![]() |
Gelibolu limanından görüntüler...
5 Eklenti(ler)
|
Üç senedir kapanan evimin kapısı açıldı:((
5 Eklenti(ler)
|
Balkondan görüntüler..İlk işim pazardan canlı iki saksı papatya almak oldu:)))))
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili arkadaşlar..Size memleketim Gelibolu dan çektiğim fotoğrafları paylaşmaya Iphone- 3G bağlantısı ile devam edeceğim, ancak burada çekim gücü çok verimsiz olduğundan, zamanında işlem yapamıyorum....Herkese selamlar sevgiler:)
|
Berrin hanim ne hos bir kadinmissiniz... Buradan yazisarak tanidigimiz dostlarin resimlerini de görmek daha bir yakinlastiriyor. Arada bir resminizi ekleyin lütfen. Sevgiler.
|
Sevgili Berrincim memleketiniz Gelibolu dan çektiğiniz fotoğraflara bayıldım cennetten bir köşe:) papatyalarda pek güzelmiş paylaşımınız için çok teşekkür ederim Sevgiler...
|
Herşey güzelde o güzel balkonda eldeki sıgara kötü:(
|
berrinb hanım.
Gitiğiniz yerlere içinizdeki doğa sevgisini taşıyorsunuz.Bahçenizdeki tüm bitkiler ,otlar çiçekler,böcekler sizin geldiğinizi hissedip canlanmaya başlayacaktır.Onlara güzel enerjinizi hissettirin. Sağlığınıza lütfen dikkat edin . Bende sigaraya başlamak üzereyken bıraktım.30 yıldır içmiyorum. Havaya baktım bir duman bulutudur geçiyor.Dedim acaba bir yerde ormanmı yanıyor.Meğer dahada kotü birşey olmuş Berrinb hanımın sigarasının dumanı taa İsrtanbullardan Trabzona ulaşmış.:)))) Affınıza sığınarak bir espri yaptım.İnşallah sigarayı en kısa zamanda bırakırsınız.Bunun yüzünden sağlığınızı kaybederseniz .Çiçekler bitkiler ağaçlar ve dostların çok üzülür.Sağlık dolu nice güzel günler diliyorum ailenize ve size. Trabzondan saygılar selamlar. |
Berrin Hanım sizi görmek ne güzel,yüzlerini görmediğimiz dostlarımız hakkında bir tasvir yapıyoruz ister istemez.Ama siz tahminimden daha hoşmuşsunuz.Arkadaşların dediği gibi sigarayı bende yakıştıramadım elinize.Bitkilere doğaya renk katan o ellere yakışmadı sigara.Sevgiler.
|
Sevgili Çiçeksever,çok teşekkürler ederim...Bende sizin ve bebeklerinizin fotoğraflarını görünce severek izledim...Tanışmadan yazışmalarda kişileri çok değişik hayal edebiliyoruz... sizi çok genç ve güzel bir bayan olarak resimlerinize zevkle baktım..Bebeklerinizde harikalar...Hepinizi kucaklıyorum...Sevgiler:))
|
Sevgili Periş,buradan resim yüklemek zorluğu içindeyim...Geç saatlerde biraz daha kolaylaşıyor...Beğenilerine sevindim sağol canım....Güzel memleketimi sizlere tanıtayım istedim...Daha çok fotoğrafım var...İnşallah bıktırmam:))) Sevgilerimi yolluyorum..
|
Ahhh kaptan zst...İyiki sigarayı görmüşsün,başı çekip Dumansız ortam isteyenleri başıma sardın:)))))))))))).....Adil ,handann sizinle hemfikirler vermişler kalayı:)))))))))
Ben 400 km. yol gelip ,üstüne üstlük eve girmeden bir sürü usta bulmaya koşturduktan sonra , artık üç senedir kapısın açamadığım evimin balkonunda bir yorgunluk kahvesi ve bir sigara tüttürmeyeyim de , kimler tüttürsün.:)))) hakkım değil mi yani:)))) Eh ben sizi bahçenizde bir yerlerden yakalayıyayım da :))))) şaka bir yana haklısınız... Ama olay aynen budur ...Ama ben size bundan sonra 4. Murad dersem de kızmayınız:)))) |
Sevgili adil,çok teşekkür ederim...Temennilerin ve beğenilerin için..
Ama sizin Trabzon un dumanı hiç bitmezki ....Beş dakikada bir bakmış sın bir duman kaplamış ortalığı , her defasında Berrinbb sigarayı böyle boru gibimi içiyor yani :)))))))) Sigarayı bırakmış olmanıza ben şahsen çok sevindim....Bende hiç memnun değilim de Azaltarak , bırakmaya uğraşıyorum.. O resimleri de oğlum aniden çekti...O anda elimden de atamadım ....Dileklerine ve beğenilerine mutlu oldum... Çok teşekkürler sevgili arkadaşım..... Selamlar ve sevgiler:)...... |
Sevgili Handancığım,beğenilerine mutlu oldum...Çok teşekkürler ediyorum canım, Sigara olayında hepinizin dediklerine katılıyorum....Bu alışkanlığım olmasaydı, daha gençve dinç görünüme sahip olabilirdim....Her yönden zararlı bir alışkanlık, bende zaten azalttım,İnşaallah bırakacağım günde yakındadır...Sizi ve sevgili kızınızı kucaklıyorum.Sevgiler selamlar:)
|
:))))Berrinb hanım bu esprili halinizi çok seviyorum :)))Herşeyden mutluluk çıkarmayı biliyorsunuz.
