![]() |
Berrin abla hayatın kendisi zorluklarla dolu.Bu zorlukları unutturacak yorgunluğunu atacak güzel şeylerde var çok şükür.Elimizden geldiğince bu güzelliklere sarılmaya ve aramaya devam edelim.
Bahçeniz almış başını gitmiş.Çiçekler sarmaşıklar adeta coşmuş kontrolden çıkmış.:)Yağmurların etkisi olsa gerek. Fakat bu kontrolsüzlük sizin işe el koymanızla kontrollü hale gelecektir. Kolay gelsin,Trabzondan saygılar selamlar ailenize ve size. |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 327282
İSTANBUL SOKAKLARI........ Eklenti 327283 Eklenti 327284 Eklenti 327285 Eklenti 327286Sevgili arkadaşlar , bu yaz mevsiminin yarısını İstanbul Silivri ve Maltepe arasında geçirdiğiim için ; o yoğun deli eden trafikte ,direksiyonda olmadığım zamanlarda fotoğraf çekerek geçirebildim..Şimdi sizlerle paylaşacağım albümün adı .... İSTANBUL SOKAKLARI dır.. Bu düzenlemelerin şehir içi trafiğinden bunalan, insanlara görsel bir güzellik sunularak en azından sıkıntılarının hafifletmek amacı ile yapıldığına inanmaya başladım....:))))) |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 327287
Eklenti 327288 Kadife ve ateş çiçekleri... Eklenti 327289 Eklenti 327290 Eklenti 327291 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 327292
Eklenti 327293 Eklenti 327294 Ateş çiçekleri ve beyaz begonyalar.... Eklenti 327295 Eklenti 327296 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 327297
Eklenti 327298 Eklenti 327299 Eklenti 327300 sarı kadifeler ve pembe begonyalar... Eklenti 327301 |
5 Eklenti(ler)
|
İşte ...Bu panolara bayıldıımmm.....:))
3 Eklenti(ler)
|
Begonyalar halı gibi ...Çok da sıhhatli görünüyorlürdı...
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Üst geçitlerdeki saksılarda sakız sardunyaları......
5 Eklenti(ler)
|
Anadolu yakasında cadde ışıklarında saksıda sakız sardunyaları...
4 Eklenti(ler)
|
Selam
Istanbul çiçeklerle donatılmış. O panolar dikkatimi çekti. Nasıl bir şey onlar. Canlımı, kesme çiçekmi:) Bu güzellik ve deüişiklikleri gösterdiğiniz için teşekkürler. Sasygılarımla |
Hayırlı pazarlar abla resimler yine mükemmeller. O panolardakiler canlı çiçekler. Begonyalar. Sevgilerimle.
|
Kaptan abi, onların hepsi canlı. damla hattı döşeli, raflı sistem saksılardan oluşuyor. Berrin abla gecen gün kadıkoy sahilde, ziraat bankasına gelmeden hemen solda ( otobus duraklarının orda ) bir lokanta var. Lokantanın dış yüzü komple bu saksılardan yapılmış ve içlerine sedum palmeri dikilmiş. Bende makina olmadığı için çekemedim. Kışın çiçek açtıklarında on numara olur , uğrarsan fotograflarsın ;)
bu arada trafikte herkesi ifşa etmişsin. Elinde sigara olan bey abi komik görüntü oluşturmuş :D :D |
Berrin hanım çok haklısınız bu sene begonya panoları gerçekten de muhteşemler her gelip geçmem de hayranlıkla seyrediyorum onları:)
|
Berrin abla sayenizde istanbulu gezme fırsatı buluyoruz.çok güzel görüntüler hayranlıkla izliyorum.çiçek aşkı böyle bir duygu.bende eşimle giderken arabada trafikte,balkonlarda,pencerelerdeki çiçeklere bakıyorum.eşim önüne bak diye kızıyor,kendi kendime abartıyorsun nurcan diyordum fakat sizlerin doğa aşkı yanında bizlerinki hafif kalıyor.sevgilerimle.
|
Sevgili Adil,sıkıntı ve zorluklar insanoğlu için...bu günlerimize de çok şükür..Bazı üzüntüleri hafifletebilmek için bazı hobiler ve uğraşlar yararlı oluyor....
Bende elimden geldiği ve vakit bulabildiğim kadarı ile işlerime devam ediyorum...Tabi ki bunlar yan işler..Evde de sorumlu olduğum birçok işim var..Boş zamanım az denilecek kadar ...Uyku ve kitap okumadır... İstanbuldki bahçe nemli ve her gece sulandığı için birbirine giren bitki ve otla dolmuş...O resimlerden sonra bahçivan Bekir efendi gelip bir günde her şeyi dümdüz edip gitti , sağolsun..:)) Ama ondan evvel ben dayanamayıp bazı otları yoldum, Çünkü dahliler arada kalmışlardı....Yanlışlıkla onları da keser atar korkusundan , kendim önce biraz ayıkladım, Bazı sarmaşıkları budadım....Uzanamadığım yerleri o halletti...sağlık ve sıhhat olsun da herşey hallolur...:) Trabzona selam ve sevgiler....:) |
Sevgili Kaptanzst,kardeşim,alacakarınlığın da dediği gibi onlar canlı begonyalar...Pano halinde duvarlarda yaşatılıyorlar...Harika görüntüleri sizlerle her zaman paylaşmak isterim...
