![]() |
Sukulentler ve kaktüs.....
4 Eklenti(ler)
|
Abutilonlar......
5 Eklenti(ler)
|
Ne guzel oldu bu paylasimlar kis gununde icimiz acildi.Tam bir renk cumbusu
|
merhaba muhteşem bir bahçe
bir koi havuzu yapmak istiyorum bauhaus da tekne kalmamış nerede bulabilirim. Liner istemiyorum. 30 yıl tatlı su akvaryumu yaptım. 10 yıldır tuzlu su sahibiyim.. bence sıra koi de:)) yardımcı olursanız çok sevinirim |
berrinb hn. muhteşem bahçenizi ve yaptıklarınızı bu akşam gördüm. ellerinizden öperim
|
samur ...ziyaretinize ve beğenilerinize çok teşekkürler...:)
|
tugrulfoça. hoşgeldiniz...Beğenive ziyaretinize teşekkürler...Ben göletlerimi Bauhausdan almıştım...Şu anda bulunmayabilir mevsim dolayısıyla....baharda mutlaka getireceklerdir....
Kohileri bende ilk zamanlar 5 adet alıp gölete koymuştuim ..Maalesef dört gün kadar yaşadılar....Bir daha da almadım..... Tuzlu su akvaryumu ile küçük oğlum da uzun seneler çok uğraştı...Pahalı ve zor bir hobi....Son yazlığa gittiğimizde bir elektrik kesintisinde çok büyümüş olan harika balıkları ölmüşler....Üzüntüden bu hobiyi bıraktı kendisi.....Selam ve sevgiler.. |
Sonbahar sonundan.....
3 Eklenti(ler)
|
Sonbahardan.....Abutilonlar....Eflatun sakız....
3 Eklenti(ler)
|
Sakızlar.....
4 Eklenti(ler)
|
Sevgili Berrin Hanım, merhaba artık görüşemiyoruz :(, merak ettiğim bitkilerinizi bu sene nasıl korudunuz neler yaptınız, donan bitkileriniz oldu mu? (İnşallah olmamıştır.)
|
Sevgili YeniGine...Hoşgeldiniz..:) Bu sene iki bahçeye de seralar kurdum...Yazlık verandayı açılan camekanlı yapıldı....Bütün nazik çiçekler camekanda ve ısıtmalı şekilde korunuyorlar....İstanbuldaki bahçedeki seralarda ısıtma yok...Bu gün İst. arka bahçedeki seraya baktığımda Rex begonyalarının soğuktan epeyce etkilendiğini görüp biraz evvel içeri eve aldım...Küçük bir hobi odası var oraya konup bozulan kısımları temizledi....Abutilonlarım o don olayından korunmasız olarak kahramanlar gibi sağlam çıktılar..:)) ......Ama Burgmansialardan biraz da olsa şüpheliyim....:( Artık bahara sağ çıkarsak, bakıp göreceığiz canım...Teşekkürler..:)
|
Sevgili Yenigine..yazlık sera..İçi yerleşmemiş hali....
3 Eklenti(ler)
|
Mayıs ayında...Leptospermumlar......
5 Eklenti(ler)
|
Leptospermumlar......
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Berrin Hanım, hoşgelmişsiniz... Kırmızılılar tabi ki harika...
|
Clematisler......
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Yeni Gine....Hoşbulduk canım....Uzunca bir süre resimlerimi eklemeye fırsatım olmadı....Malum küçültme işlemi uzun sürüyor...Bu arada Eşim Beyefendi yi 4 sene süren bir rahatsızlıktan dolayı kaybettik...:(
Öyle yorgunum kii....Hem vücut hemde ruhen....İki aydır en kolayıma gelen işler ile dahi uğraşmaktan aciz kaldım....Sahifeme de resimlerimi ekleyemedim..Şükür kavuşturana diyorum..... |
Yazlık bahçede kendiliğinden çıkan hasekiler....
4 Eklenti(ler)
|
Mayıs ayından ..İstanbul arka bahçeden.....
5 Eklenti(ler)
|
İst.arka bahçeden...Abutilonlar......
5 Eklenti(ler)
|
Şükür kavuşturana sevgili Berrin Hanım, özlemiştik sizi, eşinizi kaybettiğinizi duyduk, Rabbim size uzun ömürler, sağlık-sıhhat versin inşallah. Rastgelsin sevgili Berrin Hanım.
|
Mayıs sonunda....Amarilysler......
5 Eklenti(ler)
|
Mayıs sonunda..Amarilysler......
3 Eklenti(ler)
|
Mayıs ayı sonu ..Sakız sardunyaları.....
3 Eklenti(ler)
|
Mayıs sonu.....Sakız sardunyaları......
4 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
|
Haziran ayından....İstanbul...bahçeden......
5 Eklenti(ler)
|
Verandadan...Küpeliler......
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025