![]() |
Ev hapsindekiler.......:)
5 Eklenti(ler)
|
Kasım ortası...Seralar kuruldu ..veranda toplandı.....
5 Eklenti(ler)
|
Yağmurlu günde ön bahçeden......
5 Eklenti(ler)
|
Ön bahçeden.......
4 Eklenti(ler)
Eklenti 466242
Eklenti 466243 Eklenti 466244 Kar yağacak diye bütün kuru yaprak örtüsünü bıraktım....Ama yağmur bile yok.....:) Eklenti 466245 |
Kasım ayı sonlarında ..Sevgili Kaptanzst. den ....Sağolunuz kardeşim..:)
5 Eklenti(ler)
|
Evde...yazı yaşayanlarr......:)
3 Eklenti(ler)
|
Kaptan zst. yayla sempervivumları.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 466259
Bu çilli açelyayı çok sevdim ben....:) Eklenti 466260 Eklenti 466261 Eklenti 466262 Eklenti 466263 |
Biraz sahife dolduracağım ama...Bu kuş bayramını kaçırmayalım..:)
3 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Veranda dışarıda kalanlar......
5 Eklenti(ler)
|
Dışarıdakiler......:)
3 Eklenti(ler)
|
Kokulu sarmaşık gül tomurcukta.....
5 Eklenti(ler)
|
Bazı belediyeler hamsi pahalı diye halka bedeva hamsi dağıttığını duymuştum :)
Aklıma geldi de gülüyorum :D Siz de kuşlara hamsimi dağıttınız ki bu kadar çok geldiler :D :D |
Sevgili kardeşim...Burası Trabzon değil.... İst. da hamsi 5 -tl düştüğü yok....:) Ancak rıhtımdaki sakat misafir martı ve ördeklere alıp verebiliyoruz arada......:D
|
Her şeyden önce çok teşekkür ederim ganimet dolusu iki çanta için ablacım. Inşallah müsait olduğunuzda kalanları da toplamaya geleceğim. Eşinize allah' dan sağlık sıhhat diliyorum. Bahçeye ve bitkilere gelince söylenecek tek şey fevkalade, güzel ellerde bütün güzellikler toplanmış ve bizlere bayram ettiriyorlar. Resimler anlatımlar çok güzel bahçenizde martı olasın geldi alıp alıp kaçardım ne bulursam ;) sevgilerimle
|
Sevgili Berrin Hanım kuş bayramı fotoğraflarınız harika; lodos olduğu için mi acaba bu kadar çoklar merak ettim?
:mad: Sevgili Serkan, hem Berrin Hanım'ın bahçesini ziyarete gitmişsiniz, hem ganimet dolusu iki çanta edinmişsiniz, hem de ben hiç aklınıza gelmemişim... |
Sevgili serkan İstanbul....Sevgili Yeni Gine ..çok teşekkürler, beğeni ve ziyareterinize....
Serkan İstanbul, bahçe ve verandanın çok çok karışık bir zamanında geldiği için daha birçok ganimeti göremedi ...:D Kısmet böyleymiş...:D İnşallah bir dahaki seferee......:) |
:) İnşallah bir dahaki sefere Sevgili Serkan beni de unutmaz Berrin Hanım...
|
Sevgili Yeni Gine....Adresiniz lütfen.....Sevgili Serkan ancak kendi poşetlerini taşıyacak halde oluyorrr...:D Size mevsimlik birşeyler gönderelim mi.. :)
|
Sevgili Berrin Hanım yani sevgili Serkan inşallah beni unutmaz derken; yani size gelirken bana da haber verse ben de size gelebilsem demek istedim. Zira az biraz yakın oturuyoruz kendisi ile bir noktada buluşup beni de getirebilirdi size... :)
Teklifiniz çok hoşuma gitti, yani tabi ki benim ortak alan bahçemde olabilecek gibi gönlünüzden kopan bitkilerden isterim... Şimdiden teşekkür ediyorum, sağolun. |
Ah ah ne desem bilmiyorum ki bir yanda harika bir deniz havası bir yanda bahçe çiçekler
hayranlığımı dile getirecek söz bulamıyorum Maşallah hepsine elinize emeğinize sağlık... |
Merhaba Berrin hanim..Bahcenizi gezdim yine..icim acildi...resimlerdeki kiremit renkli ev cok ilgimi cekti.tarihi esermi ..konutmu..karsi tarafmi..yoksa sizin tarafmi acaba..merak ettim..sevgiler...
|
Sevgili Yeni Gine, siz artık Serkan ile aranızda hallediniz ....:) Ben size sezonluk çelik veya soğan gönderirim....Selamlar....:)
|
Sevgili habiş çok çok teşekkürler,beğeni ve ziyaretinize .....Daha güzelleri sizin olsun inşallah....Selam ve sevgiler....:)
|
Sevgili Hamiyet Tepper, Ziyaretinize teşekkürler...:) O kiremit renkli bina, Çengelköy ün adeta simgesi olmuş olan tarihi eser Sadullah Paşa Yalısıdır....Bizim yakadadır...Şu anda restoran işletme olarak kullanılan binada, daha evvel Asil Nadir isimli , ünlü iş adamı oturmaktaydı.... Tarihi eser kaçakçılığı ile ilgili olarak binada yapılan ropörtaj resimlerinden, medya da çok sayıda görüntülerden belki hatırlarsınız...
Ziyaret ve beğenileriniz için teşekkürler....Selam ve sevgiler....:) |
Alıntı:
Teşekkür ediyorum, sağoluun. (Soğanlılara özellikle sizin katmerli begonyalarınıza bayılırım, bu sene de japon gülünü çok sevdim, küpelileriniz ona keza) :rolleyes: |
Sevgili Yeni Gine,beğendiğiniz çiçekler hepsi de mayıs aylarında ancak uyanacak çiçekler...Bu bakımdan biraz bekleyeceksiniz....:)
|
Cok tesekkür ederim..Berrin hanim..bilgileriniz icin..kucak dolusu sevgiler..iyi hafta sonu dilerim....
|
Bende teşekkür ederim Sevgili Hamiyet Tepper....Sizlerede iyi günler dilerim.....:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025