![]() |
Dahlialara devaamm...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 324191
Eklenti 324192 Eklenti 324193 Açarken kuruyanlara bakar mısınız....:( Eklenti 324194 Eklenti 324195 |
Bu sene cinyaların yerini , sakız ve sardunyalar aldı..:)
5 Eklenti(ler)
|
Sayın berrin hanım,
Öncelikle hastanızın acil şifa bulmasını diliyorum. Bahçeniz ve bitkileriniz her ne kadar sıcaklardan etkilenselerde yinede bizim bahçedeki bitkilerin durumlarına göre daha iyiler. Özellikle glayölleriniz ve dahlialarınız çok çok güzeller. Bunların soğanlarından fazla olursa bizim bahçede kendilerine yer bulabilirler. Muğladan selamlarımla. |
Kayaların arasındaki sardunyalar devamlı çiçek açtılar..
5 Eklenti(ler)
Eklenti 324201
Taşların içindeki sardunya veçiçeklerde kuruma olmadığını gözlemledim...Nemli kaldıklarından olmalı diye düşünüyorum.. Eklenti 324202 Eklenti 324203 Karanfil yeniden çiçeklendi... Eklenti 324204 Eklenti 324205 |
Hele şükürr....Beyaz lilyum da açabıldiii....:))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 324206
Saksıda ve göletteki su sümbülleri devamlı tomurcuktalar..Ne kadar kolay bir çiçekmiş.....Ve görüntüleri harika...Bilhassa tombul yaprak diplerini çok sevdim..:) Eklenti 324207 Eklenti 324208 Eklenti 324209 kayısı renkli gül de çok nazenin çıktııı....:))) Eklenti 324210 |
Arka bahçenin halleriii....:)
5 Eklenti(ler)
|
Armut ve üzümlerr.....
5 Eklenti(ler)
|
Yan bahçeden , bahçemi gasp eden erik ve elma ......:))
4 Eklenti(ler)
|
İlle dee mavilleeerrr.....:)))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 324226
Eklenti 324227 Eklenti 324228 Bu maviş çiçekli telgraf , beni çok seviyor..:)) İstanbul da ve yazlık bahçelerde sürekli olarak kendiliğinden çıkarlar...Bazıları da beyaz çiçek açıyor... Eklenti 324229 Eklenti 324230 |
Arka bahçedekiler......
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin küpelileri.... Saksıdaki kanarya....
5 Eklenti(ler)
|
Arka bahçenin saksı çiçekleri....
4 Eklenti(ler)
|
Kumda ve kumdaki varilde yetişen domatesler...
4 Eklenti(ler)
|
Bahçedeki çiçeklerden görüntüler...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 324267
Eklenti 324268 Eklenti 324269 Sogan begonyaları açmaya başladılar... Eklenti 324270 Su sümbülü yerini çok sevmiş ki ...Üçüncü çiçeğide verdi..:) Eklenti 324271 |
Arka bahçenin çiçekleri......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 324278
Obelya fidelerini , seneye birbirinden ayırıp dikmeyi düşünüyorum....Çünki bir poşette çok sayıda kök vardı...Ve obelyaların birçoğu kurudu...Sadece gölgede ve torf toprakta olanlar kaldılar.. Eklenti 324279 Japon gülleri sürekli açıyorlar...Saksılarını değiştirmek işe yaramış olmalı.Ama sabah ve gece sulanıyorlar...Bol güneşe de alıştılar... Eklenti 324280 Eklenti 324281 Bu beyaz yonca çiçeğine benzeyen çiçekde atılan bir tohumdan çıktı...İsmini bilmiyorum... Eklenti 324282 |
Mor salkımın üzeri hiç boş kalmadı....:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 324284
Arap fulu tomurcuklandı... Eklenti 324285 Güller hem sararıyor ,hemde açmaya çalışıyorlar... Eklenti 324286 İşte buduuurrrr.......:)) Eklenti 324287 Şu güzellere bakar mısınız...?? Eklenti 324288 |
Dahlialar......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 324290
Eklenti 324291 Sabah sefaları yine her yerde ....Her zamannn......:)) Eklenti 324292 Seneye katmerli petunya almamaya kararlıyım...Şu petunyaların vefalılığına bakar mısınız.....:)) Eklenti 324293 İşte :)...milletin sera domatesleri varsa, bizim de kum domateslerimiz olur mu ..??? Oluuuurrrr...:)))) Eklenti 324294 |
Silivri ...Köfteci Osman ın bahçesi......
