![]() |
Hepsi muhteşemler. Beğen beğen bitmiyor. Sizin bahçede yok yok. Ne yalan söyleyeyim. Gözüm kaldı.:) Şaka yaptım sakın ciddiye almayın. Levisia isimli çiçeği ilk defa görüyorum. Sanırım bir tür suklulent mi? Bahçenizde her zaman sağlıklı ve huzurlu oturun İnşallah.
|
Berrin Abla geçmiş olsun.
Çiçeklerin herzamanki gibi harika. Ellerine sağlık. |
Sevgili gülsu ,ziyaret ve beğenilerinize teşekkür ederim..:) Lewisia kaya ve taş bahçelerinde iyi sonuç veren bir çiçek.Sukulent cinsi....Bende iki yıldır taşıyorum kendisini....
|
Sevgili h doğan . çok teşekkürler....Sağolunuz..Selam ve sevgiler....:)
|
Sevgili Berrin hanım, hepsi muhteşem ötesi, her biriyle nasıl ilgileniyorsunuz, ba-yıl-dııım, ellerinize sağlık. Bu arada çok geçmiş olsun size ve eşinize.
Sevgiler... |
Sevgili Berrin Hanım oh çok şükür hoşgelmişsiniz, güzelliklerinizle birlikte gelmişsiniz... Geçmiş olsun...
Berrin Hanım, o minyatür gülleri yeni mi almıştınız acaba, yoksa sizdemiydiler, benim de minyatür gül derdim var ya; hiç sizinkiler gibi, hatta az biraz benzeri kadar bile olamadılar 4 senedir. :( |
Sevgili aheste, toprakta dikili olanlarda bakım pek sorun olmuyor da saksıların bakımı gerçekten bıktırmak üzere...O yüzden saksı sayısını her geçen gün azaltmak durumundayım....Havaların ısınmasını bekliyorum...Saksıda toprağa geçecek çok bitki var yine.......Tanrı kuvvet versin...:)
|
Sevgili Yeni Gine, ben bu kış ilk defa aldım minyatür gülleri....Birkaç arkadaş toprağa dikmiş ve çok güzel gelişmiş olduklarını gördüm....Veya saksılarını büyütünüz....Zaten bazıları üç kök bir arada dikilmişler ..Ayırmak şart....
Bahçeye dikilirse bence daha iyi sonuç veriyorlar....Şu anda saksıları çok küçük...Bazılarını yazlık bahçede lastiklerin içine diktim.... Aynen normal gül gibi yetiştireceksiniz ...kuruları koparınız hatta çiçek altından iki yaprak sonra kesiniz.....Teşekkürler....Selam ve sevgiler.....:) |
Ocak ayı....Kokulu Osmantyhus çeliği...İnşallah kök yapar....:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 476068
Sukulentlerim ...yeni geldiler....:) Eklenti 476069 Mutfaktaki hibüscus açmaya başladı...... Eklenti 476070 Eklenti 476071 Eklenti 476072 |
Ocak ayı..ev ve bahçeden...
5 Eklenti(ler)
|
Ocak ayında bahçeden....
5 Eklenti(ler)
|
Ocak ayı.....İst bahçe seradan....
5 Eklenti(ler)
|
Ocak ayı....Pmembe Hellaborus tomurcukda....
3 Eklenti(ler)
|
Ocak ayı....Ayakta durabilenler....)
3 Eklenti(ler)
|
Ocak ayında...Muhteşem Süleyman gülleri..Satış yeri..MİGROS :D
5 Eklenti(ler)
Eklenti 476094
Kasımpatlarının formlarını çok beğendim... Eklenti 476095 Eklenti 476096 Eklenti 476097 Eklenti 476098 |
Ocak ayında ..Yazlık bahçeden....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 476099
Sakızlar soğukta kışı geçirdiler... Eklenti 476100 Mavişlerde kışı verandada geçirdiler... Eklenti 476101 Orkidenin rengi mavi mor ...Çok beğendim....:) Eklenti 476102 Bu yasemini kaç defa aldı isem yaşamadı..Bir kez daha denenecek...?? Eklenti 476103 |
Ocak ayında ..Yazlık bahçede ..Tek tük açan Kış gülleri......
5 Eklenti(ler)
|
Ocak ayından....Orkidelerim.....
5 Eklenti(ler)
|
Merhaba Berrin hanim..yasemin cicegi yasamadi diyorsunuz..onun icin yaziyorum..o oda bitkisidir ve cam önü ama iceride barinmak ister..bendede aynisi var..kocaman oldu camin önünde..aslinda kolay büyür ama balkonu sevmez.Ilkbahar geliyor..isiniz yine cok,,Sihhatler ve sevgiler..bende on gün sonra kismetse marmarise ucacagim..cok sevincliyim..Hoscakalin Sevgili berrin hanim..
|
Sevgili Hamiyet Tepper, yasemin çiçeğini içeride baktığım halde olmuyor...Ben bazı çiçeklerde hiç başarılı olamıyorum...Bunlardan biri de hoyadır ( mum çiçeği)....:(
Bu bahar gerçekten işim arap saçına döndü..Çünki değişik çeşitleri tanıdım ve yerim de az olduğu için işin içinden çıkabilirsem ne mutlu banaa..:D Sizede hayırlı ve mutlu tatiller canım....Keyfini çıkarınız.....Selam ve sevgiler....:) |
Sarı Taflan meyve vermiş....
3 Eklenti(ler)
|
Beyaz kamelya......
3 Eklenti(ler)
|
Şubat başında Clematis Armadii açmaya başladı...
4 Eklenti(ler)
|
Şubat ayında arka bahçeden....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 477719
Eklenti 477720 Clivya tomurcukta.... Eklenti 477721 Heuceheralar kırmızı tomurcuk verdi... Eklenti 477722 Eklenti 477723 |
Şubat ayında ..Kamelyalardan.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 477724
Eklenti 477725 Eklenti 477726 Eklenti 477727 Turuncu abutilon kış boyunca çiçeklenmeye devam etti.... Eklenti 477728 |
Şubat ayında çiçek açanlar......:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 477730
Seradaki heuchera.... Eklenti 477731 Eklenti 477732 Eklenti 477733 Taşbahçesinde hellaboruslarım.... Eklenti 477734 |
Hellaboruslar- Sukulentler.....
5 Eklenti(ler)
|
Şubat ayında arka bahçeden.....
4 Eklenti(ler)
|
Kokulu pembe sarmaşık gülüm....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 477744
Eklenti 477745 Eklenti 477746 Sukulentin çiçeğine bakar mısınız....:) Eklenti 477747 Eklenti 477748 |
Sevgili alcen den gelen hellaboruslar..Teşekkürler canım...:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 477749
Güç bela...Leptospermum un tek katlı pembesini bulabildim.... Eklenti 477750 Eklenti 477751 Eklenti 477752 Eklenti 477753 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025