![]() |
Pembe bitkiye bayıldı...Bahçe süsleri de çok güzeldi...
5 Eklenti(ler)
|
Leyleklerden almayı düşünüyorum.. Yaza doğru....
5 Eklenti(ler)
|
Şu anda olanlar, hercai,çuha, siklamen...İnşallah bıkmazsınız...:))
5 Eklenti(ler)
|
Mor çuhaların rengi çok güzeldi...Kasımpatlar ölmek üzereler...
5 Eklenti(ler)
|
Kasımpatları....Sardunya, kış kıyamet dinlemiyor...:)
5 Eklenti(ler)
|
Favorim koyu mor,ve lila hercai.....
5 Eklenti(ler)
|
Hercai ve çuha zamanı.......
5 Eklenti(ler)
|
Mor çuha ,lacivert çıkmış... Palmiyeler...
5 Eklenti(ler)
|
Alttaki iki resimde bir çeşit mantar gibi bir bitki ..İlk görüyorum.Çok değişikti...
5 Eklenti(ler)
|
Kapalı seradaki kaktüsler...
4 Eklenti(ler)
|
Güzele bakması sevapdır derler!...
Çok sevap kazandırdınız.Teşekkürler Sn berrnb. |
Sevgili berrinb hanım, hoya kalanhorla çok güzel üsküdarı özlemişim.
Seradan görüntüler harika saksılara bayıldım bu güzel görüntüler için çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık. Sevgiler. |
Ah güzel istanbul.
Sevgili berrinb,sizin bahçelerinizin hayranlarından biri olarak sizii kutlamak istiyorum. Yalnız size çok kızdığımıda söylemeden geçemiyeceğim,dün akşam sayfalarınızı gezrken buram, buram tarih kokan yaşanmışlıkları olan o gzelim mekanı nasıl kaderine terk ettiniz. İçim acıdı. Ama bu sabah içimi açtınız,çok teşekkürler ederim,bu kötü, karanlık,soğuk havada çok iyi geldi bir gün tanışmak dileği ile mutu olun sevgilerimle. |
Ellerinize sağlık ne kadar güzel görüntüler.
|
Merhabalar sayın Berrin hanım;
Kış bilem sizi içeri sokamamış, nerede çiçekler siz orada, maşallah. Yeğenlerimin ifadeleri asık değil bence, pertavsız ile incelendi tarafımdan. Endişelilerdi, acaba sermayeyi yanınıza alıp ta mı girdiniz seraya diye ve bu nedenle siz çıkışta iki eliniz dolu mu, yoksa boş mu çıkacaksınız diye:))). Belki aralarında iddiaya bile konu olmuştur. Yaza hazırlık için, kötü planlar ve resimleriniz şahane. Sağlığınız daim, enerjiniz dizginli olsun, tüm gelecek nice yıllarda inşallah.. Bence park gezmesi daha da iyi gelir, hele geceleri. Yeğenim bahçevan elbisesi ile, gece görevlisi diye yutturabilir mi acep?:))). Aksi olursa Tv ve gazetelerde takip edecez sanırım. Siz ve ailenize selam ve hürmetlerimle lütfen. |
Sevgili Berrin Hoya ve Kalanşolar harika Seradan görüntülere bayıldım hercailer rengarenk ebruli olanın görünüşü çok güzelmiş sıklamenler çuhalar mükemmel bu güzel görüntüler için çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık. Sevgiler ;)
|
Sevgili hk50 ..Teşekkürler ,sizde harika resimlerle epeyce bir sevap kazandınız..:))Yazdan kalma ve sezonluk sebze meyva ,ve bahçenizin güzel halleri ,kış mevsiminde bana çok zevk veriyor...Resimlerinizi ve çalışmalarınızı ve yazılarını takipteyim...Yine beklerim..
Sevgiler selamlar Niğdeye...:)) |
Sevgili Sevim4,ziyaretinize sevindim...Artık seralarda bile aynı çiçekleri görmeye mahkumuz...Gerçi bu sera daha çok fidanlık serasıdır...Ama yazın güzel çeşitler oluyor...
Bulduğum renkleri ,sizlere sunmaya çalışacağım...Ama siz adresinizi bana yollamadınız..Dargınlığım devam ediyor...:))) Sevgiler selamlar.... |
Serkan istanbul teşekkürler güzel kardeşim....Görüşmek üzere...Sevgiler...
|
Sevgili mrduran, iyi güldürdünüz beni yine sağolunuz efendim...:)) Ama düşündüğünüz gibi sermaya hesabı değil...Benim çoğu çiçeklerimi bahçe masraflarımı küçük oğlu karşılar ve bu işleri sever biraz....
