![]() |
sayın macuroğlu çok geçmiş olsun. 1 hafta önce benim evede girdiler diz üstü bilgisayar telefon dvd. vs.. ne varsa toplayıp gittiler yani acınızı çok iyi anlıyorum. her şeyde bir hayır vardır. rabbim saglıktan etmesin tekrar geçmiş olsun.
|
Bahçemden
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim arkadaşlar bugun de çapa işine devam etim ilk yumurtalarımı almaya başladım şubat ayında yetiştirdiğim civcivlerden tabi artık onlar civcivlikten çıktıda :) keyifleri yerinde bol bol güneşleniyorlar
|
İlk yumurtalarım
1 Eklenti(ler)
Bir haftadır yumurtlamaya başladılar daha hiç ellemedim ilk oldukları için çok küçükler :) bıldırcın yumurtasından biraz iri
|
Arılarım
1 Eklenti(ler)
Oğul verme aşamasındalar yeni kovan hazırlıklarını yaptım bu sıralar pek yaklaşmam mümkün değil oldukça asabiler hareket eden herşeye saldırıyorlar işlerin çok olması nedeniyle bukadar foto yükleye bildim yarın bahçemin son halini fotoğraflarını çekeceğim
|
Çiçeklerim
1 Eklenti(ler)
Yağmurlardan sonra açmaya başladılar sarmaşık gülüm
|
Gül
1 Eklenti(ler)
En çok rengini beyendiğim gül
|
Devam :) çiçeklere
1 Eklenti(ler)
Yandan görünüşü bizim köpekte poz vermiş :)
|
Birde üstten bakalım ;)
1 Eklenti(ler)
Yukardan görünüşü toprak ıslak olduğu için çapa yapamadık çapası olsa daha bir güzel olacak
|
Domates
1 Eklenti(ler)
Çiçek. Açmaya başladı
|
Domateslerim
1 Eklenti(ler)
Dalanmaya başladılar
|
Tavuklarım
1 Eklenti(ler)
Holuk kavgası en sonunda anlaşmaya vardılar ikisi beraber yatıyorlar ama siyah olan tam tavuk olamadı daha yumurtlamaya başlamadı ama sürekli yumurtaların üstünde
|
Alıntı:
Ayrıca benim anlamadığım birşey var tavuk civciv çıkarmak içinmi yatıyor yumurtanın üstüne, yoksa yumurta yapmak içinmi? |
Siz kuluçkaya yumurtaları koyarken boyuyor musunuz? Yani yumurtaları işaretliyor musunuz? Diğer tavuklar üzerine yumurtlayabilir yumurtalar karışır. Tavuk oturamaz hepsinin üzerine. :)
Dilek Hanım ikisi için de oturur. Birinde yumurtlayana kadar diğerinde de civciv çıkarana kadar. Civciv çıkarana kadar oturduğunda sadece belli zamanda yemek için kalkar ve tekrar yerine geçer. |
Alıntı:
|
Bereketli ürünler macuroğlu, tohum isteğin olursa haberim olsun. Elimde olan tohumlardan gönderim yaparım.
|
Alıntı:
|
İncik biberi
1 Eklenti(ler)
Dikimi yapılacak fideler yağmur yağdığı için 3 gün dikîm ertelendi
|
Yağmur
1 Eklenti(ler)
Yağmur aralıksız yağıyor bu bulutlar şiddetini anlatmak için yeterli :(
|
Ahududu
1 Eklenti(ler)
Bu sene yeni diktim gelişimi güzel
|
Marul
1 Eklenti(ler)
Tohumdan yetiştirdim 1 hafta sonra damlamalara aşılanacak erkeğe kalkmamaları için karbonatlı su ile suladım karbonatlı su tohuma kalkmasını engeliyormuş
|
Balkabaklarım
1 Eklenti(ler)
Bu sene tavuk gübresiyle suladım daha iri olmasını sağlıyor
|
Kışlık soğan
1 Eklenti(ler)
Yağmura en çok sevinenler soğanlar oldu
|
Sayın macuroğlu bir yaşıma daha girdim sayende, marulların tohuma kalkmamaları için karbonatlı suyla suladım demişsin, bu yaşıma geldim daha bilmediğim neler var kim bilir.
Ben de hep düşünüyordum benim marullarım neden hemen tohuma kalkıyor, çevrede tarlalarda bakıyorum marullar ne güzel oluyorlar, demek ki bir sırrı varmış, bunun bir ölçüsü var mıdır...varsa yazar mısın? Bol bereketli ürünler dilerim. |
Alıntı:
|
Sayım macuroğlu, kovanlarınız da çok güzel. Bende niyetleniyorum ama vazgeçiyorum. Beceremem diye diye korkuyorum. Belki ileride bir kovan denerim.
|
Alıntı:
|
Yağmur
1 Eklenti(ler)
Yağmur sonrası
|
Kümes
1 Eklenti(ler)
Kümesimin yağmurdan sonraki hali içersinide su bastı tavuklarım su içinde
|
Yumurta
1 Eklenti(ler)
Günlük 9 tane yumurtlayan tavuğum var nekadarda hava şartları körü gitsede yumurtlamayı kesmediler hava şartların böyle gîdeceğini bilseydim çeltik ekerdim :)
|
Bereketli olsun. Ne kadar olumsuzluk olsa da işe iyi tarafından bakmak güzel. :)
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025