezisine çıkabiliriz...:))
|
Bahaus dan aldığım, küçük çiçekli bir cins Hoya ve..Kalanşolar.
5 Eklenti(ler)
|
Üsküdar parkından görüntüler...
5 Eklenti(ler)
|
Rubi ebruli hercailerden hiçbir serada göremedim...Parktan bir iki tane alsak mı..:)
5 Eklenti(ler)
|
Hercailer....Şu kedinin keyfine bakar mısınız...:)))))
5 Eklenti(ler)
|
Kasımoğlu fidanlığından...Saksılar harikaydı..Fiyatları da tabii.:))
5 Eklenti(ler)
|
Beni beklerken şu asık suratlara bakar mısınız..bir daha yanlız gelmek üzere:)))
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025