![]() |
Dahlialara sıcak dokunmaya başladı....:(
5 Eklenti(ler)
Eklenti 322224
Çiçeklerde kurumalar görünüyor...Her gece sulandıkları halde... Eklenti 322225 Eklenti 322226 Begonyalar her halükarda açıyorlar..Çok vefalılar...:) Eklenti 322227 Eklenti 322228 |
Bu sene begonya ve küpelilerden memnunum.....:)
5 Eklenti(ler)
|
Kiraz ağacında küpeliler....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 322239
Eklenti 322240 Eklenti 322241 Bordo glayöller açtılar.... Eklenti 322242 Eklenti 322243 |
Glayöller ....Petunyalar....
5 Eklenti(ler)
|
Küpeliler, begonya ve kanaryalar....
5 Eklenti(ler)
|
Kaya ve ağaç kütüklerindekiler.....
3 Eklenti(ler)
|
Komşu Glayörlerin rengi çok güzel...
|
Ben bu kuş yuvasına bayıldım. :)
Kuş yuvalarını çok severim, ağaç motifli her şeyi çok severim, doğal malzemeleri çok severim. Bunda hepsi bir arada. :) |
Sevgili adil,yağlıboya çalışmalarında tiner değilde dyo nun kokusuz terebentin ini kullanınız...Çok daha rahat çalışırsınız...Ben ahşapların bazılarına akrilik, bazılarına da yağlı boya çalışıyorum..Aslında yağlı boya çalışmalar daha zevkli ve rahattır... Akrilik boya bilhassa yazın çok çabuk kuruduğu için ,hata kabul etmiyor ve uğraştırıyor..
Resim , müzik, ve bitkilerle uğraşı , bütün hobilerimin üstündedir...Stres için ilaç gibi .... Mesela çok sinirlenince bahçeye ot yolmaya çıkmak ...:)) Vallahi çim biçme makinesinden daha güzel işgörür....:))) sevgili adil ziyaretin ve temennilerine teşekkürler...Size ve ailenize sonsuz sevgi ve selamlar...:) |
Sevgili komşum Nevzat bey...Glayölün rengini beğendi iseniz, size soğanından ayırırım....Paulovnia larınız iki tane oldular...Baktıkça sizi anıyorum...Küçüğü büyüğünü de geçti ...Yapraklarını görseniz, büyük bir servis tabağı kadar var...
Çok eksantrik bir ağaçmış, kökünden bile bir ağaç çıktı...Saksıyı ilk koyduğumuz yere kök salmış..Daha sonra oradan alıp başka bir yere dikildi...İlk konduğu yerde bir kök parçası kalmış, şimdi oradada bir ağaç oldu ...Ve hızla da büyüyor...Ana ağacıda geçecek galiba... Bu size mahsus bir bereket ..Zaten harika bahçenizden de belli değil mi...Çok teşekkürler ... Sevgi ve selamlar...:)) |
Sevgili gilancığım, ziyaretiniz beni mutlu etti...size bir kuş yuvası yapıp saklıyacağım...İnşallah geri dönüşünüzde ,hoşgeldin hediyesi olarak gönderirim...
Tabii ki geri dönerseniz...Dönmezseniz de artık oralardan bir kuş yuvası alırsınız..:)))))) Kendinize iyi bakınız...Sonsuz sevgi ve selamlar canım...:)) |
[QUOTE=berrinb;1003939]Eklenti 322239
Eklenti 322240 Eklenti 322241 Bordo glayöller açtılar.... Eklenti 322242 Eklenti 322243 Bu gılayyörün rengine bayıldım berrin hanım ellerinize sağlık. |
Alıntı:
Bahçemde bitmeyin diye size kaç defa söyledim.:mad:Bende sizi yolmazsam:)) Akşam akşam beni güldürdün Ablacığım.Allahta seni güldürsün. İşte senin bu hallerini çok seviyorum Ablacığım.Aynen devam. Yağlıboya konusunda verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim Ablacığım. Trabzondan saygılar selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...9-dscf4385.jpg
Üfffffffff. harika bir bahçe ve önünde hemen deniz. İmrenilmeyecek gibi değil. Çimleri kesmeye, gülleri budamaya razıyım böyle güzel bir bahçede. Saygılarımla. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayfa 96 ya tabi ki baktım, beğendim. Fakat Sayfa 97 ye gelip de Serkan_İstanbul un mesajını görünce dikkatimi çekti. Hangi kızların fotoğrafında Berrin Hanım var diye tekrar Sayfa 96 ya döndüm kii Serkan_İstanbul gerçekten haklı. 3 tane yabancı kız misafir diye bakmışım fotoğrafa. Bahçelerinizle, çiçeklerinizle, görüntünüzle harikasınız; Maşallah diyorum. Bahçenizi gezintim bitti; herşey çok güzel idi. |
Sevgili sevim4.ziyaretiniz ve beğenilerinize teşekkürler...size borçluyum canım...İnşallah bu sonbahar glayöl soğanı ve tohum yollarım..Size söz verdiğim katmerli maviş i bu sene malesef bende bulamadım...Onları geçen mayıs ayında Palmiye sera iki renk getirmişti.