5 Eklenti(ler)
|
Dilek balonu gecesinden görüntüler....Sıhhatli ve bol çiçekli günlerimiz olsuunn..:))
4 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Ceylanlara,küpelere bayıldım hepsi ayrı bir güzel sum sümbüllerinin maşallahı var bende yetiştirmeye açalıştım ama malesef öldüler sizinkiler harikalar güle güle büyütün:)
|
Bahçeniz gerçekten güzel, emeklerinize sağlık. Komşu sayılırız, bende Hasippaşa'da oturuyorum.
|
Alıntı:
Benim bahçem de, terasım da yok... Sitede oturuyorum sitenin bahçesinde kendimce birşeyler yapabildiğim kadar... |
Gül goncada güzel... Sevgilerimle Berrin Hanım....
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Günebakan hoşgeldiniz...Ceylan ve küpelerin bir kısmı malesef sebesiz şekilde kurumalar yaparak bittiler..:( Bunlar sağ kalanlar.... Su sümbülleri şu ana kadar iyi gittiler...Bu sene , ceylan ve sardunyalarında çok fazla güneşe dayanamadıklarını gözlemledim...Küpeliler zaten yarı gölgede oldukları halde, ne olduklarını anlamış değilim...
Su sümbülünü inşallah kışın da koruyabilirim...Ziyaretinize ve beğenilerinize teşekkürler...selam ve sevgiler....)) |
Sevgili Yeni Gine çok çok teşekkürler canım, bu güzel gül goncasına..Bende gonca gülü çok sever ve beğenirim....
Bu hediyeniz bana klasik bir şarkıyı hatırlattı....:)) Sarı gülüm var benim, garip gönlüm var benim... Ölüm var ayrılık yok..sarı ela gözlüm.. Böyle de kavlim var benim..............:) Ben de,nacizane ; size bu şarkıyı armağan ediyorum... Selam ve sevgiler...:) |
Sevgili Kaptan szt..100cü sahifenin ilk misafiri siz oldunuz...:) Bu sıkıntılı günlerimde bana yaptığınız jestlerle,dileklerinizle bana verdiğiniz moral için çok çok teşekkürler, sevgili kardeşim....
Sağolunuz, iyiki varsınız...Sevgili adil ve sizleri tanıdığım ve kardeşliğinizi kazandığım için mutluyum....Tanrı sizlerin o güzel ve iyilik dolu kalplerini hiç üzmesin...Mutlu ve sıhhatli olunuz inşallah...:) Ayrıca o harika erikler için de çok teşekkürler ederim..bir sürü zahmetler verdim....Sonbahar da benim de sizlere sürprizlerim olacak inşallah...Tanrı hepimize elemsiz ve kedersiz günller nasip etsin...geride kalan herşey çok kolay....:) Tüm ailenize sonsuz selam ve sevgilerimi gönderiyorum kardeşim...:) |
Çokk teşekkür ettim Berrin Hanım herşey gönlünüzce olsun inşallah
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar,bayramınızı kutlarım.....Neşeli,sıhhatli ve renkli bayram günleri geçirmeniz dileği ile.....Herkese selam ve sevgiler, İstanbul dan.....:))
|
Merhaba Berrin Hanım, ne ayıp bana ki; bahçelerinizi takip etmeme rağmen bir mesaj bile göndermemişim.:o Bahçelerinizi ve bitikilerinizi beğenerek takip ediyorum.
Genel olarak bitkilerin kontrol altında ve düzenli görünümünden yana olsam da kaya bahçenizi çok sevdiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Bir gün bir bahçem olursa kaya bahçesi bölümünün sizinki gibi doğal ve güzel görünmesini isterim doğrusu. Sevgi ve saygılarımla... İyi bayramlar... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:51. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025