Selam ve sevgilerimi gönderiyorum..:) |
Sevgili Serkan,ziyaretiniz beni mutlu etti...sağolasın...size de hayırlı ve mutlu günler canım..Sevgiler..:)
|
Sevgili alacakaranlık, Bende sulamayı nasıl yapıyorlar diye düşünüyordum...Bazı otoyol kıyılarında tankerle sulandıklarını gördüm...Bunların sulama sistemi olacağını düşünemedim...Ama böyle köprü altlarına kadar sulama sistemi getirmek bir hayli eziyetli olmalı...
5-6 senedir otoyol kıyıları dahi ağaç ve çiçeklendirildi..Yol kıyılarında devamlı işçiler ot biçip çöp topluyorlar...Bilhassa TEM in kıyılarında bir ek çöp göremiyoruz...Tabi ki buda bizleri mutlu ediyor.... İstanbul sokakları adlı albümde ; mecburen bazı insanlar deşifre edildi,ama ne yapayım, Kurunun yanında yaş da yanarmışş....:))) Pano ve trafiği çekerken benim gibi bir tiryaki de yakayı ele vermiş..:) Ben ilk baktığımda onu kötü bir işaret zannettim...dikkatli bakınca adamcağızın sigarası olduğunu gördüm....:))))) Selamlar size ve sevgili annenize..:) |
Sevgili günebakan,geçen baharda İstanbul'un lale ve çuha şenliğini çekemedim..İçime dert oldu...Bari yaz begonyalarını İstanbul dışındaki arkadaşlara göstereyim diyerek, bu albümü hazırladım...İnşallah seneye bahara lale ve çuha ,papatyaları da görürüz..Ziyaretinize teşekkürler.....Selam ve sevgiler....:))
|
Sevgili İremsıla,çiçekleri görünce bende hiç dayanamayıp fotolarını çekiyorum...Benim gördüğümü bütün sevenler görsün ve zevk alsın isterim..:)
İstanbul trafiğinden artık çok bunaldığım için çocuklar beni bazen direksiyondan azat ediyorlar....:)) İyi de oluyor,bende gördüğüm bazı güzellikleri resimleyebilme fırsatını elde etmiş oluyorum.. Ziyaretinize teşekkürler...Selam ve sevgiler.:) |
30 ağustos zafer bayramınızı kutlarım.......
1 Eklenti(ler)
|
Yazlık bahçesinden temmuz ve Ağustos ayı görüntüleri....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 327999
Arap fulu açtı...l5 sene evvel; kuruyan arap fulume çok üzülmüştüm...İstanbulda birçok serayı aradığım halde bulamadım...Sayın Mutlu Kutlu ya buradan da teşekkürlerimi yolluyorum...Su sümbülü ile de O nun sayesinde tanıştım...sağolsunlar...:)) Eklenti 328000 Dahlialar bu sene çok keyifsizler..tek tük açıyorlar..Kendilerini boya verdiler ...Bazıları hiç açmadı...Bazısı kayboldu..İşte nazeninlerden bir tanesi...:)) Eklenti 328001 Horoz ibikleri de onlara nisbetle kendiliğinden aynı yerde üç senedir çıkıyorlar..Her ne kadar tohumları dökmeden söksemde fayda etmiyor...Şu keyiflerine bakar mısınız....:))) Eklenti 328002 Eflatun sakız yarı gölgeyi sevdi... Eklenti 328003 |
Arka bahçenin çiçekleri....
4 Eklenti(ler)
Eklenti 328005
Eklenti 328006 Eklenti 328007 Ön bahçenin yer çimi bol sulama ile kendine geldi...Aradaki yabani otlar da sürekli ayıklanıyor ...Sonbaharda daha iyi çiçekleneceğine inanıyorum...:) Eklenti 328008 |
Sakız sardunyaları ve dahliaların açabilenleri....:)
5 Eklenti(ler)
|
Sarmaşıklar yine her yeri sarmağa başladılar...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 328021
Eklenti 328022 Kaya bahçesindeki yabani otları temizlemekle bitmiyorlar...sardunyaların etrafı her hafta otla doluyor.... Eklenti 328023 Obelyalar ancak saksılarda kalabildiler...:( Yere dikilenlerin hepsi kurudu... Eklenti 328024 Eklenti 328025 |
Biraz da mutfak.......:))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 328031
Eklenti 328032 Tarifleri verilir........:)) Eklenti 328033 Komşunun Percian ve Chincilla kırmasıı.....:)) Eklenti 328034 Elinin hamuru ile...:)) ATV yi de bir deneyelim miii.....:))) Eklenti 328035 |
TEM deki ağaçlandırma ve bakım işleri.....
5 Eklenti(ler)
|
Yollardaki ağaçlandırma olayına çok mutlu oluyorum...:))
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025