Allah bozmasın.Allah nazardan korusun. Ailenize ve size saygılar selamlar. |
Sayın Berrinb;
O nasıl söz efendim. Yorulmak kelimesi, sizi görünce utancından yerin dibine giresi gelir. Bence, elinizde dumanı tüten suç unsuru ile yakalanmanıza bir kılıf arama çabanız efendim. Muhakkak ki, sizleri bizlerden daha çok seven oğlunuzun bir bildiği vardır efendim. Bir iki nefes eksilttirerek, neticesini de bugün almış olmalı bence:)) O güzellikleri, yollarda evde, balkonda resmedişiniz, gözlerimiz için bayram âdeta. Kaf dağını dümdüz etmeniz dileklerimle. Cümleten saygılarımla lütfen. Müzevirci oğlunuzu da tebrik ederim efendim, iyi yoldalar. |
Sevgili Adil:)))) Teşekkür ederim.sağol arkadaşım ..Aynen algıladığınız gibi,Ben esprili bir insanım.Çocuklarımı da kendime benzettim ki., Biz oğullarımve kızım bir araya geldiğimizde en ufak şeylerden bulunduğumuz her yeri kahkaha bombardumanına tutarız...En sinirli anlarımda bile , bilhassa büyük oğlum , beni güldürecek bir söz veya hareket bulur:)))....
Tanrı gülmekten ayırmasın...Ben hoşgürüsü geniş ve sabırlı bir yapıya sahibim.... Ayrıca burada bana verilen nasihatler çok doğru....Dahası ben kendi kendimi sırasında eleştiri yağmuruna tutanlardanımdır..:))))İlkem hep doğruya doğru oldu... Teşekkürler ederim ziyaretine...Selamlar sevgiler:)) |
:)))) Müzevirci oğlum yazınızı okuyunca ,çok sevindi. İçme şunu ...Oh Size iyi oldu ,anneciğim diyerek:)
Efendim sağolunuz...Vallahi iyiki varsınız bu sitede:)) Bizlere kuvvet iksiri dağıtıyorsunuz yazılarınızla, Sevgili mrduran....Sizin yazılarınızdan sonra ,burada bir hayli iş gördüm , Anneciğimin mezarını yaptırdım bitmek üzere:(.....Eski tarihi eser dükkanın .çatısının pazarlığını bitirip başlattım...Pencerelerini ve kapısını da Fırat pen e yenilettirdim...Bu arada eve biraz bakım oldu...En güzeli ,Şehitler için saygı yürüyüş ve toplantısına katılıp Face de yayınladığım resimleri ve videoları çektim....Bir yığın çiçekler aldım...Tohumları parklardan çaldım...Sizlere de elimden ggeldiği kadar paylaşımlarım oldu ve daha da bu gece olacak. Bütün bunlar 5 günde oldu...Şimdiiiiiii.....Efendim sıra geldi KAF dağını da aşmaya:)....Benim bildiğim Kaz dağları var...KAF dağının yerini bana bildiriseniz ; sayenizde orayıda aşmaya çalışacağım:)).... Sevgili mrduran , size çok teşekkürler...Harika bir insansınız... Sevgi ve saygılarımı yolluyorum efendim sizlere....:) |
Tarihi eser dükkanımın içler acısı haline bakarmısınız:((
5 Eklenti(ler)
|
Dükkanın camları kırılmış,çatısı bozulmuş ,ahşap ikinci kat tabanı çürükler içinde bulduk..
Camların içinde görülen yabani bitkiler yetişmişti...Çatı cami kubbesi biçiminde olduğu için çatıcı bulmakta çok zorluklar çektim... |
Gelibolu Fener altından manzaralar..Oradaki bir kafe bahçesi...
5 Eklenti(ler)
|
Yeni alınan papatyalar, ve Merdivenin güzelliğine bakarmısınız:)))
5 Eklenti(ler)
|
Merdiven çiçekleri ve Yine bir kafenin sardunyaları..Çatladım:))))
5 Eklenti(ler)
|
Sardunyalar...Limandan görüntüler...Rüzgar gülleri:))
5 Eklenti(ler)
|
Rüzgar enerjisi gülleri:)) Evin alt bahçesinden görüntüler...
5 Eklenti(ler)
|
Gelibolu iç limanı..Ve bir seradan görüntüler...
5 Eklenti(ler)
|
Seranın sahibi resmini bu sahifelerde görmek istedi:))Diğer bir sera....
5 Eklenti(ler)
|
Kasımpatları , güller ve bahçe bibloları çok güzeldiler....
5 Eklenti(ler)
|
Seradan görüntüler ve Gelibolu Hamza koyu..Ordu yaz kamp yeri...
5 Eklenti(ler)
|
Feneraltı ..Eski silahlar....Ve Feneraltının eşsiz kayalarından görüntüler...
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025