![]() |
Bu tontoşları da çok sevdim.....
5 Eklenti(ler)
|
İçeriye aldığım su sümbülleri malesef çürüdüler....((
5 Eklenti(ler)
Eklenti 374789
Bu iki tane kalanların da hiç keyfi yok...Keşke içeride saklamasaydım..Diyoruumm...:(( Soğuktan korunacaklar dye yerinden oynatmak ile hata ettim...Ama kışa dayanıksız olduklarını okuduğum için bu yola başvurdum...Yine de yaşamadılar.. Eklenti 374790 Zengarden den gelen tohum ve soğanlar... Eklenti 374791 Bunlar dev Lilyum soğanlarıymış... Eklenti 374792 Eklenti 374793 |
Menekşeler ve şebboylar...
5 Eklenti(ler)
|
Katmerli şebboy fideleri...
5 Eklenti(ler)
|
Ocak ayı ortalarında yazlık bahçedeki yağmurlu görüntüler..
5 Eklenti(ler)
Eklenti 374805
Ocak ayı ortalarında yazlıkta diktiğim budak karanfiller... Eklenti 374806 Gül budakları ve birde kereviz....:))) Ya tutarsa...:) Eklenti 374807 Nakkaş aynen duruyor... Eklenti 374808 Eklenti 374809 |
Taflanlar daha uyanmamışlar..Budandıkları gibi duruyorlar..
5 Eklenti(ler)
Eklenti 374810
Nergislerin görüntüsü..... Eklenti 374811 Eklenti 374812 Eklenti 374813 Eklenti 374814 |
Bir dahaki mevsime kadar....Görüşemeyeceğiz sevgili nergisler ile..:)
5 Eklenti(ler)
|
Bu efaki Teksas çalısı daha da büyüktüüü.....:))))
5 Eklenti(ler)
Eklenti 374820
Sonbaharda dikip bıraktığım hercailerin keyifleri çok güzeldi...:) Eklenti 374821 Eklenti 374822 Eklenti 374823 Eklenti 374824 |
Hercailer.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 374825
Eklenti 374826 Eklenti 374827 Eklenti 374828 Kış gülünün tomurcuğu..... Eklenti 374829 |
Japon baharı açmış....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 374830
Kışın açan bir yer çiçeği... Eklenti 374831 Bu kedi ,resim çekerken beni hiç bırakmadı..:)) Eklenti 374832 Eklenti 374833 Budama esnasında kesilen karafiller.. Eklenti 374834 |
Ocak ayı ortalarında ..Yazlıktaki gün batımı.....
5 Eklenti(ler)
|
Ocak ayı ortalarında ..Yazlıkta gün batımı .....
5 Eklenti(ler)
|
Yazlıkta ..Yakın bir seradan görüntüler......
5 Eklenti(ler)
Eklenti 374850
Eklenti 374851 Eklenti 374852 Şu köpeğe bakar mısınız...Arabadan inemedik...Havlamasıyla kıyametleri koparttı.....:)) Eklenti 374853 Eklenti 374854 |
Serada bulunan sukulentler.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 374855
Eklenti 374856 Eklenti 374857 Eklenti 374858 Şu güzeli bulduğum için ..Bu gün çoookk mutlu oldummm...Gökte ararken yerde buldummm..:) Eklenti 374859 |
Çuhalar.....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 374860
Eklenti 374861 Eklenti 374862 Uğur'un kuruyan minyatür orkidesini atmayıp yaşatmaya çalışıyorken... Eklenti 374863 Alt kısımlardaki yeşeren kökleri gördüm....Bakıma devam edeceğim...İnşallah başarırım... Eklenti 374864 |
Bunlara ne dersiniz...Yeni üretilen bir çeşit kaktüs olabilirler mii..:))))
2 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Saksılardaki 1.si yer elması 2.si kereviz gibi. |
Günaydın
Son fotoğrafların 1. si yer elmasına benziyor:D Saata baktığımda sabaha karşı 4 e geliyor. O saate kadar ben duramam pes yani.... Abla sen bahçeye baharı iyice getirmişsin. Clivyayı gördüm korktum. O ne heybet öyle. Ne kadar güzel bakılmışki o kadar iri ve gösterişli. Çiçekler açarsa yakar etrafını vallaha...:) Dev lilyum ile fotoğrafınızı göreceğiz inşallah. Günbatımı fotoğrafları sahil olunca bir başka güzel görünüyor. Eline sağlık. Harikasın............. |
Alıntı:
|
Harika harika harika...hepsi birbirinden güzel.Resimler için teşekkürler.Kaç gündür merak ediyordum ancak bakabildim.Teşekkürler,ellerinize sağlık.Bir de hastaymış sınız çok geçmiş olsun.Sevgi ve Saygılar.