Aslında bu sera gezilerine yanlız çıkmayı tercih ederim,de ..Garajı açma tembelliğimden dolayı ,bu asık suratlara mecburen katlanmak zorunda kaldım...bir daha da töğbe diyorum:))) Parkta gece görevine gelince : O işi ancak ben başarabilirim ...:) 20 li yaşlarda görevli olduğum kasaba da aynen dediğiniz medyalık olayı ,küçük çaplı da olsa başıma gelmiştir... Belediyenin parkında ,gece park dolaşma bahanesiyle haftanın muayyen günlerinde o harika açan güller yok olmaya başladı tabii kii....:)) Bir müddet sonra Kasabanın gazetesinde bir yazı çıktı. """ ........Belediye parkı bekçileri azılı bir çiçek hırsızını yakalamak üzere sabaha kadar beklemeye başladılar ..."""" Ben bu haberi okuyunca gece park gezilerini otomatikman iptal ettim..:)) Ama Üsküdarda yakalanma tehlikesi yok ..Çünki arabadan eğilip yakalasanız köküyle gelir...Bir deneyeceğim ..başarabilirsem ne âlâ.... Ziyaretinize teşekkürler....Yine beklerim..sevgili eşinize ve size sevgiler selamlar efendim..:) |
Sevgili Periş hoşgeldiniz...Ebruli rubi hercailerden hiç bir serada göremedim...Yukarıda da mrduran a bahsettiğim gibi Üsküdar parklarında görüyorum sadece...bir iki kök olsa tohumdanda üretilir belki....
Zaten bahara doğru , en gelişmiş halleriyle söküp atıyorlar...bir iki defa rastladık..Onların yerine çuha ve lale dikiyorlar.... Selam ve sevgiler arkadaşım...:) |
Sevgili alcen...Benim çoğu zaman gözüm sırayı atlıyor..ne olur kusura bakmayınız ,sırayı atlamışım...Özürler canım peşinen size.....)
Sevgili Alcen ..herhalde benim Geliboludaki dükkandan bahsediyorsunuz..Ben o mülkü 3 sene hiç gidemediğim ve içindeki kiracı da ancak çıktığı için bakımsız bıraktım..Ama o seyahatimde ,resimlediğim günlerde tadilat olayı başladı ve çatısı, pencereleri ,içinin ahşap kısımları ve boyası hep yenilendi...Ben erken döndüğüm için tadilat sonu resimlerini çekemedim... Hiç gelir getirmese de o mekan babamın hatırası olduğu için ,sakmaya bile kıyamadım...Şu anda dahi boş duruyor...Ben onu gördükçe babamı hatırlıyorum..Bu da bana yetiyor,manen... Karşılıklı duygular içindeyiz...Ben de sizin bahçenize hayranım,,çalışmalarınızı çok beğeniyorum...Harikasınız canım.:)) bir gün inşaallah tanışacağız tabii... sevgiler ve selamlar size....:) |
Sevgili berrinb ,sıra falan hiç önemli değil canım.
Dükkanın tadilat olmasına inanın çok sevindim,benim eski eşyalara,mülklere,tarih kokan herşeye aşırı düşkünlüğüm var. Ailede benim adım eskici biliyormusun,kardeşlerim bana sen kime çektin,annem seni eskiciden almış derler. Sizin dükkanın tavanı falan kimbilir nasıl güzel olmuştur, yeni resimlerinide görürüz inşallah.Oturduğunuz yerde cennet gibi bitkileriniz herşey çok güzel,allah huzur sağlık içinde yaşatsın inşallah. Ereğliden kucak dolusu sevgiler. |
Sevgili Alcen , ne güzel bir gece tesadüfü böyle ...Şimdi bahçenizde dolaşıyordum ,,Satı hanımda ki bir mesajınızı okudum..annenize bir şeymi oldu diyerek girdim..Ama kötü bir haber görmedim.harika bahçenizi bir daha dolaştım...Tekrar ellerinize sağlık...Çok seviyorum bahçenizi ve sizi..segiler size ..:))
|
Berrinb hanımcım, üç ay önce annemi kaybettim, kendimide kaybettim. Yeni,yeni kendime geliyorum allah herkese gecinden versin annelerin hiç yaşı olmuyor. Ben daha annemle kurduğum hayyallerin yarısını yapmamışım çoğunu ertelemişim kendime çok kızgınlıklarım var.Allah herkesin annesine babasına sevdiklerine uzun sağlıklı ömur versin.Çok öpüyorum canım.
|
Bu sabah bahçenizde biraz gezindim. İçim açıldı. Elinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Sevgili alcen,tahminim doğru çıktı...Üzüldüm,başınız sağ olsun...Bizde annemizi Şubat da dört sene oluyor kaybedeli...Unutulacak gibi değil acıları tabii ki..Tanrı sabır versin..sizinki çok yeniymiş...Yapılacak hiçbir şey olmayışı ve hayatın devam etmesi sonucunda zamanla acılar hafifliyor ama hiç bir zaman unutulmuyor..
Ben üç sene memleketime üzüntümden gidemedim...Oradaki hiçbir mülküme sahip çıkamadım...Bu yaz biraz kendime geldim.. Sizde onun sevdiği şeylere önem vererek ,onun ruhunu sevindirerek kendinizi avutunuz canım.... Selamlar ve sevgiler ...Öptüm..tekrar başnız sağolsun Tanrı sevdimlerinizi bağışlasın..:) |
Sevgili Cumhur Tonba hoşgeldiniz,ve güle güle arkadaşım.....teşekkürler ...
|
Sayın Halil Önen ,bizim bu kedimiz çok değişik yapıda bir hayvan...Çok rahatına ve kendi temizliğine düşkün ...Yalanırken işte bu şekilde oturuyor...
Aynen dediğiniz gibi,hiçbirşeyi beğenmeyen bir umursamaz bakışlara sahip.... Teşekkürler sevgi ve selamlar size...:)) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025