![]() |
kim ayı sonunda yazlık bahçeden.....
3 Eklenti(ler)
|
Selam Berrin abla.
Özellikle japon güllerini inceledim. Bu kışı kazasız atlatabilirsek bu mantolama sistemiyle. Çok mutlu olacağız. Ben hep onları düşünüyorum. Bu arada pavlonyanın çiçeğini görememeniz bizimde görmemmemiz anlamına geldi :) Seneye inşallah benimki ile beraber çiçeklerini görürüz. Kolay gelsin. |
Sevgili Kaptan kardeşim, yazlıktaki Japonları mantolayıp verandaya yapılan seraya koyduğum halde yine de şüpheliyim...11-12 C ye kadar dayandıklarını biliyorum..O yüzden en beğendiğim renk ve cinslerini İstanbula taşıyıp evin içinde muhafaza ediyorum...
Çünki geçen kış bütün japon güllerim dondular.... |
Yazı ayrı güzel,sonbaharı ayrı.....Daha ne demeli bilmemki.....Muhteşem...
|
geceleri 2 dereceye düşüyor sera içi ama hala çiçek açıyorlar.
11-12 de bir şey olmaması lazım |
Sevgili sonkez teşekkürler..selamlar...:)
Sevgili Kaptan kardeşim...Bu sene seralar ve mantolar ile çok çok uğraştık.....saksıları indir kaldır, az kaldı bel fıtığı olmaya yaniii.....:D Artık; ölen ölür ....Kalan sağlar bizimdir, diyorum ben...Ne yapayım başka...Tanrıya emanetler...:) |
ankarada şu soğuk kış gününde bahçeniz bahar havası verdi emeklerinize sağlık karrdeşim.
|
Sevgili erena ziyaretiniz için teşekkürler....İstanbulda çok soğudu....Am sizdeki gibi karlı havamız yok çok şükür diyorum ..Çünki daha korumaaya alamadığım çok fazla bitki var..:( İnşallah bu kışı da zayiatsız atlatırız...selamlar Ankaraya.....:)
|
Fırça çalısını ilk defa bu sonbaharda aldım....Bahçeye dikilecek...
5 Eklenti(ler)
Eklenti 459428
Eklenti 459429 Bu pembe top kasımpatı oğlu Uğur un bahçeyealdığı armağan ....:) Eklenti 459430 Eklenti 459431 Eklenti 459432 |
Bu krizantemlerinin rengini çok beğenip aldım....
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
Ekim sonu ...Mantolarının içinde açan hibüscüsler.....
3 Eklenti(ler)
|
Sonbahara inat açan güller.......:)
5 Eklenti(ler)
|
Rüzgarın kırdıkları......
2 Eklenti(ler)
|
Eveeeettt..verandaya kurulan Çakma Serayı nasıl buldunuzzz..:D
5 Eklenti(ler)
|
Seraya ilk önce alınanlar......:)
5 Eklenti(ler)
|
Seradan görüntüler.....
5 Eklenti(ler)
|
Çakma sera acaba işe yarayacak mı.....:)
4 Eklenti(ler)
|
Ekim ayının katmerli güzelleri.....
4 Eklenti(ler)
|
Şimdilik balkonda kalanlar....
5 Eklenti(ler)
|
Ekim sonu ...Balkonda kalanlar....
4 Eklenti(ler)
|
Nasılbırakıp da gideceğimi düşünüyorum..Kara ...kara..:(
5 Eklenti(ler)
|
İnadına açmakta olanlar....:)
5 Eklenti(ler)
|
Ekim sonu bahçe.....
3 Eklenti(ler)
Eklenti 459504
Eklenti 459505 Geçen seneden saklanan ve yeni dikilen Ranunculus rizomları yeşillendiler...:) Eklenti 459506 |
Yeni gelen kasımpatları ..Toprağa dikilecekler.....
3 Eklenti(ler)
|
Sevgili Berrin Hanım; ellerinize gönlünüze sağlık yine her zamanki gibi herşey mükemmel. Bahçenizi gezerken inanın enerjinizi hissedebiliyorum; maşallah!.. Bu arada seranız da hayrlı olsun gayet de güzel olmuş. Valla sera fotoğraflarınıza bakarken 'Satışlarınız başladı mı?' diye sorasım geldi. İnşallah seranız bitkilerinizi korur da hiçbir zayiat vermeden baharı görürüz. Bir dee daha mutfağa taşınacaklar var sırada... Rastgelsin inşallah!..
|
Bu armut cinsini ilk bu sene tanıdım...Ağacını bulmak istiyorum..
5 Eklenti(ler)
Eklenti 459510
Arka bahçeye de bir çakma sera koymak farz olduu....:) Eklenti 459511 Eklenti 459512 Eklenti 459513 Eklenti 459514 |
Ekim sonu..Abutilonlar durmadan açıyorlar....:)
5 Eklenti(ler)
Eklenti 459515
Eklenti 459516 Eklenti 459517 Güneşimiz de artık yakıcı değil.... Eklenti 459518 Eklenti 459519 |
Sevgili Berrin Hanım keşke kaynanadili kaktüsünüzün saksısını da fotoğraflayabilse idiniz. Ben bir parça dikmiş idim minik bir saksıya 3 parça oldulardı fakat 1 parçası kopmuş. :( Sanırım onun saksısını baharda değişmem gerekiyor artık.
Tekrar yine 5782 nolu mesajınızdaki Ekim ayında tomurcuklanan yılan kaktüsünüz mü? |
Bir kaç günlüğüne gelinceye kadar , bu sezonu kapatıp bahçeye elveda....:(
3 Eklenti(ler)
Eklenti 459520
Eklenti 459521 Eklenti 459522 Yine İstanbulun ...Muhteşem trafiği ile başbaşa kaldık.....:) Tanrıya şükür köprüden geçebilip eve geldik......:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025