![]() |
Hava soğudukça , dahlialarda inadına açıyorlar....
3 Eklenti(ler)
|
Bahçeden görüntüler.....
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Ekim sonu sukulen aranjmanlarım....Kışın seraya girecekler...
5 Eklenti(ler)
|
Yeni dikilen çelikler.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 458454
Eklenti 458455 Eklenti 458456 Komşudan gelen ayvalar.... Eklenti 458457 Sakız yeniden canlandı..... Eklenti 458458 |
Sonbahar keyfiii.......:)
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili Berrin Hanım öncelikle her daim size maşallah!.. Sonra da bahçelerinize, o güzelim çiçeklerinize, emeğinize, gönlünüze maşallah!..
|
Bu güzellikler için söylenecek çok şey yok...Emeklerinize sağlık...Kocaman bir maşallah...
|
Sayın berrinb,
Son 3 sayfanızı gezdim..gözlerimin pası silindi valla.. :)) Kolay gelsin.. |
sevgili Yeni Gine Çok çok teşekkürler canım..:)Sağolunuz....Selam ve sevgiler ....:)
|
Sevgili sonkez çok teşekkürler..Sizinde ayağınıza sağlık..:) Beğeni ve ziyaretlerinize teşekkürler....Selam ve sevgiler....:)
|
Sevgili pria , ziyaretinize memnun oldum....İstanbul- Çanakkale deşiniz..Çanakkale nin neresinde...?? Karıştırmıyorsam siz nergis soğanı aldığım arkadaşsınız..Öyle mi ..?? Soğanları diktim, merak ile bekliyorum o harika nergisleri..:)
Selam ve sevgiler..... :) |
Alıntı:
Evet..evet..siz benden ''erlicheer'' nergislerimden almıştınız.. O becerikli ellerinizle, çok güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum nergislerimden.. Çok selam..amman iyi bakın kızlarıma :)) |
Sevgili pria , Biga benim babaannemin memleketidir...Çok memnun oldum...:)Şu anda yaşayan akrabalarımız da vardır orada...
Nergisleri yazlık bahçeye diktim..İnşallah iyi netice alacağım...Çünkü soğanlar çok sıhhatli görünüyorlardı..Çok çok teşekkürler..Yine görüşürüz inşallah....Şu anda elinizde soğan varmı...?? Selam ve sevgiler...:) |
Berrin Hanım sukulentleri kışın dışarıda mı bırakıyorsunuz?Kar yağınca donmuyorlar mı?
|
Sevgili Zerrin Torun, hoşgeldiniz...Sukulentlerin bazıları üç dört senedir bahçede kışyaz kaldılar , kar ve don olayından zarar görmediler....Sedum ve Sempervivumlar çok dayanıklılar...Öbür cins aranjmanları Echiveraları ve diğerlerini seraya alıyorum...Bu aralık ayında seraya alınacaklar....
|
Ne ararsan var Maşallah.. çiçekler meyveler ne güzel tatlı uğraşılar bunlar..
|
Alıntı:
Bahçe ortamında ekilmeleri çok daha iyi..Fazla üstlerine düşmeyin, su birikintisi olmayan, geçirgen, güneşli ve yanmış hayvan gübreli bir yerde ekilmeleri yeterli..Kimyasal katkı ve gübrelere pek özenmeyin.. Ekim bakım bilgileri için göz atabilirsiniz : http://yogunkokulukatmerlinergis.wordpress.com/ Nergis soğanlarım biteli maalesef çok oldu..Nergislerime çok ilgi var; bu yıl yine yetmedi..Daha şimdiden 2014 yılında satacağım 550 soğanın 350 adedi rezerve edildi.. Herşey gönlünüzce olsun.. |
Bahçenizde bitkilerinizde harika.Sizi takip etmek zevk veriyor.Kocaman Maşallah.Sağlıkla oturun.
|
Sevgili Berrin
Havuzun içinde uzun boylu, mor acan çiçeğinizi kışın suda mı bırakıyorsunuz.? Bendeki iyice sarardı, suda bırakmalımıyım bilemedim. Dahlia dikmeyeceğim bir daha diyorum ama, sizinkileri görünce iştahım kabarıyor yine:) |
Sevgili habiş, pria..sevgili Zerri Torun çok teşekkürler beğni ve ziyaretlerinize.....Yine beklerim..:)selam ve sevgiler....:)
|
Sevgili cemo, havuzdaki mavi açan bitkiyi bende bu bahar almıştı.. Nilüferer gibi oda suda kalacak....Üstlerine naylon örteceğim....Mavi bitkinin dayanıklılığını bu kış göreceğim... Dahlialar benim de vazgeçemediklerimden....:)
|
Sonbaharda açanlar......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 459052
Eklenti 459053 Eklenti 459054 Bu sene susak kabaklarım çok iyi geliştiler....:) Eklenti 459055 Eklenti 459056 |
Ekim sonu........
5 Eklenti(ler)
Eklenti 459057
Eklenti 459058 Ters lale soğanları Zengarden den geldiler.... Eklenti 459059 [attach]459060[/attach Pembe abutilon.... Eklenti 459061 |
Sarı hanımeli bu sene devamlı açtı....
5 Eklenti(ler)
|
Sobaharla birlikte coşanlar......:)
5 Eklenti(ler)
|
Yağmur ve serin hava crocus ve alisyumları coşturdu...
5 Eklenti(ler)
|
Beyaz alisyumların kokusu bütün bahçeyi kapladı....
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Ekim sonunda açan sarı nilüfer........
5 Eklenti(ler)
Eklenti 459086
Eklenti 459087 Eklenti 459088 Tam güneşte duran bu kaktüs bütün yaz boyu açtı ve Ekim sonunda açmaya devam ediyor... Eklenti 459089 Eklenti 459090 |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:14. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025