Ne yazık ki bendekilerde çürüdüler , içine böcekgirmiş, fark edemedim...Bende olsaydı size yollayacaktım..:( Kusura bakmayınız...İlk fırsatta sözümü yerine getireceğim..Selamve sevgiler arkadaşım....:)) |
Sevgili kardeşim adil, stresli olduğunuzda ot yolmak bana çok iyi gelir...Hatta budanacak en kalın dalları bile beş altı dakikada temizleyebilirim....:))))
Denemenizi tavsiye ederim....ehhh sizde artık bu kış resimlere başlayınız diyorum....Bu işlere fazla ara vermeğe gelmez ,el melekelerinizi kısmen kaybedebiliyoruz...:)) Mesela ben neredeyse bir aydır klavyeyi elime almadım...Şimdi alsam biraz şaşalarım gibi oluyor...:)) Yetenek işleri böyledir...devamlılık ister....Sizde bilirsiniz yaa..:)) Ben artık birkaç resminizi görmek istiyorum....Haydi Kasım ayında işi ele alınız.....:) Selam ve sevgiler size ve ailenize.....:)) |
Sevgili Yeni Gine ....Hoş geldiniz ,Ziyaretiniz ve beğeni yağmurunuz için çoook çok teşekkürler ederim....Sağolunuz...Beni onore ettiniz...:))
İstanbul Çiçekpazarı resimlerinden sonra Kapalıçarşı içinde böyle bir gezi düşünüyordum ...Ama eşimin rahatsızlığı nedeni ile olmadı..İnşallah bu kışın ogüzel yeri de bu şekilde tanıtmayı düşünüyorum...:) Kuş yuvasını bahçeye koymak nasib olmadı. Bu yaz açtığım tasarım, tanıtım ve satış atölyesine ; kızım tarafından kaçırılıp götürüldü...:)) Bu yoğun sııkıntılı ve üzücü günlerde , bu tip ilerle uğraşmak beni biraz olsun oyalayıp, manevi rahatlık veriyor...Vaktim olduğu müddetçe bahçeyle ve bu objelerle çalışıyorum... Muzik içinde aynısını öneririm...Bir enstrümanla oyalanmak da fevkalade bir hobidir....Elişleri ,kitap okumak da aynen......Bütün arkadaşlara tavsiye ederim..:) Sizin bahçe veya terasınız var mı...Ben bir aydır forumda pek biryerlere bakamadım..:) her zaman ziyaretlerinizi beklerim..Memnun oldum ..Selam ve sevgiler size.....:)) |
Sevgili s.serdar....Buyurunuz beraber çalışırız tabiikii....Ama sakın bu sıcakları seçmeyiniz gelmek için....Perişanları oynuyor bahçe...Bütün çiçeklerin boynu bükük , sararıp solmaktalar..Her gece de sulandıkları halde....:)
Siz en iyisi Mayıs ayını seçiniz...En güzel zamanıdır bahçenin..Ilık bir mevsim..Güller mor salkımlar açmışlar...Her tarafı mor salkım kokusu sarmış....Hanımelleri deseniz öylee...:)) Çok çok teşekkürler sevgili s.serdar...Sevgi ve selamlar....:)) |
Clematis in tohumları mı acabaaa...???
5 Eklenti(ler)
Eklenti 324186
Armut ağaçları meyveleri taşıyamaz hale geldi. Ve ana dalların bazıları kötü şekilde kırıldı..:( Eklenti 324187 Dahliaların zamanı ...Ama çook keyifsizler..Bu sıcaklar onlara yaramadı.. Eklenti 324188 Eklenti 324189 Eklenti 324190 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025