|
Sevgili Yeni Gine, nergis soğanları her zaman beklenileni vermiyorlar...Saksıda sümbül yetişiyor ama nergisler bahçe istiyor gibi...Bendeki izlenimler böyle...Saksıda olunca çürümeler oluyor zararlı hayvanlarda kökleri yokedebiliyorlar .acaba fazla mı suladınız??.
Ömür çiçeğe gelince...Adı üstünde zaten ömürsüzmüş....Baktığı googl daki bir sahifede az ömürlü ve koparılamaz denilen minyatür hercailere benziye tahminim de mevsimlik bir şeye benziyor.....Tanrı Aşkına ne yapacaksınız,Ömür çiçeği..... bilinmeyen çiçekler ile uğraşmayınız bence...Sukut-û hayallere uğrarsınız...Ona benzer Lobelyalar var...Mavili pembeli fideler yakında çıkarlar...Begonyalar, sardunyalar, soğanlılar tam sizin bahçenize göre bence...Tarlalarınızın kıyılarına yeşil küçük hedera sarmaşıklarını dikiniz...Ortalarada çiçeklerinizi koyarsanız, çok güzel görüntüler elde edersiniz....:)) |
Sevgili h.doğan ...hoşgeldiniz....İşte bitkisever farkı....Benim oğullarım ne kerevizi , ne deyer elmasının ismini bilmezler....Ama yemeklerini yemeyi bilirler..:))) Ördekler salyangozları toplarken, sümbül,nergis ve çuhaları da altüst ettiler..
.Eveet...Her canlının doğaya faydası var ama bir yandan zararları da çok can yakıyor...Ben artık malesef mecburen tarhların kıyılarına tel gererek bu işi hallettim...İki senedir çıkmayan nergiisler topraktan kafalarını çıkarmaya başladılar nihayet..... Rahatladık ..Ohh beee diyorlardır ..Mutlaka......:))) Selam ve sevgiler ....:) |
Sevgili KAPTANzst ...Bu kadar resmi tek tek yüklendiği için gece geç saatlerde , ev uykuda olunca rahat yükleyebiliyorum...Benim her ayın resim klasörlerinde en az 1000 resim oluyor...Bu resimlerin arasından seçerek yüklüyorum ,bu işlem böyle geç saatlere kadar sürüyor....
Bahçeye bahar ağır ağır geeliyor...Çuhalar Nergisler sümbüller topraktan çıktılar ,ama tomurcuklar çiçek haline gelemedi...Soğukta maşallah yerinde...Korkudan bahçelere çıktığım ile eve girdiğim bir oluyor... Dev lilyumları yazlık bahçesine diktim...Çünkü burada kedi ve ördeklerden dev gibi olmadan ,yerlebir olurlardı....:)))) Selam ve sevgiler sevgili kardeşim....:) |
Sevgili sevgi....Kaktüs severlere bir espri yapayım demiştim....Fena olmadılar yanii...:)
|
Sevgili gülenyüz....Çok çok teşekkürler ilginize ve beğenilerinize...yine beklerim..selam ve sevgiler..:)
|
Petrol platformunun,geçişi......
5 Eklenti(ler)
|
6 römork gemisi ile geçirilmeye çalışılıyor....
5 Eklenti(ler)
Eklenti 375755
Eklenti 375756 Eklenti 375757 Geçis süresi çok uzun oldu. Bu arada bahçedeki japon baharı .... Eklenti 375758 Eklenti 375759 |
Toprağa dikilmeyi bekleyen çuhalar.....
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025